Deze celebrities verlieten hun beroemde partner voor een onbekende

In Hollywood is het leven van de celebrities alles behalve privé. Vaak lezen we over het lief en leed van alle beroemdheden. Zo ook over hun liefdesleven. Veel beroemdheden krijgen, niet geheel verrassend, een relatie met een andere celebrity. Bijvoorbeeld doordat ze elkaar op de set van een film hebben leren kennen. Maar veel celebrities zijn ook verliefd geworden op onbekende mensen! Wij hebben de celebrities die hun beroemde partner verlieten voor een niet-beroemd iemand op een rij gezet!

Joseph Gordon-Levitt

Joseph Gordon-Levitt heeft een tijd lang een relatie gehad met de actrice Phoebe Tonkin (die je onder andere kan kennen van The Originals). Nadat het uit was met de actrice heeft Joseph Gordon-Levitt een relatie gekregen met Tasha McCauley. Ze is zakenvrouw én een expert op het gebied van robotica! Het stel heeft samen twee kinderen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Just Jared (@justjared) op

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon was van 1999 tot en met 2006 getrouwd met de acteur Ryan Phillipe (Shooter). In 2011 stapte Reese Witherspoon opnieuw in het huwelijksbootje. Ditmaal trouwde ze met de talentvertegenwoordiger Jim Toth. Samen hebben ze een zoon gekregen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) op

Julia Roberts

Julia Roberts heeft met veel beroemdheden gedatet. Zo heeft ze een relatie gehad met Matthew Perry, Kiefer Sutherland en Liam Neeson. Vervolgens heeft ze vier jaar een relatie gehad met Benjamin Bratt (Miss Congeniality). Helaas hield die relatie ook geen stand. Tegenwoordig is ze sinds 2002 getrouwd met de cinematographer Daniel Moder. Samen hebben ze drie kinderen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Julia Roberts (@juliaroberts) op

George Clooney

George Clooney heeft verschillende relaties gehad met celebrities, waaronder de ex-worstelaar en actrice Stacy Keibler. Nadat het paar uit elkaar ging ontmoette Clooney de mensenrechtenadvocate Amal Alamuddin. In 2014 stapten de twee in het huwelijksbootje en werden in 2017 ouders van een tweeling.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Daily PopStar (@the_daily_popstar) op

Matt Damon

Matt Damon heeft met verschillende beroemde actrices een relatie gehad, zoals Winona Ryder (Stranger Things) en Minnie Driver (Good Will Hunting). Nadat het met Minnie Driver uit was gegaan ontmoette Matt Damon in Miami de barvrouw Luciana Barroso. In 2005 stapten de twee in het huwelijksbootje en samen hebben ze drie kinderen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Josephine's Diary (@jbtraveldiary) op

Alec Baldwin

Alec Baldwin is bijna 10 jaar getouwd geweest met de actrice Kim Basinger (Fifty Shades Darker). Na hun scheiding ontstond er een strijd om het voogdijschap van hun dochter. Kim Basinger beschuldigde Alec Baldwin zelfs van mishandeling. In 2012 vond Alec Baldwin opnieuw de liefde. Hij kreeg een relatie met zijn yoga lerares Hilaria Thomas. In 2012 zijn de twee getrouwd en samen kregen ze vier kinderen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Alec Baldwin (@alecbaldwininsta) op

Anne Hathaway

Anne Hathaway heeft kort een relatie gehad met Hugh Dancy, haar tegenspeler uit Ella Enchanted. Sindsdien heeft de actrice voornamelijk relaties gehad met mensen die niet in de spotlight stonden. Sinds 2012 is Anne Hathaway getrouwd met de sieradenontwerper Adam Shulman. Adam Shulman is niet geheel onbekend in de filmwereld. Hij heeft namelijk een paar kleine bijrollen in films en series gehad. Samen hebben ze twee kinderen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door COUPLE INSPIRATION (@couple_inspoo) op

Patrick Dempsey

Patrick Dempsey trouwde op zijn 21ste met de 27 jaar oudere Rocky Parker. Ze was toen zijn manager en ze was tevens actrice. Na zeven jaar zijn de twee gescheiden en kreeg Patrick Dempsey een relatie met zijn haarstyliste Jillian Fink. Sinds 1999 is het stel getrouwd en samen hebben ze drie kinderen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Patrick Dempsey (@patrickdempsey) op

Lees ook: Deze celebrities vonden het karakter dat hun doorbraak betekende helemaal niet leuk

Nieuwste artikelen

  • Mijn moeder heeft altijd gelijk - Lana Lux

  • De verhaaltjesboom - Marianne Busser & Ron Schröder

  • Koken met kinderen: Lekker veggie - De kookhoek

  • Een vriendschap - Silvia Avallone

  • Voor het donker thuis - Riley Sager

Gerelateerde artikelen

  • 10 real life schandalen waardoor acteurs uit series werden ontslagen

  • 15 on screen koppels die elkaar haten in het echte leven

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • De ergste film clichés 

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

Zoek in artikelen