Waar is de cast van Teen Wolf nu

100 afleveringen lang hebben we van de geweldige serie Teen Wolf kunnen genieten, die helaas in 2017 tot een eind kwam. Sindsdien moeten we Scott, Lydia, Stiles en alle andere leuke karakters missen. Gelukkig hebben veel van de acteurs uit Teen Wolf niet stil gezeten en kunnen we ze in veel andere films in series bewonderen. Maar waar kunnen we de Teen Wolf cast nu allemaal terugzien? Wij zochten het voor je uit.

Tyler Posey (Scott McCall)

Tyler Posey was in alle 100 afleveringen te zien van Teen Wolf als Scott McCall. Na Teen Wolf heeft de acteur niet stil gezeten. Zo was hij in een aantal afleveringen te zien van Jane the Virgin als Adam en speelde hij in de films Truth or Dare, The Last Summer en Alone. Daarnaast sprak de acteur stemmen in voor o.a. Marvel Rising: Initiation, Sherwood, Elena of Avalor en Fast & Furious Spy Racers.

Bron: Music Television (MTV), Martini Films, Lionsgate

Holland Roden (Lydia Martin)

Holland Roden vertolkte het leuke karakter van Lydia Martin in Teen Wolf. Net als Tyler Posey was zij in alle 100 afleveringen van de serie te zien. Maar wat doet de actrice nu? Ze had na het einde van Teen Wolf een bijrol in de serie MacGyver en ze was 6 afleveringen lang te zien als het karakter Zoe Woods in de serie Channel Zero. In 2020 was ze te zien in de film Follow Me en in 2022 zal ze te zien zijn in de film Escape Room 2

Bron: Music Television (MTV), Escape Productions

Dylan O'Brien (Stiles Stilinski)

Dylan O'Brien speelde natuurlijk het geweldige karakter Stiles Stilinski in Teen Wolf. Na het einde van de serie konden we deze acteur bewonderen in de derde Maze Runner film genaamd Maze Runner: The Death Cure. Voor de derde keer kroop de acteur in de huid van Thomas. Ook verzorgde hij de stem van Bumblebee in de gelijknamige film en was hij te zien in de films The Education of Fredrick Fitzell en Love and Monsters.

Bron: Music Television (MTV), Paramount Pictures

Linden Ashby (Sheriff Noah Stilinski) 

Sheriff Noah Stilinski kan natuurlijk niet ontbreken in deze lijst! Linden Ashby heeft het na Teen Wolf wat rustiger aan gedaan. Zo had hij bijrollen in de series Lifeline, NCIS: New Orleans en Trinkets en was hij te zien in de tv film A Daughter's Revenge. Verder heeft de acteur geen grote rollen meer gespeeld.

Bron: Music Television (MTV), Two Blocks Apart Productions, Netflix

JR Bourne (Chris Argent)

Na het einde van Teen Wolf hebben we JR Bourne teruggezien in een andere populaire serie. Hij speelde namelijk een van de hoofdrollen in seizoen 6 en 7 van The 100! Hierin speelde hij de rol van Russell Lightbourne VII. Ook was de acteur te zien in de serie Falling Water als Thomas Dolan.

Bron: Music Television (MTV), Warner Bros. Television

Tyler Hoechlin (Derek Hale)

Tyler Hoechlin heeft na Teen Wolf niet stilgezeten. Zo was hij te zien in de films Fifty Shades Freed, Then Came You en Can You Keep a Secret? Tevens speelt hij de rol van Clark Kent / Superman in de serie Supergirl en is hij vanaf 2021 te zien in de serie Superman & Lois waarin hij de titelrol vertolkt.

Bron: Music Television (MTV), Warner Bros. Television

Shelley Hennig (Malia Tate)

Na Teen Wolf heeft Shelley Hennig nog een paar bijrollen gehad in films en series. Zo was ze in 8 afleveringen te zien van de serie Liberty Crossing als Carly Ambrose en was ze in de films When We First Met en The After Party te zien.

Bron: Music Television (MTV), Netflix

Dylan Sprayberry (Liam Dunbar)

Dylan Sprayberry heeft na zijn rol als Liam Dunbar in Teen Wolf niet veel rollen meer op zijn naam gezet. In 2018 was hij te zien in The Row en in de serie Light as a Feather als het karakter Henry Richmond. In 2020 was hij nog te zien in de film Angie: Lost Girls

Bron: Music Television (MTV), Awesomeness TV

Crystal Reed (Allison Argent) 

Crystal Reed speelde van 2011 tot en met 2014 de rol van Allison Argent, de dochter van Chris Argent, in Teen Wolf. Na Teen Wolf was ze te zien als het karakter Sofia Falcone in de serie Gotham en speelde ze in 2019 de rol van Abby Arcane in de serie Swamp Thing. Sinds 2019 heeft de actrice geen nieuwe rollen meer gespeeld.

Bron: Music Television (MTV), Warner Bros. Television

Lees ook: Wat doet de cast van Buffy the Vampire Slayer nu?

Nieuwste artikelen

  • 7 redenen waarom Disney films niet alleen leuk zijn voor kinderen

  • Alle Beauty and the Beast films door de jaren heen

  • Deze personages werden uit de serie geschreven na het slechte gedrag van de acteur

  • De leukste vampier boeken

  • Populaire boeken die in juli 2021 verschijnen

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • De beste Young Adult sprookjes

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

Zoek in artikelen