'The Knight Before Christmas' is de guilty pleasure voor Kerstmis

The Knight Before Christmas is de nieuwste Netflix Original kerstfilm en het is een echte guilty pleasure! Maar stiekem houden we daar wel van. Het is de perfecte film om helemaal bij weg te zwijmelen. Ook op Twitter hebben veel mensen de film al gezien en uit de reacties blijkt dat dit voor vele een echte guilty pleasure was! Ondanks dat de film soms niet helemaal realistisch is (alhoewel je je kan afvragen in hoeverre een film over een tijdreizende ridder realistisch kan zijn), vinden veel mensen hem fantastisch. Wij zetten voor jullie op een rijtje waarom The Knight Before Christmas de ultieme gluity pleasure film is die je deze kerst gezien moet hebben!

Zet je telefoon uit en Netflix aan, het is namelijk tijd om de nieuwste guilty pleasure op Netflix te kijken: The Knight Before Christmas!

De film is eigenlijk heel slecht, maar juist daarom zo leuk!

The Knight Before Christmas speelt zich af in hetzelfde universum als The Christmas Prince. Netflix, let je op? Dit is het perfecte moment voor een crossover.

The Knight Before Christmas is gewoon geweldig en alles wat je van een Netflix kerstfilm mag verwachten.

En ondanks dat hij eigenlijk heel cheesy en cliché is, is hij geweldig!

 

 

De film brengt je helemaal in de kerstsfeer. 

Pak ook de zakdoekjes er maar vast bij want The Knight Before Christmas weet een emotionele snaar bij de kijker te raken. 

Nu hoeven we alleen nog maar te wachten tot Netflix het vervolg aankondigt. In de tussentijd kijken wij de film gewoon nog een keer (of drie). 

 

Bron: Netflix, Twitter.

Lees ook: Twitter gaat los op de Netflix romcom 'Falling Inn Love'

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen