Deze acteurs zijn getrouwd met hun tegenspelers

Wanneer je in een film of serie elkaars liefdesinteresse speelt, dan kunnen de vonken zomaar in het echt ook overslaan. Probeer maar eens niet verliefd te worden op Ian Somerhalder als hij je vriendje in een film of serie speelt! Niet gek dus dat er best wat koppels in Hollywood getrouwd zijn met hun tegenspelers. Wij zijn voor jullie op onderzoek uit gegaan en in dit artikel vind je 10 acteurs die met hun tegenspelers zijn getrouwd. 

Blake Lively & Ryan Reynolds

We beginnen deze lijst met Blake Lively en Ryan Reynolds. Ze leerden elkaar kennen op de set van Green Lantern waarin ze elkaars liefdesinteresse speelden. In 2011 begonnen ze te daten en in september 2012 zijn ze getrouwd. Samen hebben ze twee dochters genaamd James en Inez. 

acteurs getrouwd met tegenspelers     Bron: Warner Bros

Channing Tatum & Jenna Dewan

Het breekt eigenlijk nog steeds een beetje ons hart dat dit prachtige koppel niet meer samen is. De twee hebben elkaar ontmoet op de set van de allereerste Step Up film. Channing was in de eerste instantie huiverig om een nieuwe relatie te beginnen, aangezien hij net een lange relatie achter de rug had. Maar een vriend van hem moedigde Channing toch aan om achter Jenna aan te gaan. Zo eindigde Channing  tijdens de opnames rond 2 uur 's nachts in zijn ondergoed en met een sombrero op, voor de hotelkamer van Jenna. Jenna besloot hem binnen te laten en de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis.

     acteurs getrouwd met tegenspelers Bron: Phillip Caruso/Buena Vista Pictures

Tom Cruise & Nicole Kidman

Nicole Kidman was pas 22 toen ze Tom Cruise ontmoette op de set van Days of Thunder. In 1990 zijn de twee getrouwd en adopteerden ze twee kinderen samen. Na 11 jaar kwam hun huwelijk ten einde en vroeg Tom Cruise de scheiding aan. De reden voor de scheiding hebben ze nooit publiekelijk bekend gemaakt. 

     acteurs getrouwd met tegenspelers   Bron: Paramount pictures

Paul Wesley & Torrey DeVitto

Ondanks dat Paul Wesley en Torrey DeVitto samen speelden in The Vampire Diaries (Paul Wesley speelde in deze serie Stefan Salvatore en Torrey DeVitto speelde Dr. Meredith Fell), sloegen de vonken over toen ze samen aan een ander project werkten. Ze speelden namelijk beiden in de film Killer Movie uit 2008. Het huwelijk hield helaas niet lang stand en het duo is in 2013 van elkaar gescheidden. Eén van de redenen van de scheiding was dat Paul Wesley, terwijl hij nog getrouwd was met Torrey DeVitto, aan het daten met Phoebe Tonkin die Hayley speelt in The Vampire Diaries. 

     acteurs getrouwd met tegenspelersBron: Joe Seer / Shutterstock.com

Ashton Kutcher & Mila Kunis

Ook Ashton Kutcher en Mila Kunis ontmoetten elkaar op de set. Het heeft echter een hele lange tijd geduurd voordat de twee een relatie kregen. Mila Kunis en Ashton Kutcher ontmoetten elkaar tijdens de opnames van That '70's Show waarin ze beiden een hoofdrol vertolkten. Mila Kunis was pas 14 toen ze één van de hoofdrollen kreeg. Ashton Kutcher was zelfs haar eerste echte kus! Rond 2011 waren zowel Mila als Ashton allebei weer single, maar ze hadden eigenlijk geen zin in een serieuze relatie. Ze werden een soort friends with benefits, totdat Mila besefte dat ze gevoelens voor Ashton begon te ontwikkelen. Ze besloten om toch een relatie met elkaar aan te gaan en ondertussen hebben ze samen twee kinderen. 

     acteurs getrouwd met tegenspelers Bron: 20th Century Fox Television

Claire Danes & Hugh Dancy

Hugh Dancy en Claire Danes ontmoetten elkaar tijdens het filmen van Evening. De twee zijn daarna in het geheim gaan daten, waarna ze in 2009 zijn getrouwd. Ze houden hun relatie erg privé en zoveel mogelijk buiten de media. Ze hebben samen twee kinderen. 

acteurs getrouwd met tegenspelers Bron: Hart Sharp Entertainment

Daniel Craig & Rachel Weisz

Daniel 'James Bond' Craig en Rachel Weisz waren al jarenlang bevriend voordat ze een relatie kregen. Maar pas tijdens de opnames van Dream House bloeide de liefde op. Nadat de opnames in 2010 klaar waren heeft Rachel Weisz het uitgemaakt met haar toenmalige partner en in 2011 stapten Daniel Craig en Rachel Weisz in het huwelijksbootje. Ze zijn nog steeds gelukkig getrouwd en hebben in 2018 een dochtertje mogen verwelkomen. 

 acteurs getrouwd met tegenspelers Bron: Universal Studios

Angelina Jolie & Brad Pitt

Brangelina blijft toch wel één van de meest iconische koppels uit Hollywood. Het kwam dan ook als een schok toen bekend werd dat de twee uit elkaar gingen. Ze ontmoetten elkaar op de set van Mr. & Mrs. Smith. Brad Pitt had toentertijd nog een relatie met Jennifer Aniston. Vlak nadat Brad Pitt Angelina Jolie had ontmoet heeft hij het uitgemaakt met Jennifer Aniston en al snel werd het powerkoppel Brangelina geboren. In 2016 zijn de twee uit elkaar gegaan.

     acteurs getrouwd met tegenspelers  Bron: Twentieth Century Fox

Alexis Denisof & Alyson Hannigan

Alyson Hannigan is niet alleen bekend van de serie How I Met Your Mother, ze was daarvoor al bekend van de serie Buffy the Vampire Slayer. Alyson Hannigan ontmoette op de set van Buffy the Vampire Slayer Alexis Denisof. Ondanks dat de twee in de serie geen romantische relatie hadden, zijn de vonken toch overgeslagen. In 2003 hebben ze elkaar het ja-woord gegeven en ze zijn nog steeds getrouwd. 

     acteurs getrouwd met tegenspelers      acteurs getrouwd met tegenspelers     acteurs getrouwd met tegenspelers      acteurs getrouwd met tegenspelersBron: 20th Century Fox Television

Ginnifer Goodwin & Josh Dallas

We sluiten de lijst af met, hoe kan het ook bijna anders, Snow en Charming. Oftewel Ginnifer Goodwin en Josh Dallas. Hun romance in Once Upon A Time vonden we al geweldig, maar we vonden het nog leuker om te horen dat de twee in het echt ook een relatie met elkaar hebben! Ze hebben samen twee kinderen.

Bron: ABC Studios

Welk koppel uit deze lijst vind jij het leukst?

Lees ook: 8 Hollywoodkoppels die al lang samen zijn

Nieuwste artikelen

 • Eerste beelden Hocus Pocus 2 set onthuld

 • Virgin River seizoen 4 en 5 bevestigd

 • 16x de leukste musical films

 • You seizoen 3 trailer: Joe heeft een nieuwe obsessie

 • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Bloemen van steen van Ilaria Tuti

Gerelateerde artikelen

 • 10 real life schandalen waardoor acteurs uit series werden ontslagen

 • 15 on screen koppels die elkaar haten in het echte leven

 • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

 • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

 • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

Zoek in artikelen