Heerlijke bovennatuurlijke mannen in series

Series als The Vampire Diaries, Teen Wolf en Supernatural zijn perfect voor een bingewatchsessie! Niet alleen zit het verhaal van die series ontzettend goed in elkaar, maar er zitten ook onwijs knappe acteurs in (hallo, Ian Somerhalder!). En als ze dan ook nog eens een sexy bovennatuurlijk karakter spelen, zijn we al helemaal verkocht! Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen smaak qua mannen, maar wij hebben voor jullie de meest populaire en mooie bovennatuurlijke mannen in series op een rijtje gezet.

Damon Salvatore - The Vampire Diaires (vampier)

We beginnen de lijst met de lekkerste bovennatuurlijke mannen in series met niemand minder dan Damon Salvatore. Alleen zijn naam klinkt al sexy! Damon kennen we allemaal als de bad boy uit The Vampire Diaries die het hart van Elena wist te veroveren. Met zijn donkere haar, blauwe ogen en sexy glimlach (Damon heeft de 'smolder' zowat uitgevonden) is hij de definitie van 'tall, dark and handsome'. 

Bron: Giphy

Stefan Salvatore - The Vampire Diaires (vampier)

Stefan Salvatore is Damons broer en eigenlijk is hij de ultieme good guy. Hij is lief, geeft om anderen, stelt anderen boven zichzelf en hij is daarnaast ook nog eens ontzettend knap! Eigenlijk is hij dus het ultieme vriendje. Niet gek dus dat zowel Elena als Caroline voor hem zijn gevallen. 

Bron: Giphy

Lucifer Morgenstern - Lucifer (duivel)

Hoewel we in het echte leven waarschijnlijk zouden kiezen voor een good guy heeft deze duivel onze hart gestolen. Met zijn geweldige lichaam, sexy glimlach en leuke humor pakt hij iedere vrouw in! 

Bron: Giphy

Eric Northman - True Blood (vampier)

Vampiers zijn heet. Niet alleen zijn de gebroeders Salvatore uit The Vampire Diaries ontzettend knap, ook Eric Northman van True Blood hoort zeker thuis in deze lijst! Hij is ontzettend loyaal toe naar de mensen van wie hij houdt. Als je eenmaal zijn liefde hebt gewonnen laat hij je niet meer los en zeg nu zelf, dat is toch heel aantrekkelijk?!

Bron: Giphy

Alcide Herveaux - True Blood (weerwolf)

In het derde seizoen van True Blood maken we kennis met Alcide Herveaux. Het duurde niet lang voordat hij de harten van alle vrouwelijke kijkers had gestolen! Alcide is een weerwolf, maar hij weet zijn dierlijke trekjes goed onder controle te houden. Deze 'lone wolf' ziet er daarnaast met zijn mooie donkere haar en gespierde lichaam ook nog eens ontzettend sexy uit! Deze wolf is een ware lust voor het oog.

Bron: Giphy

Scott McCall - Teen Wolf (weerwolf)

De weerwolf Scott McCall kan niet ontbreken in de lijst met de lekkerste bovennatuurlijke mannen in series. Deze knappe weerwolf doet alles voor zijn vrienden en hij ziet er daarnaast ook nog eens ontzettend knap uit! Met zijn donkere haar en donkere ogen is het niet moelijk om voor deze knappe bovennatuurlijke man te vallen. 

Bron: Giphy

Derek Hale - Teen Wolf (weerwolf)

De serie Teen Wolf zit vol met knappe weerwolven. Ook bij Derek Hale vallen vrouwen al snel in katzwijm. En dat is ook zeker niet gek als je hem ziet! Met zijn mooie donkere manen, zijn stoppelbaardje en zijn gespierde lichaam is hij een lust voor het oog!

Bron: Giphy

Castiel - Supernatural (engel)

De engel Castiel hoort natuurlijk thuis in dit rijtje. Supernatural zit vol met knappe bovennatuurlijk mannen, maar Castiel is onder de fans toch wel een favoriet! Hij heeft bij vele vrouwen al een streepje voor omdat hij een engel is. Welke vrouw zou geen engel als vriendje willen? En wanneer Castiel lacht, dan gaat het hart van iedere vrouw sneller kloppen... *zucht*. Waar kunnen wij een engel vinden?

Bron: Giphy

Spike - Buffy the Vampire Slayer (vampier)

Spike is een echte bad guy, maar stiekem vinden wij vrouwen dat juist heel aantrekkelijk. Hij is avontuurlijk en gevaarlijk (hij was voor een tijd een grote vijand van Buffy), maar langzaamaan kan je niet anders dan voor deze bad guy vallen. Later in de serie krijgen we ook een heel andere kant van Spike te zien als hij zich aansluit bij de groep van Buffy. Deze sexy vampier zal geen vrouw onberoerd laten. 

Bron: Giphy

Angel - Buffy the Vampire Slayer (vampier)

In deze lijst met de lekkerste bovennatuurlijke mannen in series staat nóg een vampier. We konden niemand minder dan Angel niet buiten beschouwing laten. Deze sexy vampier met zijn zwoele ogen is gewoon ontzettend knap! De onderstaande gif spreekt eigenlijk voor zichzelf. Waar kunnen wij een vampier vinden?

Bron: Giphy

Cole Turner - Charmed (demon)

Met zijn knappe uiterlijk, zijn scherpe kaaklijn en zijn bad boy imago wist de demon Cole Turner al snel het hart van vele kijkers te stelen. Zeg nou zelf: als je hem ziet dan gaat je hart toch meteen sneller kloppen?

Bron: Giphy

Nicholas 'Nick' Scratch - Chilling Adventures of Sabrina (warlock)

We sluiten de lijst van de lekkerste bovennatuurlijke mannen af met de warlock Nick. Vanaf het allereerste moment dat we Nick op ons scherm zagen waren we verkocht! Het is niet gek dat Sabrina al snel geïnteresseerd in hem is. Hij krijgt het zelfs voor elkaar om verleidelijk te koken!

Bron: Giphy

Wie vind jij de lekkerste bovennatuurlijke man?

Lees ook: 8 tekenen dat je je teveel hecht aan een fictief personage

Nieuwste artikelen

  • De terugkeer van de tovenares - Chris Colfer

  • Een zee van tijd - Eva Nagelkerke

  • Recensie: Jurassic World: Dominion

  • Maxton Hall College - Mona Kasten

  • Kruiden kweken koken - Kruiden Claus en Michiel van Colenberghe

Gerelateerde artikelen

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Waar is 'The Vampire Diaries' cast nu?

  • 10 redenen waarom Ian Somerhalder een lekker ding is

  • 13 series die je kan kijken als je The Vampire Diaries mist

  • Lucifer seizoen 6 release datum bekend gemaakt

Zoek in artikelen