Deze acteurs haten de manier waarop ze beroemd zijn geworden

Sommige acteurs zijn al op jonge leeftijd beroemd geworden, waardoor we ze eigenlijk altijd associëren met een bepaalde rol. Kijk bijvoorbeeld maar naar Daniel Radcliffe. Hoeveel rollen deze acteur ook zal spelen, voor ons zal hij altijd Harry Potter blijven. Maar niet elke acteur is blij met de rol die voor hun de doorbraak heeft betekend. Wij zetten de acteurs onder elkaar die de manier waarop ze beroemd zijn geworden haten.

Angus T. Jones - Two and a Half Men

Angus T. Jones is beroemd geworden door zijn rol van Jake in Two and a Half Men. Fans van de serie hebben hem kunnen zien opgroeien voor de camera. Echter is Angus T. Jones helemaal niet blij met de rol die hij heeft gespeeld. In een video van een christelijke kerk vertelde hij het volgende: "Ik zit in de serie Two and a Half Men, maar ik wil er helemaal niet in spelen. Stop alsjeblieft met kijken en vul je hoofd niet met deze vuiligheid. Mensen zeggen dat het gewoon entertainment is. Doe wat onderzoek naar de effecten van televisie en je hersenen, en ik beloof je dat je een beslissing moet nemen als het op televisie aankomt, vooral met wat je kijkt."

Bron: Chuck Lorre Productions

Carrie Fisher - Star Wars

Carrie Fisher is natuurlijk wereldberoemd geworden dankzij haar rol als Princess Leia in de Star Wars films. In haar one-woman show heeft ze het volgende gezegd over de film franchise: "George Lucas heeft mijn leven verpest. En ik bedoel dat op de aardigst mogelijke manier... George is een visionair. Hij heeft publiek over de hele wereld in vervoering gebracht, en hij heeft Mark Hamill, Harrison Ford en mijzelf genoeg fanmail gegeven - en zelfs een kleine groep stalkers - om ons de rest van ons onnatuurlijke leven bezig te houden."

Maar er is iets wat ze aan de rol haatte en dat was het dragen van de iconische metalen bikini toen haar karakter gevangen was genomen door Jabba de Hutt! In haar memoires schrijft ze er het volgende over: "Het was niet mijn keuze. Toen George Lucas me de outfit liet zien dacht ik dat hij een grapje maakte. Ik werd er heel nerveus van. Ik moest ontzettend rechtopzitten omdat er geen lijnen op mijn lijf mochten ontstaan van die bikini." Daarnaast vertelde ze in haar one woman show dat als ze ging liggen, de bikini rechtop bleef staan. Hierdoor kon je zo alles zien...

Bron: Lucasfilm

Kate Winslet - Titanic

Kate Winslet werd bij het grote publiek bekend dankzij haar rol in Titanic. De film is jaren later nog steeds populair, maar de actrice is toch niet helemaal blij met de rol. Ze vond namelijk haar eigen acteerkunsten verschrikkelijk! In 2012 werd de film opnieuw uitgebracht, dit keer in 3D. De actrice vertelde toen het volgende over de Titanic: "Bij elke scène heb ik zoiets van 'echt. Echt? Heb je het zo gedaan? O mijn god... Ik kan zelfs niet naar mijn Amerikaanse accent luisteren. Hopelijk is dat nu veel beter. Het klinkt erg zelfingenomen, maar acteurs hebben de neiging erg kritisch naar zichzelf te zijn. Ik vind het moeilijk om überhaupt naar mijn uitvoeringen te kijken, maar bij het kijken naar Titanic dacht ik: ‘Oh God, ik wil dat nog een keer doen.’"

Waar de actrice ook niet blij mee is, is de titelsong 'My Heart Will Go On'. Overal waar ze komt overvallen mensen haar met het nummer. Eén keer heeft ze zelfs aangegeven dat het nummer haar het gevoel geeft dat ze moet overgeven! In een interview met MTV uit 2012 zei de actrice het volgende erover: "Ik deed onlangs een talkshow in Italië en ze hadden een live pianist die de titelsong voorzichtig begon te spelen. Ik werd niet eens zachtjes, eerder nogal streng, aangespoord om het te gaan zingen alsof ik het in de eerste plaats zelf had gezongen. Dus ik zei: 'Nee, dat ga ik niet doen.' Waardoor zij vervolgens zeiden: 'Oh nee, kom op, het zal grappig zijn.' Nee, het zal niet grappig zijn. Helemaal niet. En dat ga ik ook niet doen.'"

Bron: Twentieth Century Fox

Miley Cyrus - Hannah Montana

Miley Cyrus heeft in verschillende interviews aangegeven dat haar tijd dat ze aan Hannah Montana werkte niet altijd goed is geweest voor haar jeugd. In een interview met Marie Claire uit 2015 zei ze er het volgende over: "Er is me een lange tijd verteld hoe een meisje eruit hoort te zien toen ik aan de serie werkte. Ik moest eruitzien als iemand die ik niet was, wat waarschijnlijk een soort stoornis van mijn lichaamsbeleving heeft veroorzaakt omdat ik zo lang elke dag mooi werd gemaakt. Toen ik niet aan de serie werkte vroeg ik me af wie ik eigenlijk was."

In datzelfde interview vergeleek de actrice haar tijd aan de serie met Toddlers & Tiaras: "Vanaf mijn elfde was het: ‘Je bent een popster! Dat betekent dat je blond moet zijn, en je moet lang haar hebben, en je moet een glitterachtig strak ding aantrekken.' Ondertussen ben ik een fragiel meisje dat een 16-jarige speelt met een pruik en heel veel make-up op. Het was net als Toddlers & Tiaras."

Bron: Disney Channel

Robert Pattinson - Twilight

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat Robert Pattinson niet de grootste fan is van Twilight. In 2009 zei de acteur het volgende over zijn karakter in een interview met Empire magazine: "Hij is een belachelijk persoon... hoe meer ik het script lees, hoe meer ik deze man haat... Bovendien is hij een 108-jarige maagd, dus hij heeft daar duidelijk wat problemen."

Een jaar eerder, in 2008, zei Robert Pattinson het volgende in een interview met E!: "Toen ik het boek las, was ik ervan overtuigd dat Stephenie ervan overtuigd was dat ze Bella was. Het was alsof het een boek was dat niet gepubliceerd mocht worden. Het was alsof je over haar seksuele fantasie aan het lezen was.

Vooral als ze zegt dat het gebaseerd was op een droom, en het is als: 'Oh, dan had ik een droom over deze sexy man' en ze schrijft er gewoon dit boek over, en er zijn een aantal dingen over Edward die gewoon zo specifiek zijn dat... ik was er van overtuigd dat deze vrouw gek is, ze is helemaal gek en ze is verliefd op haar eigen fictieve creatie."

Bron: Summit Entertainment 

Shailene Woodley - The Secret Life of the American Teenager

Shailene Woodley zet zich erg in voor het mileu en gebruikt haar platform dan ook om mensen hiervan bewust te maken. Daarom is ze nu ook niet meer blij met de rol die ze speelde in The Secret Life of the American Teenager omdat de verhaallijn en de dingen waar zij waarde aan hecht niet meer met elkaar overeen kwamen. In een interview met Flaunt Magazine in 2013 vertelt de actrice er het volgende over: "Ik ben enorm dankbaar voor de rol; het waren vijf fantastische jaren van mijn leven, maar tegen het einde waren de dingen die we tijdens die serie aan het uitdragen waren, moreel gezien niet echt in lijn met mijn eigen integriteit. Dus dat was af en toe moeilijk om elke dag op het werk te verschijnen wetende dat we al deze thema's zouden projecteren op duizenden - miljoenen - jong volwassenen in het hele land, terwijl dit niet de thema's waren die ik zou willen uitdragen."

Bron: Brendavision

Blake Lively - Gossip Girl

Blake Lively is wereldberoemd geworden dankzij haar rol als Serena van der Woodsen in de serie Gossip Girl. De actrice heeft laten weten dat ze het er wel moeilijk mee had welke boodschap haar karakter uitstraalde naar jonge kijkers. In een interview met Allure Magazine uit 2015 vertelt de actrice er het volgende over: "Mensen vonden het geweldig, maar het voelde altijd een beetje persoonlijk compromitterend - je wilt een betere boodschap overbrengen. Ik zou niet trots zijn om de persoon te zijn die iemand de cocaïne heeft gegeven waardoor hij een overdosis kreeg en vervolgens iemand neerschoot en met andermans vriendje sliep."

Bron: Warner Bros. Television

Jake Lloyd - Star Wars

Jake Lloyd heeft na zijn rol als het iconische karakter Anakin Skywalker vrijwel geen rollen meer gehad en in 2002 is de acteur zelfs gestopt met acteren. Ten tijde van de rol van Anakin Skywalker was Jake Lloyd pas 8 jaar oud en helemaal niet blij met de iconische rol die hij mocht spelen. Jake Lloyd vertelde in een interview met The Daily Mail in 2012 het volgende over zijn Star Wars carrière: "Andere kinderen waren echt gemeen tegen me. Ze maakten het geluid van een lightsaber elke keer als ze me zagen. Het was vreselijk... Mijn hele schoolleven was echt een hel - en ik moest tot wel 60 interviews per dag doen."

Bron: Lucasfilm

 

Bron: Ranker, Daily Mail, Allure.

Lees ook: Co-acteurs die elkaar haten

Nieuwste artikelen

  • Ollie de Viking - Adam Stower

  • Hart te huur – Diverse auteurs

  • Het Park – Magnus Weightman

  • De dochter die goed wilde doen - Corine Hartman

  • Sensation Island - Thysia Huisman

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Pikante films op Netflix

  • 10 real life schandalen waardoor acteurs uit series werden ontslagen

  • 15 on screen koppels die elkaar haten in het echte leven

  • 18 x de leukste filmseries

Zoek in artikelen