Co-acteurs die elkaar haten

Wanneer we een serie of film kijken dan hebben de hoofdpersonen over het algemeen ontzettend goede chemie met elkaar. Maar wist je dat sommige co-acteurs elkaar echt niet konden uitstaan tijdens de opnames?! Zo kunnen de frenemies Blair en Serena uit Gossip Girl het helemaal niet vinden met elkaar. Wij zijn de Hollywood archieven ingedoken en hebben voor jullie uitgezocht welke acteurs elkaar eigenlijk helemaal niet konden uitstaan. 

Lea Michelle & Naya Rivera

De vrolijke serie Glee was niet altijd even vrolijk achter de schermen. Op het kleine scherm leek het alsof Lea Michelle (Rachel Barry) en Naya Rivera (Santana Lopez) het erg goed met elkaar konden vinden, maar in werkelijkheid was dat helemaal niet zo! De twee hadden regelmatig ruzie en het gerucht gaat dat Naya jaloers was op Lea omdat zij de ster van de serie was. Ook gaan er geruchten dat Lea samen met Chris Colfer (Kurt Hummel) probeerde om Naya uit de serie te werken. Uiteindelijk is dat wel gelukt, want Naya werd uit de serie geschreven. 

Bron: 20th century fox

Tisha Campbell & Martin Lawrence

Het gerucht gaat dat Tisha Campbell en Martin Lawrence op de set van de sitcom Martin een affaire met elkaar hebben gehad. Toen Tisha Campbell aankondigde dat ze verloofd was met een andere man werd Martin Lawrence erg jaloers. Het werd zelfs zo erg dat Tisha Campbell een rechtszaak aanspande tegen Martin Lawrence waarin ze verklaarde dat ze seksuele intimidatie ondervond. Uiteindelijk verliet ze de serie, om later toch weer terug te keren op voorwaarde dat ze geen scènes met Martin Lawrence hoefde op te nemen. 

Bron: HBO Independent Productions, Fox network

Sarah Jessica Parker & Kim Cattrall

Ook op de set van Sex and the City was lang niet alles koek en ei. Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw) en Kim Catrall (Samantha Jones) speelden dan wel dat ze beste vrienden waren, in het echt waren ze dat zeker niet! Kim Catrall kon het niet uitstaan dat Sarah Jessica Parker twee keer zoveel verdiende als de andere drie hoofdpersonen. Zelfs nadat iedereen een opslag kreeg, bleef Sarah Jessica Parker meer verdienen, tot ongenoegen van Kim Catrall. Naar verluidt kan Sarah Jessica Parker Kim Catrell niet uitstaan omdat haar karakter al snel een fan-favorite is geworden. 

Bron: Darren Star productions

Charlie Sheen & Selma Blair

Charlie Sheen en Selma Blair speelden samen in de serie Anger Management. Klaarblijkelijk was Selma Blair helemaal klaar met Charlie Sheens houding op het werk. Zo kwam hij bijvoorbeeld vaak te laat. Ze klaagde hierover bij de baas van Charlie Sheen. Charlie Sheen was hier helemaal niet van gediend en aangezien hij de executive producer van de serie was besloot hij om Selma Blair te ontslaan uit de serie. 

Bron: Lionsgate television

Lindsay Lohan & America Ferrera

Lindsay Lohen is wel vaker in het nieuws geraakt en ook op de set van Ugly Betty heeft de actrice het erg bont gemaakt. In eerste instantie was de actrice namelijk geboekt voor 6 afleveringen, maar uiteindelijk was ze er maar in 4 te zien. Blijkbaar had ze een vreselijk houding op de set, deed ze net of ze zelf de ster van de serie was, maakte een puinhoop van haar kleedkamer en was ze constant aan het roken. 

Bron: ABC

Harrison Ford & Josh Hartnett

Harrison Ford en Josh Hartnett konden het absoluut niet met elkaar vinden op de set van de film Hollywood Homicide. Zo maakten ze gedurende de productie amper oogcontact en bleven ze constant bekvechten. Dit bleef niet beperkt tot de set zelf. Ook tijdens de promotie van de film bleven de twee met elkaar ruziën. Volgens Harrison is Josh een "Punk" en is Harrison volgens Josh een "Old Fart". Niet zo aardig dus...

Bron: Columbia Pictures

Will Smith & Janet Hubert

Misschien is het je wel eens opgevallen dat Aunt Viv uit The Fresh Prince of Bel-Air er ineens heel anders uitzag na seizoen 3. Aunt Viv werd na seizoen 3 namelijk vervangen door een andere actrice. Will Smith liet in een radio interview weten dat Janet Hubert zou willen dat het de Aunt Viv of Bel-Air show zou worden. Volgens Janet Hubert heeft Will Smith er juist voor gezorgd dat ze ontslagen is uit de serie en zegt dat hij een groot ego heeft. Bron: NBC Productions

Kiefer Sutherland & Freddie Prinze Jr.

Kiefer Sutherland en Freddie Prinz Jr. konden het niet met elkaar vinden op de set van 24. Freddie Prinz Jr. heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij het absoluut niet konden vinden met zijn co-acteur. Hij heeft in een interview het volgende gezet: 'ik heb gewerkt aan 24 en ik vond het verschrikkelijk. Kiefer is de meest onprofessionele acteur die ik ooit heb ontmoet. Dit is niet iets wat ik alleen achter zijn rug om zeg, ik zou het ook in zijn gezicht zeggen.'

Bron: 20th century fox

Blake Lively & Leighton Meester

Ondanks dat ze in Gossip Girl frenemies waren, waren ze in het echt enemies. De twee konden het absoluut niet met elkaar vinden. Naar verluidt werd dat nog erger toen Blake Lively Leighton Meester niet feliciteerde met haar verloving. Tegenwoordig spreken de twee elkaar niet meer. 

Bron: Warner Bros.

Robert Downey Jr. & Terrence Howard

Terrence Howard heeft een reputatie dat hij erg moeilijk is om mee te werken. Zo moeilijk zelfs dat hij na Iron Man 1 door Marvel studio's is ontslagen. Maar daar hield het niet bij op. Terrence Howard beschuldigde vervolgens Robert Downey Jr. ervan dat hij het geld dat eigenlijk aan Terrence Howard toebehoorde zelf had gehouden. Vervolgens dreigden de advocaten van Robert Downey Jr. met een rechtszaak waarna Terrence Howard de strijdbijl begroef.

Bron: Marvel Studios

Bill Murray & Lucy Liu

In de eerste Charlie's Angels film speelden Bill Murray en Lucy Liu samen. Maar naar verluidt heeft Bill Murray tijdens het opnemen van een scène gezegd: 'ik snap waarom jullie (Cameron Diaz en Drew Barrymore) hier zijn. Maar wat doe jij (Lucy Liu) hier? Jij kan niet acteren.' Lucy Liu werd hier vervolgens zo boos om dat ze hem probeerden te slaan. De crew heeft hun zelfs uit elkaar moeten halen! Bill Murray werd voor de tweede Charlie's Angels film vervangen door een andere acteur.

Bron: Columbia Pictures

Shia LaBeouf & Tom Hardy

Op de set van Lawless konden Shia LaBeouf en Tom Hardy het niet goed met elkaar vinden. Het was zelfs zo erg dat Shia LaBeouf Tom Hardy neer heeft geslagen toen hij wat gedronken had. Tom Hardy heeft later in een interview aangegeven dat hij Shia LaBeouf erg intimiderend vond. De twee konden het al de hele tijd niet met elkaar vinden maar volgens geruchten bleef Shia LaBeouf gewoon de hele tijd in zijn karakter, waardoor hij Tom Hardy heeft geslagen. Maar of dat echt waar is dat valt te bezien. Bron: The Weinstein company

Ariana Grande & Victoria Justice

De Nickelodeon serie Victorious werd na vier seizoenen gecanceld. In de show vertolkte Ariane Grande de rol van Cat en Victoria Justice de rol van Tori. Alhoewel ze in de serie goede vriendinnen spelen, waren ze dat in het echt absoluut niet. Nadat de serie gecanceld was tweette Ariana Grande dat het de schuld van Victoria Justice was dat de serie moest stoppen, omdat zij zo nodig een solo tour wilde gaan doen. Victoria Justice antwoordde hier vervolgens op dat dat helemaal niet waar was en dat ze gewoon een zondebok zocht. Ook liet ze weten dat Ariane een vreselijk grote ego heeft en dat mensen geen idee hebben van haar persoonlijkheid.

Bron: Nickelodeon

Claire Danes & Leonardo DiCaprio

Hoewel Claire Danes en Leonardo DiCaprio in Romeo + Juliet één van de meest epische liefdesverhalen vertolkten, konden ze het buiten de set niet goed met elkaar vinden. Claire Danes vond Leonardo DiCaprio erg kinderachtig, omdat hij continu grappen uithaalde op de set. Leonardo DiCaprio vond Claire Danes daarentegen erg gespannen. 

Bron: 20th Century Fox/Getty Images

Jamie Dornan & Dakota Johnson

Ondanks dat Jamie Dornan en Dakota Johnson een aantal stomende scènes hebben moeten opnemen voor de film Fifty Shades of Grey konden de twee het niet goed met elkaar vinden. Volgens geruchten hebben de makers van de film veel scènes opnieuw moeten filmen omdat er geen enkele chemie tussen Jamie Dornan en Dakota Johnson was. In een ander interview komt naar voren dat de twee het eigenlijk niet goed kunnen vinden met elkaar. 

Natalie Morales: What is it like shooting together. I mean, is there that instant chemistry?
Jamie Dornan and Dakota Johnson: [Shake heads no.]
Natalie Morales: No. You hate each other?
Jamie Dornan: [Nods head yes.]
Dakota Johnson: [Studies ceiling.]
Natalie Morales: He’s hard to work with?
Dakota Johnson: [Loud exhale.]

Bron: Chuck Zlotnick/ Universal Pictures

Patrick Swayze & Jennifer Grey

Dirty Dancing blijft een geweldig film met een heerlijke romantische verhaallijn! Toch ging het er op de set iets anders aan toe. Patrick Swayze schrijft in zijn autobiografie dat het soms heel moeilijk was om met Jennifer Grey te werken. Na een lange draaidag werd Jennifer Grey soms ineens heel emotioneel waardoor ze ineens in huilen uitbarste. Of ze raakte in een gekke bui waardoor ze constant moest lachen. Hierdoor moesten er veel scènes elke keer opnieuw gedaan worden.

Bron: Vestron Pictures

Nathan Fillion & Stana Katic

We sluiten deze lijst af met Nathan Fillion en Stana Katic uit de serie Castle. In Castle hebben de twee karakters een geweldige chemie met elkaar. Helaas was die chemie in het echte leven ver te zoeken bij de acteurs. Zo gaan er geruchten dat Stana Katic een echte diva was op set. Maar er zijn ook geruchten dat Nathan Fillion gemeen was tegen Stana Katic en dat ze zelfs af en toe daarom in haar kleedkamer zat te huilen. Volgens bronnen op de set spraken de twee ook niet met elkaar en zou het zomaar eens kunnen zijn dat hun slechte relatie met elkaar de reden was voor ABC om te stoppen met Castle

Bron: ABC

Wist jij dat zoveel co-acteurs het eigenlijk helemaal niet met elkaar konden vinden?

Bron: Getty

Lees ook: Schokkend! Deze acteurs hebben verschrikkelijke dingen gedaan

Nieuwste artikelen

  • Over mijn lijk - Jeffrey Archer

  • De beterweter – Marc-Uwe Kling

  • Op zoek naar Beer - Hannah Gold

  • Het onwaarschijnlijke verhaal van Baskerville Hall - Ali Standish

  • Stink tegen Danny - Jenny Mclachlan

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Series met de mooiste mannen

  • 10 redenen waarom Ed Westwick een lekker ding is

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

Zoek in artikelen