9 perfecte cadeaus voor boekenwurmen

Soms is het echt ontzettend lastig om het juiste cadeautje voor iemand te vinden. Zeker als iemand van boeken houdt. Het is namelijk altijd lastig om een boek voor iemand te kopen, want misschien koop je iets wat diegene al heeft. En dat is zonde. Dus ken jij een echte boekenliefhebber? En ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje? Dan kunnen wij jou daar natuurlijk wel bij helpen. In dit artikel zetten wij 9 perfecte cadeaus voor boekenwurmen op een rijtje.

1. Mok

Het is natuurlijk het allerlekkerste om een boek te lezen onder het genot van een heerlijk kopje koffie, thee of chocolademelk. En het beste kan je dat drinken uit een speciale mok voor boekenliefhebbers! De onderstaande mok van Blossom Books mag daarom niet ontbreken in de collectie van een boekenwurm en is dus het perfecte cadeautje. Hij kost €8.95 op spreadthebooklove.nl. Ze hebben een aantal verschillende. Dus als je deze niet leuk vindt, kan je gewoon een andere uitkiezen!

 

2. Kussen

Boekenwurmen vinden het natuurlijk onwijs leuk om hun hele huis te versieren met allemaal dingen die met boeken te maken hebben. Het is dan ideaal om kussentjes te kopen met bijvoorbeeld leuke bookquotes erop! Op amazon.com zijn er veel verschillende ontwerpen te vinden en ze kosten zo ongeveer rond de €10,-. Met dit cadeautje kan het niet fout gaan!

cadeaus voor boekenwurmen   cadeaus voor boekenwurmenBron: amazon.com

3. Klok

Een klok kan iedereen meestal wel gebruiken en deze boekenklok is gewoon echt heel erg leuk. Hij is van het merk Karlsson en is onder andere te koop op nicethingz.nl voor €29,95. Is misschien een beetje duur, maar dan heb je ook wel een erg mooi cadeautje. En een boekenliefhebber zal hier echt heel gelukkig van worden!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door THEHOUSEOUTFIT.COM (@thehouseoutfit) op

4. Boekenprint of bookquote op canvas

Dit is een cadeautje dat je helemaal zelf kunt personaliseren. Weet jij toevallig wat de favoriete boekenprint of bookquote van jouw vriend(in) is? Dan kan jij die op canvas laten drukken en dan weet je zeker dat je een cadeautje in handen hebt dat echt gewaardeerd wordt. Dit kan al vanaf €5,- bij herinneringenoplinnen.nl. De foto hieronder is ter inspiratie.

cadeaus voor boekenwurmen   cadeaus voor boekenwurmenBron: walldecorationpictures.com, etsy.com

5. Tote bag

Een tote bag is altijd handig. Ga je naar een leuk evenement of een boekenbeurs? Dan neem je een tote bag mee om al je (nieuwe) boeken in te vervoeren! Daarnaast is het harstikke tof om iedereen te laten zien dat je een trotse boekenwurm bent. Bij spreadthebooklove.nl zijn hele leuke tote bags te vinden. De prijzen liggen ongeveer tussen de €5,- en €11,95.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door spreadthebooklove.nl | shop 📚🛍 (@spreadthebooklove) op

6. The Book Seat

Als je lang achter elkaar aan het lezen bent, kan het weleens voorkomen dat je last krijg van bijvoorbeeld je schouder. Dan is The Book Seat de ideale uitkomst. En het is natuurlijk sowieso wel fijn om je handen vrij te hebben tijdens het lezen. Zo kan je makkelijker iets drinken en eten zonder dat je boek vies wordt. The Book Seat is onder andere te koop op bookspot.nl voor €34,95 en is te vinden in verschillende kleuren en printjes.

cadeaus voor boekenwurmen   cadeaus voor boekenwurmenBron: The Book Seat

7. Boekige kaarsen

Boekige kaarsen zijn er in alle vormen en maten. Het is belangrijk om te weten wat de favoriete boeken van jouw vriend(in) zijn om de ideale kaars(en) te vinden. Gelukkig zijn er ook wel genoeg algemene boekenkaarsen te vinden. Neem eens een kijkje op etsy.com. Wij weten zeker dat je daar iets leuks kan vinden. De prijzen voor de kaarsen zijn erg varierend, dus er zal vast wel iets tussen zitten dat binnen jouw budget valt.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door A Bookish Flickering 🇳🇱 (@abookishflickering) op


8. Boekensteun

Misschien heeft jouw vriend(in) geen mooie boekenkast waar alle boeken in staan, maar gewoon boekenplankjes. Het is ontzettend onhandig dat je boeken dan omvallen. Dé enige echte oplossing is natuurlijk een boekensteun. Je kunt verschillende boekensteunen op bol.com vinden. Het onderstaande ontwerp is van het merk Moses en kost €20,95.

cadeaus voor boekenwurmen   cadeaus voor boekenwurmenBron: Moses, bol.com

9. Booksleeve

Het vervoeren van een boek kan soms een hele uitdaging zijn. Het boek mag natuurlijk niet beschadigen of vies worden! Daarvoor is de booksleeve een ideale uitvinding. Zo blijft je boek mooi, droog en schoon in je tas. De onderstaande booksleeve is van BookChicBoutique en kost £14,36.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door BookChic (@bookchicboutique) op

 

Welk cadeautje ga jij aan jouw vriend(in) geven?

Lees ook: De voordelen van lezen

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Chicklit.nl top 6: februari 2019

  • Grappige boeken die je hardop laten lachen

  • 10 x de leukste cadeaus voor boekenliefhebbers

  • De beste jeugdthrillers

  • 12 x sexy New Adults

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen