6 tekenen dat jij het zwaar hebt als echte boekenwurm

Het leven van een boekenwurm gaat niet altijd over rozen. Tuurlijk, we lezen graag boeken en we gaan soms zo op in het boek dat we ons voor even in de wereld van het boek wanen. Soms is het net alsof we alles zelf hebben meegemaakt! Maar af en toe is het leven van een boekenwurm gewoon echt heel zwaar. Wedden dat jij in de onderstaande dingen herkent?

1. Je hebt net het boek uit. En wat was die geweldig! En wat een cliffhanger einde. Snel het volgende boek kopen... En dan kom je erachter dat het volgende boek nog niet uit is en je naar alle waarschijnlijkheid een jaar moet wachten. Het leven is zwaar en niet eerlijk!

2. Je boekenkast is vol... Ja, je leest het goed het is vol. Je hebt al je boeken al twee rijen dik neergezet maar er kan niks meer bij. En het ergste is dat je geen ruimte hebt voor een tweede boekenkast! Serieuze (ruimte) boeken problemen.

Bron: Giphy

3. Een verschrikkelijke bookhangover na een geweldig boek... Genoeg gezegd.

4. Jouw TBR (To Be Read) lijst wordt steeds langer en je blijft maar toevoegen. Maar je voegt sneller boeken toe dan dat je kan lezen. En dan besef je opeens dat je dus nooit het einde van je TBR kan halen!

Bron: Giphy

5. Je hebt jezelf een koopstop op boeken opgelegd. Want je moet echt even geld sparen en hebt écht teveel boeken die je eerst maar eens moet uitlezen. Maar dan komt opeens nét dat ene boek uit waar je al zo ontzettend lang naar uitkijkt... *Zucht* als boekenwurm kan je het dan toch niet laten om het boek te kopen en besluit je maar een week op water en brood te leven.

6. Wanneer je net een geweldig boek uitgelezen hebt en er over MOET praten, maar erachter komt dat niemand die je kent het boek gelezen heeft... Daar zit je dan met al je gevoelens en emoties en niemand die met je mee kan leven!

Bron: Giphy

 

Lees ook: 10 tekenen dat je een Young Adult verslaving hebt

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Moederdag: boeken top-5

  • Top 10 BBQ boeken

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • 9 genieën in boeken

  • Young Adult top-5: september

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen