10 redenen waarom K.J. Apa een lekker ding is

K.J. Apa is bij velen bekend als de knappe boy next door uit de populaire serie Riverdale. Als Archie Andrews verovert hij, over de hele wereld, de harten van ontzettend veel meisjes en vrouwen. Maar hij is ook zeker geweldig als Chris in The Hate U Give. Het maakt voor ons niet uit welke rol hij speelt, K.J. Apa is en blijft een lekker ding.

1. Zijn prachtige rode lokken

Rood haar is niet lelijk en zeker niet bij zo'n knappe man als K.J. Apa. Wij zouden wel urenlang met onze handen door zijn rode lokken willen woelen! 

Bron: giphy.com

2. Hij kan behoorlijk goed zingen

Wat is er nou romantischer dan een jongen die een prachtig lied voor je kan zingen? Oke, hij is misschien geen Romeo... maar K.J. Apa klinkt wel als een nachtegaaltje!

3. Hij houdt wel van een feestje

K.J. Apa is niet vies van een drankje en houdt er wel van om een avondje helemaal los te gaan. Daar willen wij hem zeker een handje bij helpen, laat die shotjes maar komen!

Bron: giphy.com

4. Hij offert zichzelf op voor de mensen waar hij van houdt

Het ultieme gebaar van liefde is natuurlijk wel opoffering. Hij zit liever een paar jaar in de gevangenis dan dat zijn vrienden en familie nog een proces moeten doorstaan. Dat is nou echte onvoorwaardelijke liefde!

Bron: giphy.com

5. Een net pak staat hem geweldig

Niet iedereen verandert in de ultieme hunk als hij een pak draagt, maar K.J. Apa wel. Met hem aan onze zijde stelen we de show op ieder gala!

Bron: giphy.com

6. Geen enkel gevecht gaat hij uit de weg

Een bende, de 'Black Hood', de 'Gargoyle King', een beer; hij is nergens bang voor en gaat het gevecht met iedereen aan! Hij is de ideale man om jou tegen al het kwaad in de wereld te beschermen.

Bron: giphy.com

7. K.J. Apa heeft de perfecte blokjesbuik

Hier hoeven we toch geen uitleg bij te geven. Kijk dat lichaam, het is gewoon perfect *kwijl, kwijl*... En als bonus mogen we ook genieten van Cole Sprouse als Jughead.

Bron: giphy.com

8. Hij is gek op puppy's

Hoe schattig is het dat K.J. Apa maar geen genoeg van deze puppy's kan krijgen. Het ziet ernaar uit dat hij ze allemaal mee naar huis gaat nemen en dat vinden wij helemaal niet erg! 

Bron: giphy.com

9. Zijn lach is aanstekelijk

Als je K.J. Apa ziet lachen dan is het gewoon onmogelijk om zelf niet te gaan glimlachen. Ja, het is waar... Hij heeft ons betoverd met zijn aanstekelijke lach!

Bron: giphy.com

10. Hij is gewoon onweerstaanbaar knap

Onderstaande foto zegt genoeg, toch?

 

 

Waarom vind jij K.J. Apa een lekker ding?

Lees ook: 10 redenen waarom Cole Sprouse een lekker ding is

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • 10 redenen waarom Regé-Jean Page een lekker ding is

  • 10 redenen waarom Ben Barnes een lekker ding is

  • 10 redenen waarom Ian Somerhalder een lekker ding is

  • 10 redenen waarom Ed Westwick een lekker ding is

  • Deze acteurs werden tijdens de opnames vervangen

Zoek in artikelen