Onpopulaire gedachten die wij hebben als we Friends kijken

Oké, geen zorgen! Wij vinden Friends helemaal geweldig en hebben de serie natuurlijk al meerdere keren gebingewatched. Maar zelfs de echte die-hard fans onder ons hebben misschien (stiekem) deze gedachtes wel eens gehad bij het kijken van Friends. En onthoud het is maar een grapje.

Monica en Ross hebben een vreemde relatie.

Zo was Monica haar eerste kus met haar eigen broer! 

Ross en Rachel waren niet goed samen als stel...

Jaloezie, werk, Marc, Engelse meisjes, Las Vegas... Er was altijd wel drama tussen Ross en Rachel en ze hielden misschien gewoonweg niet genoeg van elkaar om het weer goed te maken. Laten we eerlijk zijn, die twee waren misschien gewoon niet perfect voor elkaar.

On a Break?

Eigenlijk doet het er niet toe of je nu uit elkaar was of niet. Het is nooit goed om 5 minuten na de break-up met iemand anders het bed in te duiken... Sorry Ross het is echt geen excuus.

Al die harde tepels steeds is echt wel raar

Waarom hebben de dames steeds harde tepels? Rachel was zelfs benoemd tot de leider van de "Free the Nipple" movement. En het heeft heel wat complottheorieën naar voren gebracht, maar waarschijnlijk was het gewoon koud op de set en kregen de actrices niet de juiste bh's aan. Maar als het werd gebruikt om de dames meer seksueel te maken (een populaire theorie online) dan is het gewoon fout.

Friends                   Friends                   Friends                   Friends                   Friends                   Friends Bron: Friends/ Warner Bros

Phoebe is de echte versierder

Phoebe date echt ontzettend veel mannen in de serie. Wij hebben het wel altijd over Joey als de versierder maar eigenlijk zien wij Phoebe met veel meer mannen langs komen! Soms heeft ze elke aflevering een nieuwe man.

Ross en Phoebe??!

Zijn wij eigenlijk allemaal vergeten dat er serieus een aflevering is waar Phoebe en Ross zoenen en het bijna doen op een pooltafel?! Dat is gewoon zo fout. 

Friends Bron: Friends/ Warner Bros.

Monica wilde de relatie met Chandler geheim houden omdat ze zich voor hem schaamde

Ja, deze is een heftige! Het lijkt er namelijk toch vaak op dat Monica zich schaamt voor haar relatie met Chandler. Chandler wordt dan ook niet als de meest sexy man afgeschilderd in de serie en kan vaak geen meisje krijgen. En misschien voelde Monica zich wel beter dan hem. Gelukkig werden ze daarna wel het leukste stel ooit! En zoeken wij ook onze eigen Chandler.

Nou dat waren wel weer genoeg onpopulaire Friends gedachten. Wij willen je natuurlijk niet teveel pijn doen!

Lees ook: Friends feitjes die je als echte fan wilt weten

Nieuwste artikelen

 • Blake Lively speelt de hoofdrol in It Ends With Us verfilming van Colleen Hoover

 • Recensie: Matilda

 • Een hemel vol sterren - Dani Atkins

 • Deze films en series verschijnen in februari op Netflix

 • Hoe je in één klap 101 miljoen volgers verliest - Frederick Deloddere

Gerelateerde artikelen

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

 • Netflix codes

 • De leukste vrouwen series op Netflix

 • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Zoek in artikelen