Dit is het alternatieve einde van 'Toy Story 4'

Pas op: Spoilers!

Maar liefst 9 jaar hebben we moeten wachten op Toy Story 4. Met tranen in onze ogen hebben we het einde zitten kijken. Woody nam de beslissing om zonder eigenaar door het leven te gaan en ons hart brak toen hij afscheid nam van Buzz Lightyear! Toch had het misschien net even anders kunnen lopen en dat krijgen we te zien in het alternatieve einde van Toy Story 4. Ook hierbij is het maar moeilijk om het droog te houden!

alternatieve einde van Toy Story 4Bron: Disney

Aan het einde van Toy Story 4 maakte Woody een schokkende beslissing op het dak van een kermisattractie. Hij besluit niet terug te keren naar zijn maatjes in Bonnie’s kamer en trekt samen met Bo Peep de wereld in. Een leven zonder eigenaar! Als het aan het alternatieve einde van Toy Story 4 had gelegen, was dit toch net even iets anders gelopen. Hoewel Bo Peep altijd heeft geroepen ‘Wie heeft er een kind nodig?’ verandert ze toch van mening.

Nadat Bo Peep Woody in de armen vliegt, ziet ze ‘het meisje uit de winkel’ voorbij lopen. Dit is waarschijnlijk Harmony, het meisje dat Gabby Gabby bijna de hele film achterna heeft gezeten. Bo Peep realiseert zich dat dit het meisje is waarvoor ze haar vrijheid op wil geven. Ze laat dan ook Woody achter om bij dit meisje te zijn!

Bekijk hieronder het alternatieve einde van Toy Story 4:

Dit alternatieve einde van Toy Story 4 past eigenlijk helemaal niet bij wat we in de film hebben gezien. Hierin zagen we namelijk dat Bo Peep en Harmony totaal geen klik met elkaar hadden. Waarschijnlijk zou Toy Story 4 er dus wel een beetje anders uitgezien hebben als de makers voor dit einde hadden gekozen. Maar de grootste vragen die wij hebben na het zien van het alternatieve einde van Toy Story 4 zijn: Wat zou Woody uiteindelijk gedaan hebben? Zou hij in zijn eentje de wereld zijn ingetrokken? Of was hij toch teruggekeerd naar Bonnie’s kamer?

Bron: Disney, Entertainment Weekly

Lees ook: Dit weten we over de nieuwe Disney film 'Raya and the Last Dragon'

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • Als Disney prinsessen in therapie zouden gaan

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Top 10 ergste Disney slechteriken

  • De negen meest shocking onthullingen in Disney films

Zoek in artikelen