Zo kijk je tijdens de kerstvakantie je favoriete Nederlandse series in het buitenland

De kerstvakantie staat alweer bijna voor de deur en dat is natuurlijk het ideale moment om lekker een tripje naar het buitenland te maken. Lekker op skivakantie? Of misschien vier je de feestdagen wel bij vrienden of familie die in het buitenland wonen? Alles is mogelijk! Zelfs tijdens je vakantie in het buitenland je favoriete Nederlandse films en series kijken! In dit artikel vertellen wij hoe je dit het beste kan regelen.

Waarschijnlijk heb je er al eerder van gehoord, maar misschien ook niet: een VPN-verbinding. VPN is een afkorting voor Virtual Private Network. Dit is een makkelijke en efficiënte manier waarop je, je online veiligheid, privacy en vrijheid kan verbeteren! Met VPN ben je online een stuk minder herkenbaar, omdat je IP-adres moeilijker getraceerd kan worden. Maar dit is niet het enige voordeel van een VPN-verbinding, want je kan hierdoor ook bijvoorbeeld het Netflix-aanbod van een ander land bekijken!

Bron: Netflix

Dit betekent dat je op vakantie gewoon je favoriete Nederlandse films en series op bijvoorbeeld Netflix, Videoland, RTL XL, Ziggo GO of Uitzending Gemist kan kijken met een VPN-verbinding! Zo hoef je jouw favoriete programma’s niet te missen in het buitenland. Maar andersom werkt het ook en kun je in Nederland het aanbod van de bijvoorbeeld Amerikaanse Netflix bekijken via VPN. Hierop zijn namelijk veel meer films en series te vinden. Gelukkig zijn er een aantal gratis VPN verbindingen die te gebruiken zijn! Zo kun je zonder extra kosten je favoriete films en series bingen op vakantie. Maar wil je het echt veilig houden? Dan is het misschien beter om een betaalde VPN-verbinding te gebruiken!

Nu vraag je, je vast af hoe je een VPN-verbing moet gebruiken? Dat leggen wij natuurlijk even snel aan je uit. Allereerst moet je bepalen welke VPN-verbinding je wil gebruiken (gratis of betaald). Hierna maak je een account aan op de website van jouw gekozen VPN-aanbieder. Download dan de VPN-applicatie op je telefoon, laptop of tablet. Vervolgens start je de VPN-applicatie log in met je account en selecteer een VPN-server in Nederland of ergens anders! Zo makkelijk kan het zijn om toegang te hebben tot veel meer films en series op vakantie.

Ga je deze kerstvakantie dus naar het buitenland op vakantie? Of blijf je lekker thuis en heb je zin om een paar dagen te Netflixen? Zorg dan dat je een VPN-verbinding regelt! Hiermee kun je op vakantie je favoriete films en series uit Nederland kijken en kun je thuis de Amerikaanse Netflix afspeuren.

Nieuwste artikelen

  • Dromen in Bretagne - Marcella Kleine

  • De prins van Trots (Koninkrijk der Zonden 2) - Kerri Manisalco

  • Juice - Heleen van Royen

  • De Hawthorne-broers - Jennifer Lynn Barnes

  • Eiland van de verloren meisjes - Alex Marwood

Gerelateerde artikelen

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Netflix codes

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Pikante films op Netflix

Zoek in artikelen