De beste romantische relaties die zijn ontstaan in tv-series

Wat maakt een tv-koppel een geweldig koppel? Twee acteurs die een geweldige chemie hebben? Of twee personen die elkaar net als in het echte leven perfect aanvullen? Of zien ze er alleen maar goed uit samen? Laten we ervan uitgaan dat het een combinatie van alles is. Er is gewoon iets waardoor de relatie perfect werkt. En dat is zeker het geval bij onderstaande stelletjes!

LET OP SPOILERS!

Monica and Chandler

Wie kent ze niet, Monica en Chandler uit Friends. Deze twee tortelduifjes zijn niet bij elkaar weg te denken. Maar wat maakt hun relatie nou zo sterk? Hun vriendschap is gebouwd op een zeer solide vriendschap. En welke manier is er nu beter dan om een relatie te beginnen met vriendschap als basis?

Bron: Warner Bros.

Lily and Marshall

Met liefkozende namen voor elkaar als Marshmallow en Lillypad is dit stel uit How I met your Mother een ideaal tv-koppel. Zo lief! Terwijl de show gefocust was op Ted en hoe hij de moeder van zijn kinderen heeft ontmoet, zijn zij het echte werk!

Bron: 20th Century Fox Television

Booth en Brennan

Een van de meest populaire koppeltjes uit de ‘crime scene’: Booth en Brennan uit Bones. Het duurde heel wat jaren voordat ze het toe durfden te geven, maar toen het eindelijk zover was, werd de serie nog beter! Met een prachtig huwelijk en schatten van kinderen kregen zij hun eigen Happy Ever After!

Bron: Far Field Productions

Jake Peralta en Amy Santiago

Wat kunnen we over dit koppel uit Brooklyn Nine-Nine nog zeggen. Hun relatie is volledig gebouwd op vertrouwen. Punt.

Bron: Fremulon

Emma en Hook

Emma en Killian (Hook) uit Once Upon A Time zijn zo’n heerlijk stel samen! Ze zorgen voor elkaar en halen het beste in elkaar naar boven. Ze doen dan ook alles voor elkaar, zelf reizen naar de ‘onderwereld’.

Bron: Kitsis/Horowitz

Willow en Tara

Terwijl de aandacht veelal naar Buffy en haar relaties met Angel en Spike ging, was er stiekem nog een veel beter koppel in Buffy the Vampire Slayer: Willow en Tara. Tara liet Willow helemaal opbloeien tot de krachtige vrouw die ze uiteindelijk was. Meer heb je niet nodig voor een goede relatie…

Bron: Mutant Enemy

Eleanor en Chidi

Als je je ware liefde nog niet tegen bent gekomen, wie weet heb je dan geluk in het hiernamaals! Hoewel dit stel in The Good Place totaal niet voor elkaar gemaakt leek te zijn, kwamen ze toch steeds weer bij elkaar uit. Ze halen het beste in elkaar naar boven.

Bron: Fremulon

Lorelai en Luke

Dit koppel mag natuurlijk niet ontbreken in het rijtje: Lorelai en Luke uit Gilmore Girls. Want hoewel de aandacht vaak naar Rory en haar relaties ging, is dit stel niet te negeren! De vonken spatten gewoon van het scherm af tussen deze twee!

Bron: Warner Bros. Television

Claire en Jamie Fraser

Hoe romantisch is dit stel in Outlander. Zij reist terug in de tijd en vindt haar ware liefde! Als zelfs de tijd hen niet apart kan houden, dan kan niets het!

Bron: Tall Ship Productions

Maxwell en Fran

Een klassieker, maar wat voor een! Oké een baas en zijn werknemer die een relatie krijgen… daar valt wat van te zeggen, maar Maxwell Sheffield en Fran uit The Nanny zijn toch wel een heerlijk koppel samen. Het duurde even en kijkers hoopten maar dat Mr. Sheffield door zou hebben dat hij Fran toch wel erg leuk vond. Gelukkig gebeurde dat uiteindelijk ook en konden we genieten van Happy Ever After!

Bron: CBS

Kurt en Blaine

Glee heeft meerdere iconische stelletjes in de show gehad en de liefdesperikelen waren daar aan de orde van de dag. Maar Kurt en Blaine samen zijn toch zeker het ultieme koppel. Als jong homostel hadden ze het niet makkelijk, maar samen konden ze de hele wereld aan!

Bron: 20th Century Fox Television

 

 

Lees ook: 20 tv-acteurs met de beste chemie

 

Nieuwste artikelen

  • Snow White van Disney krijgt geen dwergen

  • Huizinga 3: Het derde boek - Frank van Pamelen

  • The King's Daughter het nieuwe sprookje met Pierce Brosnan en Kaya Scodelario

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Uit de keuken van Xi'an Famous Foods van Jason Wang

  • One of us is lying binnenkort te zien bij Netflix

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Co-acteurs die elkaar haten

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

Zoek in artikelen