Top 5 series met de lekkerste mannen

Oké, oké we geven het toe: we kijken series niet alleen voor het plot, maar ook voor al die lekkere mannen die erin spelen! Zo genieten wij volop van The Vampire Diaries, waarin we weg kunnen zwijmelen bij Stefan, Damon, Enzo, Matt en Tyler... Kijk jij sommige series stiekem ook vanwege de knappe acteurs die erin spelen? Lees dan snel verder! Deze top 5 series met de lekkerste mannen moet je zeker een keer gezien hebben. En als je deze series al een keer gezien hebt kun je ze nóg een keer kijken om van die lekkere man- eh het plot te genieten!

5. Grey's Anatomy

We beginnen deze lijst met de serie Grey's Anatomy. In deze serie spelen zoveel knappe mannen de rol van dokter dat we spontaan een bezoekje willen brengen aan het ziekenhuis. Van McDreamy (Derek) en McSteamy (Mark) tot Jackson Avery en Alex Karev, als we Grey's Anatomy kijken hebben we heel wat om bij weg te zwijmelen!

Bron: ABC Studios 

4. Teen Wolf 

In de serie Teen Wolf volgen we de tiener Scott McCall die gebeten wordt door een weerwolf, waarna hij zelf ook bovennatuurlijke krachten ontwikkeld! Dit is natuurlijk een ontzettend leuk verhaal, maar we genieten net zoveel van de knappe mannen in deze serie! Uiteraard is de hoofdrolspeler zelf onwijs knap, maar wij zwijmelen stiekem ook weg bij zijn leuke beste vriend Stiles Stilinski en kunnen wij geen genoeg krijgen van Derek Hale die het begrip tall, dark and handsome uitgevonden lijkt te hebben. Nu we dit zo schrijven krijgen wij zin om deze serie weer opnieuw te bingen. Vanwege het plot uiteraard...

Bron: MGM Television

3. Supernatural

Supernatural heeft in totaal 15 seizoenen gekregen en dat is ook niet gek want het verhaal is gewoon ontzettend goed! Maar dat is niet het enige wat mensen aantrekt in Supernatural. Ook de knappe hoofdpersonen hebben daar zeker iets mee te maken! Zo zijn de Winchester broers allebei natuurlijk om bij weg te zwijmelen, maar we kunnen ook geen genoeg krijgen van Castiel!

Bron: Warner Bros. Television, The CW.

2. True Blood

Bovennatuurlijke wezens zijn nu eenmaal in series vaak ontzettend knap. Ook True Blood bewijst dat dat waar is. Wij kunnen geen genoeg krijgen van al die sexy karakters in de serie!

Bron: HBO

1. The Vampire Diaries

Op nummer 1 staat de serie The Vampire Diaries! Dat kan eigenlijk bijna niet anders want alleen al vanwege Damon Salvatore zouden wij de serie al 5 keer kunnen zien! Maar The Vampire Diaries zit vol met lekkere mannen. Naast Damon smullen wij van zijn broer Stefan, Enzo, Matt en Tyler! 

Bron: Warner Bros. Television 

Lees ook: De knapste mannen in Young Adult films

Nieuwste artikelen

  • Top 10 Nederlandse romcoms

  • Wat doet de cast van The Santa Clause nu?

  • De beste aankomende films van 2021 en 2022

  • Nieuwe serie van de makers van Downton Abbey aangekondigd

  • Eternals komt naar Disney+

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • De beste Young Adult sprookjes

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

Zoek in artikelen