De meest sexy bad boys op tv

We hebben al heel wat tv-series verslonden en in veel series komen we minstens wel één bad boy tegen die onweerstaanbaar sexy is en ons hart stiekem sneller laat kloppen. Een man die nu eenmaal een beetje een bad boy is, is gewoon heel sexy! Wij hebben de meest sexy bad boys die op tv te zien zijn in dit artikel samengesteld. Lees en zwijmel...

Damon Salvatore - The Vampire Diaries

We beginnen natuurlijk met niemand minder dan Damon Salvatore. Deze sexy vampier laat het hart van veel vrouwen sneller kloppen. Dat kan ook niet anders met zijn zwoele blik, leuke oneliners en zijn geweldige lichaam! Hij is gewoon onweerstaanbaar.

Bron: Giphy

Jackson ‘Jax’ Teller - Sons of Anarchy

Met dat ruige uiterlijk, lange haar en sexy gezichtsbeharing behoord Jax tot een van de sexy bad boys in deze lijst!

Bron: Giphy

Lucifer - Lucifer

Tom Ellis heeft ons hart gestolen als Lucifer! Hij is natuurlijk wel de duivel, maar wel een enorm sexy duivel! Als de duivel er zo uit zou zien, dan zouden wij onze ziel wel aan hem verkopen... 

Bron: Giphy

Hook -  Once Upon A Time

Dat we kapitein Haak ooit aantrekkelijk zouden vinden hadden we na het zien van de tekenfilm niet verwacht! Maar Once Upon A Time besloot Colin O'Donoghue te casten in de rol van deze piraat, waarmee Hook in één klap de meest sexy bad boy van Once Upon a Time werd. Deze man, met zijn strakke kaaklijn, prachtige ogen en ja, zelfs met zijn guyliner, is gewoon ontzettend sexy!

Bron: Giphy

Spike - Buffy the Vampire Slayer

Spike is in Buffy the Vampire Slayer een echte bad boy. Met zijn witblonde haar en intense blik liet hij al snel vele harten sneller kloppen, zelfs dat van Buffy! Wij geven haar geen ongelijk...

Bron: Giphy

Eric Northman - True Blood

Deze bad boy uit True Blood liet vanaf het allereerste moment ons hart al sneller kloppen. Dit komt mede door zijn mooie blonde lokken. *Zucht* daar wil je je handen toch gewoon doorheen halen?

Bron: Giphy

Lincoln - The 100

Wanneer we Lincoln leren kennen is hij nog een beetje een bad boy. Hij is een grounder en wordt gevangen genomen door Clarke en de rest. Wanneer hij gevangen gehouden wordt en hij met ontbloot bovenlijf ondervraagd wordt gaat ons hart toch wel sneller kloppen! En niet alleen ons hart, want ook Octavia viel voor deze sexy bad boy.

Bron: Giphy

James 'Sawyer' Ford - Lost

Dat haar! Die kuiltjes in zijn wangen! Al vanaf het eerste seizoen hebben wij een zwak voor bad boy Sawyer. En doordat hij ook nog eens een ontwikkeling doormaakt gedurende de serie,  wordt hij alleen nog maar sexier. 

Bron: Giphy

Derek Hale - Teen Wolf

Als we de definitie van 'Tall, dark and handsome' in het woordenboek zouden opzoeken, weten we zeker dat we een foto van Derek Hale te zien zouden krijgen! Hij is de belichaming van deze uitspraak en hij is dan ook een van de grootste redenen dat we Teen Wolf keer op keer wilden zien.

Bron: Giphy

Klaus Mikaelson - The Originals

Deze lijst bewijst maar weer eens dat vampiers gewoon ontzettend sexy zijn. Wij kunnen ook geen genoeg krijgen van Klaus! Hij heeft meerdere doden op zijn geweten, waardoor dit karakter zeker geen lieverdje is. Maar met die prachtige ogen, mooie lach en zijn zwak voor Caroline is hij ook gewoon ontzettend sexy!

Bron: Giphy

Dean Winchester - Supernatural

Pfoeh, na het zien van onderstaand gifje krijgen wij het wel heel erg warm! Wij zouden spontaan wegsmelten als wij zo'n knipoog van sexy bad boy Dean Winchester zouden ontvangen...

Bron: Giphy

Lees ook: Series met mooie mannen die je wilt zien

Nieuwste artikelen

  • Film & Serie Top 6: februari 2023

  • Fictie top 6: februari 2023

  • It ends with us - Colleen Hoover

  • Word volwassen, Eve Brown - Talia Hibbert

  • Jerks at Work - Tessa West

Gerelateerde artikelen

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Waar is 'The Vampire Diaries' cast nu?

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • V-Wars: de nieuwe Netflix-vampierenserie met Ian Somerhalder

Zoek in artikelen