Tom Ellis vat Lucifer seizoen 1 tot 3 samen

Het vierde seizoen van Lucifer komt nu steeds dichterbij. Op 8 mei is het zover: dan kunnen we weer gaan genieten van de knappe duivel. Het is natuurlijk alweer een tijdje geleden dat de eerdere seizoenen van Lucifer verschenen en misschien heb jij geen zin om deze allemaal te bingewatchen met het mooie weer? Speciaal voor jou heeft Tom Ellis Lucifer seizoen 1 tot 3 samengevat.

samenvatting van Lucifer seizoen 1 tot 3Bron: Fox

In Lucifer reist de duivel naar de Aarde om daar een nachtclub in Los Angeles te openen. Hij verveelt zich namelijk in de hel en heeft er genoeg van om mensen te martelen. Maar op de Aarde ziet hij een bekende popster voor zijn ogen vermoord worden en dan ontmoet hij rechercheur Chloe Decker. Al snel besluiten de twee samen te werken om dit moordmysterie op te lossen!

Onlangs heeft Tom Ellis een filmpje op Twitter geplaatst waarin hij de eerdere seizoenen van Lucifer samenvat. In het filmpje komen natuurlijk de nodige spoilers voorbij, dus als je nog niet helemaal bij bent is het een goed idee om het misschien niet te kijken! Maar als je alles hebt gezien is het wel een aanrader om je geheugen even op te frissen. Tom Ellis' samenvatting van Lucifer seizoen 1 tot 3 bevat alle belangrijke gebeurtenissen en daardoor ben je straks weer helemaal op de hoogte van alles wat er is gebeurd.

Bekijk hieronder Tom Ellis’ samenvatting van Lucifer seizoen 1 tot 3:

Lucifer seizoen 3 eindigde met een ontzettend grote cliffhanger, maar het is een lange tijd onzeker geweest of er een vierde seizoen van Lucifer zou komen. Nadat Fox Lucifer cancelde hebben de fans de campagne #SaveLucifer opgezet en dit had succes! Netflix heeft namelijk besloten om met Lucifer verder te gaan. Gelukkig maar, want na het zien van Tom Ellis' samenvatting van Lucifer seizoen 1 tot 3 kunnen we al helemaal niet meer wachten op het nieuwe seizoen. Is het al 8 mei? Want dan komen we er eindelijk achter hoe het verhaal van onze favoriete duivel verdergaat.

Ben jij benieuwd naar Lucifer seizoen 4?

Bron: Twitter

Lees ook: Dit zijn alle aankomende tv-series

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen