Waar is de 'Gilmore Girls' cast nu?

De populaire serie Gilmore Girls is helaas alweer sinds 2007 gestopt. Gelukkig konden we in 2016 nog een keer genieten van alle personage met Gilmore Girls: A Year in the Life. In deze reboot zagen we namelijk hoe het nu met alle personages gaat. Maar hoe gaat het nu met de acteurs uit de serie? Wat doen Lauren Graham (Lorelai Gilmore) en Alexis Bledel (Rory Gilmore) momenteel? Wij hebben het voor je uitgezocht! 

Lauren Graham (Lorelai Gilmore)

Lauren Graham vertolkte zeven seizoenen lang de rol van Lorelai Gilmore. Sinds het einde van de serie in 2007 heeft de actrice niet stil gezeten. Zo was ze te zien (en te horen) in verschillende films, zoals Evan Almighty en Cloudy with a Chance of Meatballs. Ook vertolkte ze van 2010 tot en met 2015 één van de hoofdrollen in de serie Parenthood. In 2013 heeft de auteur ook haar eerste boek uitgebracht genaamd Someday, Someday, Maybe. In het Nederlands is dat boek verschenen onder de titel Ooit, misschien.

Sinds 2010 heeft de actrice een relatie met de acteur Peter Krause, waarmee ze samen in Parenthood heeft gespeeld. 

Gilmore Girls cast          Gilmore Girls cast              Gilmore Girls cast             Gilmore Girls cast           Gilmore Girls castBron: Warner Bros Television, True Jack Productions

Alexis Bledel (Rory Gilmore)

Rory Gilmore is natuurlijk de dochter van Lorelai. De rol werd gespeeld door Alexis Bledel, maar wat heeft ze na het einde van de serie gedaan? Zij heeft net als Lauren Graham niet stilgezeten! Zo was ze te zien in de film The Sisterhood of the Traveling Pants 2 en speelt ze de rol van Emily Malek in The Handmaid's Tale.

Sinds 2012 heeft de actrice een relatie met de acteur Vincent Kartheiser, die ze leerde kennen op de set van Mad Men. De twee stapten in 2014 in het huwelijksbootje en verwelkomden hun eerste kind in 2015.

Gilmore Girls cast Bron: Warner Bros. Television, MGM Television

Kelly Bishop (Emily Gilmore)

Kelly Bishop vertolkte in Gilmore Girls de rol van Emily Gilmore, de moeder van Lorelai. Na het einde van de serie Gilmore Girls heeft de actrice in een aantal films en series gespeeld, zoals de serie Bunheads en de film Friends with Kids. 

Gilmore Girls cast Bron: Warner Bros. Television, ABC Family

Edward Herrmann (Richard Gilmore)

Edward Herrman speelde de rol van Richard Gilmore, de vader van Lorelai in Gilmore Girls. Na het einde van de serie was hij nog in een aantal films en series te zien, zoals in The Good Wife en A Christmas Wish. Helaas is Edward Herrman in 2014 op 71 jarige leeftijd overleden. 

Gilmore Girls cast Bron: Warner Bros. Television, CBS Productions

Keiko Agena (Lane Kim)

Keiko Agena speelde in Gilmore Girls de rol van Lane Kim. Lane Kim is een vriendin van Rory en ze was in bijna alle afleveringen van Gilmore Girls te zien. Gelukkig hebben we na het einde van Gilmore Girls nog veel gehoord van Keiko Agena. Zo speelde ze bijvoorbeelde de rol van Mrs. Bradley in de populaire serie 13 Reasons Why!

Gilmore Girls cast Bron: Warner Bros. Television, Paramount Television

Scott Patterson (Luke Danes)

Het karakter van Luke Danes werd gespeeld door Scott Patterson. Luke is de eigenaar van Luke's Diner en de love interest van Lorelai Gilmore. Na het einde van de serie heeft de acteur in verschillende films en series gespeeld. Zo is hij te zien in Saw IV, V en VI en speelde hij in de serie The Event.

Scott Patterson heeft sinds 2001 een relatie met Kristine Saryan.  Ze was kort te zien in een aflevering van Gilmore Girls in 2004. In 2015 verwelkomde het paar hun eerste zoon. 

Gilmore Girls cast Bron: Warner Bros. Television, Twisted Pictures

Yanic Truesdale (Michel Gerard)

Yanic Truesdale speelde de rol van Michel Gerard, de sarcastische conciërge van de Independence Inn (en later het Dragonfly Inn). De acteur was in alle afleveringen van Gilmore Girls te zien, maar na het einde van de serie heeft hij geen echt grote rol meer gehad. Wel heeft hij bijrollen gespeeld in onder andere de serie The Fixer en de kerstfilm Christmas Catch

Gilmore Girls cast Bron: Warner Bros. Television

Melissa McCarthy (Sookie St. James)

Melissa McCarthy vertolkte de rol van Sookie St. James in Gilmore Girls. Gelukkig hebben we na de serie ook nog veel van deze leuke actrice gehoord! Zo speelde ze de hoofdrol in de serie Mike & Molly en speelde ze in films als Bridesmaids en Ghostbusters.

Na de serie Gilmore Girls heeft ze ook nog twee kinderen gekregen samen met haar man Ben Falcone (Can You Ever Forgive Me?). 

Gilmore Girls cast Bron: Warner Bros. Television

Sean Gunn (Kirk Gleason)

Sean Gunn ruilde het leven van Stars Hollow in voor het Marvel Universum! Hij is namelijk na Gilmore Girls te zien als het karakter Kraglin in de Guardians of the Galaxy films! Ook speelde hij het karakter van Rocket op de set. Hij droeg namelijk het motion capture pak, zodat iedereen weet waar Rocket staat, maar zodat ook zijn bewegingen worden opgenomen!

In 2019 stapte Sean Gunn in het huwelijksbootje.

Gilmore Girls cast Bron: Warner Bros. Television, Marvel Studios 

Liza Weil (Paris Geller)

Het karakter van Paris Geller werd gespeeld door de actrice Liza Weil. Na Gilmore Girls is zij in nóg een grote serie te zien, namelijk How To Get Away With Murder! Hierin speelt zij het karakter Bonnie Winterbottom die al vanaf het eerste seizoen te zien is. 

Liza Weil was getrouwd met de acteur Paul Adelstein (Prison Break), maar ze vroeg in 2016 de scheiding aan. Daarna heeft ze tot februari 2019 gedate met haar How To Get Away With Murder collega Charlie Weber.

Gilmore Girls cast Bron: Warner Bros. Television, ABC Studios

Jared Padalecki (Dean Forester)

Jared Padalecki ken je tegenwoordig het best van de serie Supernatural! Maar voordat hij de rol van Sam Winchester op zich nam, was hij te zien als Dean Forester in Gilmore Girls. Dean was het eerste vriendje van Rory Gilmore. 

In 2010 is Jared Padalecki getrouwd met Genevieve Cortese, zij speelde in het vierde seizoen van Supernatural de rol van Ruby. Ze hebben samen drie kinderen. Gilmore Girls cast Bron: Warner Bros. Television

Milo Ventimiglia (Jess Mariano)

Jess is het neefje van Luke Danes en één van de liefdesinteresses van Rory Gilmore. Tegenwoordig is Milo Ventimiglia te zien als Jack Pearson in de serie This is Us. Ook speelde hij de zoon van Rocky Balboa in de films Rocky Balboa en Creed II. 

Gilmore Girls cast Bron: Warner Bros. Television, 20th Century Fox Television

Matt Czuchry (Logan Huntzberger)

Matt Czuchry speelde in Gilmore Girls de rol van Logan Huntzberger. Logan was vanaf seizoen 5 de liefdesinteresse van Rory Gilmore. Na het einde van de serie was Matt Czuchry te zien in verschillende films en series, waaronder de serie The Good Wife waarin hij de rol van Cary Agos vertolkt. 

Gilmore Girls cast Bron: Warner Bros. Television, CBS Productions

Lees ook: Waar is de 'Pretty Little Liars' cast nu?

Nieuwste artikelen

 • De 10 leukste beroemde vriendschappen in Hollywood

 • Boeken die niemand ooit lijkt uit te krijgen

 • 10x het beste van Ryan Reynolds

 • Dit weten we over Fantastic Beasts 3

 • De 7 ergste momenten in de Bachelor franchise

Gerelateerde artikelen

 • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

 • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

 • Volwassen acteurs die tieners speelden

 • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

 • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

Zoek in artikelen