Deze celebrities vonden het karakter dat hun doorbraak betekende helemaal niet leuk

Je zal het maar hebben: je neemt een rol voor een film aan, de film wordt een enorm succes en heel Hollywood weet wie je bent. Klein dingetje: jij vond het personage dat voor je doorbraak zorgde helemaal niet leuk! Het overkwam deze acteurs.

Acteurs zijn natuurlijk niet voor niets acteurs en soms moeten ze personages spelen die heel anders zijn dan zijzelf. Of zelfs personages die ze zelf helemaal niet leuk vinden. Maar dat rotpersonage zal maar je doorbraakrol zijn! Deze celebrities vonden de karakters die ze speelden en waarom ze nu bekend zijn helemaal niet leuk! 

Robert Pattinson als Edward in Twilight 

Dat Robert niet zo weg is van zijn karakter Edward (oké, hij haat ‘m) is jammer. Maar het zorgt wel voor hilarische uitspraken. Zo zei hij het volgende over de vampier: “He's the most ridiculous person...the more I read the script, the more I hated this guy...Plus, he's a 108 year-old virgin so he's obviously got some issues there."

celebrities            celebrities           celebrities         celebrities          celebrities           celebritiesBron: Summit Entertainment 

Kate Winslet als Rose in Titanic 

Kate is al wel wat liefdevoller over de film waar ze in speelde dan Robert Pattinson. Zo vindt ze Titanic geen stomme film, maar alleen haar performance als Rose vond ze verschrikkelijk. Haar Amerikaanse accent vond ze vreselijk en ze vond haar acteerwerk nu ook niet bepaald lovenswaardig. En dan had die arme Kate ook nog eens de pech dat Titanic in 2012 opnieuw in de bioscopen te zien was als 3D film. 

celebritiesBron: Paramount Pictures

Allison Williams als Marnie in Girls

Allison is ervan overtuigd dat zij en Marnie geen vrienden zouden zijn in real life. Ze zegt zelfs over haar karakter dat ze haar waarschijnlijk helemaal gek zou maken. Waar ze het meest van walgde? Dat Marnie de koffer indook met Booth Jonathan in seizoen 2. Ze vond dat haar personage beter was dan dat en baalde daarom dat ze het wel deed. 

celebritiesBron: Apatow Productions, HBO

Adam Brody als Seth in The O.C 

Adam heeft niet per se een hekel aan zijn personage zoals de andere celebs in dit rijtje, maar waar hij wel een hekel aan heeft, is het praten over Seth Cohen. Zijn voornaamste reden waarom hij hier geen zin in heeft, is omdat het voor hem saai aan het worden is. Het is voor de acteur vermoeiend het er steeds over te hebben. 

celebritiesBron: Warner Bros. Television

Blake Lively als Serena in Gossip Girl

Deze onthulling doet ons eigenlijk een klein beetje pijn, maar Blake Lively vond Serena helemaal niet leuk. Zo vond ze het niet altijd fijn om iemand te spelen die zo bevoorrecht was en zo vaak in de problemen zat. Bovendien keurde ze het helemaal niet goed dat haar personage cocaïne aan iemand gaf die daardoor een overdosis nam. O, en naar bed gaan met iemands vriend vond ze ook niet bepaald classy. 

celebritiesBron: Warner Bros. Television

Megan Fox als Mikaela in Transformers 

Megan Fox is geen ondankbaar persoon en is heel blij dat Transformers haar de carrière gaf die ze nu heeft. Maar daarnaast heeft ze er nu niet bepaald veel leuke dingen over te zeggen, al is ze nog te netjes om dat te zeggen: “I can't sh-t on this movie because it did give me a career and open all these doors for me. But I don't want to blow smoke up people's ass.” Daarnaast vond ze ook dat haar acteertalenten niet naar voren kwamen in de film. 

celebritiesBron: Paramount Pictures 

Gevalletje Pretty People Problems? Of snappen we de acteurs wel?

Lees ook: Co-acteurs die elkaar haten

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

 • Series met de mooiste mannen

 • 10 redenen waarom Ed Westwick een lekker ding is

 • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

 • De nieuwe verslavende serie 'You' verschijnt binnenkort op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen