Fan favorieten voor de verfilming van A Court of Thornes and Roses van Sarah J. Maas

Wij mogen natuurlijk allemaal dromen. En één van die dromen is dat de boeken van Sarah J. Maas (goed) verfilmd gaan worden. Te beginnen met  A Court of Thornes and Roses ook wel liefdevol afgekort door fans als ACOTAR.  A Court of Thornes and Roses is een groot favoriet bij liefhebbers van het young adult en fantasy genre en de serie is dan ook ongekend populair. Er zijn dan ook vele fangroepen en er wordt veel online besproken. Eén van de populairste onderwerpen is wie er gecast zou moeten worden in de rollen van het boek. Wij hebben onderzoek gedaan en de populairste keuzes hebben wij hieronder gezet!

Feyre:

Feyre is één van de belangrijkste rollen die gecast moet worden, aangezien Feyre de hoofdpersoon van het verhaal is. De actrice die deze rol gaat vertolken moet sterk in haar schoenen staan en zowel ontzettend stoer als een zachte kant hebben. De populairste keuzes voor deze rol zijn Emma Watson of Lily James.

Bron: 1978 Films, Universal Pictures

Tamlin:

In het eerste boek heeft Tamlin ons hart veroverd, maar vanaf deel 2 liet hij een andere kant van zichzelf zien waardoor veel fans hem niet meer zo leuk vonden. De acteur die deze rol gaat vertolken moet niet alleen goede looks hebben, maar ook de acteerkwaliteiten om deze rol neer te zetten. De favorieten voor de rol van Tamlin zijn dan ook: Chris Hemsworth, Charlie Hunnam of Alexander Skarsgård.

Bron: Netflix, SutterInk, Home Box Office (HBO)

Nesta:

Nesta kan gezien worden als 'de gemene zus'. Vooral in de eerste boeken is het moeilijk om haar echt leuk te vinden, al maakt ze later wel een ontwikkeling door. Ook haar relatie met Cassian is voor vele een reden om haar wel leuk te vinden! Ze is dus een ontzettend interessent karakter. Vele fans hopen dan ook dat Claire Holt, Cara Delevigne of Sophie Turner deze rol gaat vertolken.

Bron: CBS Television Studios, EuropaCorp, HBO

Elaine:

Elaine is de meest zachtaardige Archeron zus. Ze is lief en aardig en soms wat naïef. Daarom worden Lili Reinhart, Emilia Clarke en Alexis Bledel als favorieten voor deze rol genoemd.

Bron: CBS Television Studios, HBO, Warner Bros. Television.

Rhysand: 

Rhysand is natuurlijk het karakter dat iedereen het liefst wil zien. En voor deze rol is er toch een hele duidelijke winnaar op het internet te vinden en dat is niemand minder dan Ian Somerhalder! Kort zwart haar, violet kleurige ogen, sensueel, gevaarlijk en ziet er goed uit zonder shirt? CHECK! Maar ook erg populair is: Henry Cavill. Daar zeggen wij ook geen nee tegen.

Bron: CBS Television Studios, Warner Bros.

Cassian:

Cassian is niet alleen ontzettend knap en charmant, maar hij brengt ook humor met zich mee in het verhaal! Daarom wordt Jason Momoa als een van de favorieten voor de rol aangeduid. *Zucht* hier kunnen wij zeker achter staan! Maar ook Stephen Amell zou een goede keuze zijn voor deze rol!

Bron: DC Comics, Warner Bros. Television.

Azriel:

Azriel is tall, dark and handsome en ook nog eens ontzettend mysterieus! Geen wonder dat Elaine haar oog op hem heeft laten vallen. De acteurs die het populairst voor deze rol zijn, zijn Tyler Hoechlin, Theo James en Jesse Williams. Wij zouden elk van deze acteurs wel in de rol van Azriel kunnen zien!

Bron: Music Television (MTV), Summit Entertainment, The Mark Gordon Company.

Lucien:

Lucien is in de A Court of Thorns and Roses boeken een goede vriend van Tamlin en woont in het Lentehof. Maar in de latere delen schiet hij Feyre te hulp en komen we er zelfs achter dat hij de Metgezel van Elain is! Voor dit roodharige personage hebben de fans onder andere Sam Heughan in gedachten. We kennen hem natuurlijk als Jamie in Outlander en wij vinden dit zeker ook een goede keus! Ook Domhnall Gleeson is populair bij de fans voor deze rol.

Bron: Tall Ship Productions, Warner Bros.

Amarantha: 

Amarantha is natuurlijk de grote slechterik uit het eerste deel die Rhys jarenlang vasthield Onder De Berg. De actrice die haar zou spelen in een film moet haar schoonheid, maar ook haar slechtheid goed weten over te brengen. Volgens fans zijn Christina Hendricks of Carice van Houten heel geschikt voor deze rol!

Bron: Universal Television, HBO

Morrigan:

De prachtige Morrigon behoort tot de inner circle en is een goede vriendin van Feyre. Ze is de nicht van Rhysand en haar schoonheid wordt omschreven als de vrouwelijke tegenhanger van Rhysand! Op internet zijn vooral Charlize Theron, Margot Robbie en Bella Thorne erg populair om deze rol te spelen!

Bron: Focus Features, Columbia Pictures, Wrigley Pictures.

Amren:

Amren is een bijzonder karakter dat niet uit de wereld van Prythian komt. Ze is een bovennatuurlijk en mysterieus wezen gevangen in een prachtig lichaam van een hoge fae. Ze is mysterieus en mystiek. Lucy Liu, Eva Green of Dakota Fanning zouden daarom een goede keus zijn voor deze rol!

Bron: CBS Television Studios, BBC Two, Paramount Television.

Lees ook: De leukste Sarah J. Maas merchandise

Nieuwste artikelen

  • YA vervolg delen in 2022

  • De beste tweets over Encanto

  • Populaire boeken die in februari 2022 verschijnen

  • Series op Netflix waar wij naar uitkijken in 2022

  • 10x de leukste films gebaseerd op video games

Gerelateerde artikelen

  • YA fantasy boeken series

  • Boeken zoals Throne of Glass

  • De film van 'Hof van Doorns en Rozen' gaat eraan komen

  • Tattoo's geïnspireerd door boeken

  • De beste YA trilogieën

Zoek in artikelen