De slechtste romantische relaties die ontstonden in tv-series

Wij als kijker worden vaak heel enthousiast van liefdesrelaties die ontstaan, want het is gewoon heerlijk om naar een verliefd stel te kijken. Over het algemeen zijn we niet zo kritisch als het op de liefde aankomt, maar soms slaan de makers van series de plank compleet mis. Sommige mensen horen gewoon niet bij elkaar te komen, en een poging om dit toch te laten gebeuren kan vaak op heel veel weerstand stuiten. Hierbij een overzicht van de slechtste romantische relaties die ontstaan in tv-series.

Pas op: spoilers!

Jess en Nick - New Girl

Als de makers wat langer hadden gewacht om deze twee aan elkaar te koppelen, had het misschien gewerkt. Maar al in het tweede seizoen van New Girl vonden deze twee elkaar. Hierop volgde een rommelige relatie waar de meeste mensen niet blij mee waren.

Bron: FOX

Robin en Ted - How I Met Your Mother

Op zich was dit een super stel geweest, als er niet al in de eerste aflevering aangekondigd was dat Robin niet de moeder van de kinderen was! Gedurende de show bleek er toch veel aantrekkingskracht tussen de twee te zijn, waardoor het einde van de serie voor veel mensen een echte afknapper was. Ted en Robin eindigden dan toch met elkaar, maar alleen omdat de schrijvers de moeder van Teds kinderen hadden 'vermoord'...

Bron: CBS

Jaime en Cersei - Game of Thrones

Broer en zus; moeten we nog meer zeggen? Vanaf het begin af aan was deze relatie echt niet oké. Kijkers hoopten dat Jaime een andere weg zou kiezen, maar toch eindigt hij zijn leven (letterlijk) in de armen van zijn tweelingzus Cersei.

Bron: HBO

Jon Snow en Daenerys Targaryen - Game of Thrones

Nog een stel uit Game of Thrones. Jon Snow en Daenerys bij elkaar laten komen was één ding. Vervolgens verkondigen dat ze neef en nicht waren was behoorlijk ingewikkeld (en een beetje vies als we eerlijk moeten zijn). Veel kijkers vonden dit echt een slechte relatie die nooit had mogen voorkomen.

Bron: HBO

Nate en Vanessa - Gossip Girl

Sommige tegenpolen trekken elkaar niet aan. Nate en Vanessa pasten totaal niet bij elkaar - naast het feit dat ze uit heel andere werelden kwamen, hadden ze niets met elkaar gemeen.

Bron: The CW

Blair en Dan - Gossip Girl

Nog een stel uit Gossip Girl dat niet werkte. Getsie, dit klopt gewoon niet. Allereerst haten Blair en Dan elkaar, maar daarnaast was Dan de ex van Blairs beste vriendin Serena!!! Niets aan deze relatie klopte.

Bron: The CW

Joey en Rachel - Friends

Fans vonden het verschrikkelijk toen de makers van de show probeerden van Joey en Rachel een stel te maken. Het is mogelijk om samen te wonen en niet verliefd te worden, hoor! Dit stel maakte geen schijn van kans en niemand zat hier op te wachten.

Bron: Warner Bros. Television

Izzie en George - Grey's Anatomy

Deze twee waren beste vrienden en er was geen enkele aanleiding voor de plotselinge gevoelens die de twee voor elkaar kregen. Dat bleek ook wel toen de twee een stel werden: ineens werd alles super ongemakkelijk en wisten ze niet hoe ze met elkaar moesten praten. Om nog maar te zwijgen over de ongemakkelijke seks... Zeker geen goed idee om deze twee te koppelen!

Bron: ABC

Aria en Ezra - Pretty Little Liars

Misschien was het leeftijdsverschil tussen deze twee dan niet absurd groot, Ezra was nog steeds de docent van Aria! Deze relatie is fout op zoveel manieren en dat de twee met elkaar eindigen geeft best een verkeerd voorbeeld voor tieners die naar de serie kijken.

Bron: Freeform

 

Lees ook: 20 meest onrealistische dingen die alleen in films gebeuren

Nieuwste artikelen

  • Deze films en series verschijnen in december op Netflix

  • The Lion King prequel, Mufasa, komt eraan!

  • Twin Crowns - Catherine Doyle & Katherine Webber

  • Lotgenoten - Arne Van Der Linden

  • Deze tv-series worden gecanceld of krijgen een nieuw seizoen

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Co-acteurs die elkaar haten

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • Startdatum seizoen 7 Pretty Little Liars bekend!

Zoek in artikelen