Teen Wolf feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Pas op! Dit artikel bevat spoilers voor de serie Teen Wolf

Sinds 2017 moeten we de leuke serie Teen Wolf missen. Ondertussen hebben wij de serie al meerdere keren overnieuw gekeken en elke keer lijkt de serie nóg leuker te worden! Wij zijn niet de enige die Teen Wolf missen, de acteurs zijn zelfs weer digitaal bij elkaar gekomen voor een Teen Wolf reünie. Nadat we de serie meerdere keren hebben gezien, dachten we dat we er alles over wisten. Maar deze Teen Wolf feiten wisten wij als grote fans zelfs niet!

1. Veel castleden hebben iets meegenomen van de set

Na afloop van de opnames van Teen Wolf hebben veel castleden iets meegenomen van de set. Dit maakten de acteurs tijdens de Teen Wolf reünie bekend. Zo liet Melissa Ponzio (Melissa McCall) weten dat ze had gevraagd of ze een plattegrond van Beacon Hills voor haar konden printen. Deze heeft ze nog steeds. Shelley Hennig (Malia Tate) liet weten dat ze nog steeds haar hoektanden heeft en Linden Ashby (Sheriff Noah Stilinski) heeft nog steeds zijn sheriff uniform. Echter heeft Dylan O'Brien (Stiles Stilinski) het grootste voorwerp mee naar huis genomen: hij heeft namelijk de jeep van Stiles gehouden!

Bron: MTV

2. Gorilla's

Tijdens de serie hoorden we de weerwolven vaak grommen. De geluiden die hiervoor gebruikt werden waren niet die van een wolf, maar van een gorilla!

3. Er was maar weinig voorbereidingstijd voor de vechtscènes

Tijdens vechtscènes kan er van alles misgaan als er niet goed aan de choreografie wordt gehouden. Je zou verwachten dat de acteurs daarom veel tijd krijgen om zich voor te bereiden, maar niets is minder waar! Volgens Max Carver, die de rol van Aiden speelde, kreeg de cast vaak hooguit maar een halfuur de tijd om de choreografie van een vechtscène te leren. Soms kregen de acteurs zelfs maar 10 minuten om zich voor te bereiden!

4. Dylan O'Brien was niet goed voorbereid voor zijn auditie

Voor Teen Wolf had Dylan O'Brien eigenlijk nog helemaal geen ervaring in de filmwereld. Toen hij naar zijn auditie kwam had hij wel een CV bij zich. Echter was dit een wit blad met alleen twee linkjes naar YouTube video's erop. Gelukkig maakte dat uiteindelijk niks uit. De maker van de serie, Jeff Davis, was namelijk erg onder de indruk van Dylan O'Brien en besloot toch de YouTube filmpjes te bekijken. En de rest is, zoals ze zeggen, geschiedenis.

Bron: Music Television (MTV)

5. Dylan O'Brien deed auditie voor een andere rol

Naast dat Dylan O'Brien niet zo goed voorbereid was, deed de acteur eigenlijk ook auditie voor een andere rol. Hij deed namelijk audtie voor de rol van Scott, maar uiteindelijk voelde hij een grotere connectie met de rol van Stiles. Wij zouden hem ook niet in een andere rol kunnen voorstellen!

6. Twee acteurs zijn in het echt getrouwd

In de serie maken we kennis met Stiles vader, namelijk Sheriff Noah Stilinski en met Natalie Martin, Lydia's moeder. In het echt zijn de acteurs die deze rollen vertolken met elkaar getrouwd!

7. De echte reden waarom Allison dood ging

Aan het einde van seizoen 3 moesten de fans helaas afscheid nemen van het karakter Allison. Zij ging namelijk aan het eind van het seizoen dood. Echter was dit de keuze van Crystal Reed, de actrice die de rol van Allison speelde, zelf. Ze wilde graag meer volwassen rollen gaan spelen en daarnaast vond ze het leeftijdsverschil tussen haar en het karakter dat ze speelde te groot. De actrice was zelf namelijk al 29, terwijl het karakter dat ze speelde pas 17 jaar was. De actrice besloot om naar Jeff Davis te stappen. Hij begreep haar en besloot om voor haar een onvergetelijk einde te schrijven.

Bron: Music Television (MTV)

8. Kira zou maar een kleine rol hebben

Kira Yukimura zou eigenlijk maar voor 1 seizoen in de serie voorkomen en daarna zou ze Beacon Hills verlaten. Echter besloten Jeff Davis en de schrijvers haar te houden nadat ze zagen hoeveel chemie Arden Cho (Kira) met Tyler Posey (Scott McCall) had.

9. De echte reden van de tatoeage van Scott

De tatoeage van Scott is symbool komen te staan voor de McCall troep, maar eigenlijk had de echte reden van de tatoeage niks te maken met Teen Wolf! Tyler Posey is een groot van van tatoeages en een tijd lang heeft hij geprobeerd om geen tatoeages op zijn armen te nemen, zodat dat niet in de weg van zijn acteercarrière zou komen te staan. Maar toen besloot Tyler Posey om toch een tatoeage op zijn arm te nemen, zonder toestemming van de makers van de serie. Aangezien de make-up artiesten het al ontzettend druk hadden, hadden ze geen tijd om elke keer de tatoeage van Tyler te camoufleren. Daarom besloten ze om zijn tatoeage in het script te schrijven.

Bron: Music Television (MTV)

10. Het aanbrengen van de weerwolven make-up duurde uren

Tyler Posey speelde natuurlijk de rol van weerwolf Scott. Hierdoor bracht hij vaak uren door in de make-up stoel om getransformeerd te worden tot een weerwolf. De transformatie duurde maar liefst 4,5 uur en er stond een heel team klaar om Tyler Posey te transformeren. Om Tyler Posey in een weerwolf te veranderen, worden onder andere zijn wenkbrauwen tegen zijn gezicht geplakt, zodat de prostethische wenkbrauwen niet zijn eigen wenkbrauwen eraf trekken als ze van zijn gezicht worden afgehaald. Daarnaast krijgt hij een speciaal masker op om zijn huid op die van een weerwolf te laten lijken én krijgt hij ook nog eens speciale oren op.

11. Tyler Posey heeft auditie gedaan voor de rol van Jacob Black

Het had niet veel gescheeld of Tyler Posey had misschien wel een andere bekende weerwolf gespeeld. Hij heeft namelijk auditie gedaan voor de rol van Jacob Black in de Twilight films, maar uiteindelijk ging de rol naar Taylor Lautner. Een leuk feitje is, dat Tyler en Taylor goed bevriend zijn met elkaar. Ze groeiden op in dezelfde stad en kwamen elkaar bij audities vaak tegen. Pas maanden na de auditie hoorde Tyler dat Taylor de rol van Jacob Black te pakken had. Gelukkig vond Tyler dit niet erg en staan de twee nog op goede voet met elkaar.Bron: Music Television (MTV), Summit Entertainment

 

Bron: EW.com, IMDB, Screenrant

Lees ook: Teen Wolf acteurs willen nieuwe afleveringen maken van de serie

Nieuwste artikelen

  • Onze aanraders voor Netflix in oktober

  • Recensie: Reminiscence

  • Recensie: Sex Education - seizoen 3

  • Dit weten we over Fantastic Beasts 3

  • Deze films en series verschijnen in oktober op Netflix

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

  • TV-series: must-see volgens de redactie!

Zoek in artikelen