Beleef nu het Marvel Superhelden Seizoen in Disneyland Parijs

Zou jij weleens kennis willen maken met bijvoorbeeld de iconische Iron-Man, Spider-Man, Captain Marvel, de Hulk, Thor, Captain America of misschien de slechterik waar we van houden: Loki? Dan hebben wij nu toch wel erg goed nieuws voor jou! Van 23 maart tot en met 16 juni 2019 is het namelijk Marvel Superhelden Seizoen in Disneyland Parijs. In dit artikel zet we alles wat je kunt verwachten op een rijtje!

Marvel: Super Heroes United

De grootste show tijdens het Marvel Superhelden Seizoen is natuurlijk Marvel: Super Heroes United. Dit is een nieuwe grote stuntshow in het Studio Theater in de Disney Studios. Hierin schitteren onder andere Thor, Iron-Man, Black Widow, Doctor Strange, Black Panther, Spider-Man en The Incredible Hulk. Als kijker word je meegenomen in de actie door middel van stunts, special effects en projecties! De show duurt ongeveer 20 minuten en er komen 3 thema’s voorbij: origins, duality en unity! Het verhaal draait vooral om de slechterik Thanos, die de Avengers tegen elkaar probeert op te zetten, zodat ze elkaar gaan vernietigen. En het leukste: er zweven ook objecten boven het publiek!

Brijn: Disneyland Parijs

Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off

In de Guardians of the Galaxy films speelt muziek een grote rol. Peter Quill, a.k.a. Star-Lord, is constant aan het dansen op muziek uit de jaren 70 en 80. Natuurlijk kan een show hierover niet ontbreken tijdens het Marvel Superhelden Seizoen. In deze show nodigen Gamora en Star-Lord iedereen uit om lekker mee te dansen op de muziek uit de films! Helaas blijkt iedereen al snel in gevaar te zijn en daar is maar een oplossing voor. Het publiek krijgt een missie! Leuk om te weten: ook Groot maakt graag een dansje met het publiek.

Bron: Disneyland Parijs

Stark Expo presents: Energy for Tomorrow!

Vlakbij de attractie Tower of Terror staat een podium waarop Tony Stark zijn allernieuwste uitvinding gaat presenteren: de ‘Ark Reactor’. Dit is een hele nieuwe energiebron en produceert groene energie. Dit is niet bij iedereen onopgemerkt gebleven en Loki is wel geïnteresseerd in de ‘Ark Reactor’. Hij komt voor een heleboel opschudding zorgen en Thor, Black Widow en Spider-Man zullen hem moeten stoppen! Ook maakt Captain Marvel haar opwachting in deze geweldige show.

Bron: Disneyland Parijs

Overige belevenissen

Naast het bezoeken van de bovenstaande shows zijn er nog genoeg andere dingen te beleven in het Marvel Superhelden Seizoen. Zo kan je bijvoorbeeld verschillende superhelden ontmoeten en met ze op de foto gaan. Spider-Man is tegenover de ingang van Rock 'n' Roller Coaster te vinden, Captain Marvel is aanwezig in het Blockbuster Café en Captain America kan je tegenkomen bij Bay 41 op La Place des Stars naast Stitch Live. Op de laatst genoemde locatie zijn ook gigantische beelden te vinden van onder andere Iron-Man, de Hulk en Black Panther!

Het Marvel Superhelden Seizoen in Disneyland Parijs vindt plaats van 23 maart tot en met 16 juni 2019.

Bron: Disneyland Paris

Lees ook: Bezoek 'The Lion King & Jungle Festival' in Disneyland Paris

Nieuwste artikelen

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

  • Zusje van mij - Mikaela Bley

  • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

Gerelateerde artikelen

  • Als Disney prinsessen in therapie zouden gaan

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Top 10 ergste Disney slechteriken

  • De negen meest shocking onthullingen in Disney films

Zoek in artikelen