Lees een gratis e-book naar keuze

Dit is een advertorial in samenwerking met Everybook.

Misschien ben je al bekend met de app Everybook. Via deze app kun je heel veel e-books huren of kopen! Voor de liefhebbers van e-books is deze app een aanrader. En nu hebben wij nog iets leuks in petto. Bij het downloaden van de app Everybook krijg je nu een gratis boek!

Klik hier voor een gratis e-book!

 Everybook

In de app Everybook, die gratis te downloaden is, kun je met munten een boek huren of kopen. Everybook gebruikt voor het kopen of huren van boeken een speciaal muntensysteem. Hierbij zijn 100 boekmunten 1 euro waard. Als je besluit om een boek te huren dan hoef je maar de helft van het aantal muntjes voor het boek te betalen! Je huurt het e-book dan voor een periode van twee weken. Mocht je na het lezen het e-book toch willen houden dan betaal je de andere helft van het boek. Zo niet, dan heb je voor weinig geld een boek gelezen! 

Hoe werkt het?

Als nieuw lid bij Everybook krijg je 300 welkomstmuntjes, maar wij hebben iets leuks voor onze lezers, want als je je hebt aangemeld voor Everybook via DEZE LINK, dan krijg je nog eens 200 extra muntjes gratis! Via de link kan je de app Everybook downloaden. Vervolgens kun je in de app een account aanmaken en ontvang je 500 muntjes om boeken te kopen of te huren. Omdat 100 muntjes gelijk staat aan 1 euro krijg je van Everybook dus 5 euro cadeau! Met deze 500 muntjes kun je al een heel boek gratis lezen, zonder vast te zitten aan een abonnement. Wil je af en toe een leuk e-book kunnen lezen, dan hoef je alleen voor dat specifieke boek te betalen en zit je niet vast aan een maandelijks bedrag. Ideaal voor als je graag af en toe een e-book leest!

Op Everybook staan er heel veel boeken die je kunt huren voor 500 of minder muntjes. Maar een aantal boeken zijn nog net iets duurder dan 500 muntjes op Everybook. Heb je een wat duurder boek gezien dat je graag zou willen lezen en die meer kost dan 500 muntjes? Dan kun je nu extra muntjes sparen! Kijk HIER wat je daarvoor moet doen!

Zie je door de bomen het bos niet meer en heb je geen idee welk boek je wil gaan kopen of huren? Wij helpen je een handje! Hieronder vind je onze suggesties voor boeken die je voor 500 muntjes of minder kunt kopen:

gratis e-book

Onbreekbaar 1: Buren with benefits - Lisette Jonkman

Abigail werkt in een café, doet af en toe een modellenklusje en woont nog steeds in een studentenkamer. Ferdie kan juist niet wachten tot zijn studentelveen begint. Hij loopt zijn buurvrouw Abby steeds tegen het lijf en kan haar niet uit zijn hoofd zetten. Abby durft eerst haar interesse niet toe te geven, maar na een gevaarlijke situatie begint ze toch voor Ferdi te vallen… Maar passen ze wel in elkaars leven?

 

 

Zomeravond - Suzanne Vermeer

Tijdens een vakantie in de Ardèche verdwijnt Celeste, de zus van Lauren Martens, spoorloos. Twee dagen na haar vermissing wordt haar lichaam gevonden. De verdachte die wordt opgepakt, Julien Fournier, ontkent haar dood op zijn geweten te hebben. Toch wordt hij schuldig bevonden. Twaalf jaar later is Lauren hulpofficier van justitie als ze benaderd wordt door Nadine Dubois, een Franse journaliste. Julien beweert nog steeds onschuldig te zijn en heeft de journaliste gevraagd om zijn zaak te onderzoeken. Nadine weet Lauren over te halen terug te keren naar Aubenas, de stad waar haar zus werd vermoord.

Het zwarte hart/Caraval - Stephanie Garber

Scarlett en Donatella ontvluchten voor hun wrede vader van het eiland waar ze wonen. Ze worden daarbij geholpen door de verleidelijke maar onuitstaanbare Julian. Ze komen terecht op Dromeneiland, waar de jaarlijkse voorstelling van Caraval wordt gehouden. Het publiek moet achterhalen wat echt en wat fantasie is. Het publiek speelt mee in een dodelijk spel en moet achterhalen wat fantasie is en wat echt. Vlak na aankomst verdwijnt Donatella, en Scarlett kan maar aan één ding denken: haar zus terugvinden voor de boosaardige Meester van Caraval haar vindt en er doden vallen...

 

Ik mis je - Gillian King

Als na het uitgaan Charlottes beste vriendin Bo omkomt door een auto-ongeluk dat zij overleeft, wordt ze gek van schuldgevoel. Charlie vertrekt uit Wassenaar en probeert haar leven op te bouwen los van Bo en los van Carsten, Bo's broer op wie ze in stilte verliefd is. Dan valt ze voor de mooie praatjes van James, een jongen van wie iedereen kan zien dat hij slecht nieuws is. Charlie raakt steeds verder verwijderd van Carsten en steeds meer in de greep van James. Het lukt haar niet om dit te doorbreken. Tot ze tien jaar later terugkeert naar Wassenaar. 

De laatste wens - Andrzej Sapkowski

Geralt is een hekser, een man met magische krachten die van hem een briljante vechter en een genadeloze huurmoordenaar maken. Als beschermer van de onschuldigen ontmoet Geralt incestueuze koningen met ondode dochters, wraakzuchtige geesten, schreeuwende harpijen, vampiers met relatieproblemen en wanhopige demonen. Velen zijn kwaadaardig, sommigen zelfs verdorven, maar het belangrijkste is dat de meesten niet zijn wie ze lijken...

 

Elle & Darcy - Alexandra Bellefleur

Na een verschrikkelijke date besluiten Elle en Darcy dat ze nooit meer afspreken. Ze zijn te verschillend: Elle is een dromerige Twitter-astrologe die op zoek is naar haar soulmate, Darcy is een no-nonsense actuaris die niet van verassingen houdt. Maar dan wordt Darcy gek van haar bemoeizuchtige broer en doet Elle een voorstel: tot oudejaarsavond doen ze alsof ze een relatie hebben. Daarna hoeven ze niets meer met elkaar te maken te hebben. Maar hoe eindigt het toneelstukje als de gevoelens echt worden? 

Niet te stoppen - Angie Thomas

Bri is zestien en wil een van de grootste rappers ter wereld worden. En ze heeft wat te bewijzen, aangezien haar overleden vader een echte raplegende is. Maar dan wordt Bri's moeder ontslagen en wordt overleven haar prioriteit. Bri uit al haar frustraties in haar raps. Het is nu geen kwestie meer van willen: ze moét het maken!

 

Heerlijk duurt het langst - Jill Mansell

Lainey heeft na haar laatste relatie genoeg van romantiek. En dus is ze, wanneer ze haar nieuwe baan begint bij een chaotisch gezin, niet geïnteresseerd in Seth, de stiefzoon van haar baas, hoe aantrekkelijk hij ook is. Vooral omdat Seth een perfecte vriendin heeft. Maar Lainey was niet helemaal eerlijk over haar leven, en Seth is ook niet helemaal wat hij lijkt. Als iedereen iets te verbergen heeft, is het ingewikkeld! Komt de liefde naar hen toe deze zomer?
 

Rood, wit & koningsblauw - Casey Mcquiston

Alex is de zoon van de Amerikaanse president en Henry is de zoon van de Britse prins. Het publiek is gek op de knappe, charismatische en intelligente Alex. Er is echter één probleem: hij ligt in de clinch met prins Henry. Als de tabloids daar lucht van krijgen, worden Alex en Henry gedwongen om te doen alsof ze vrienden zijn. Maar wat begint als een nepvriendschap, groeit uit tot iets diepers. Kan liefde de wereld redden? Ook als die liefde er anders uitziet dan verwacht? 

 

Dert13n - Steve Cavanagh

Het beroemdste koppel uit Hollywood had de wereld aan hun voeten. Nu wordt Hollywoodster Robert Solomon veroordeeld voor het vermoorden van zijn vrouw. In het proces van de eeuw wil de verdediging slechts één man in hun team: advocaat en voormalig oplichter Eddie Flynn. Alles wijst erop dat Robert schuldig is, maar tijdens het proces begint Eddie daaraan te twijfelen. Wat als de echte moordenaar helemaal niet terechtstaat? En wat als de moordenaar een van de juryleden is?

Café zon & zee - Jenny Colgan

Het is winter op het eiland Mure. Een tijd om samen door te brengen en te genieten met de mensen van wie je houdt – tenzij je natuurlijk per ongeluk zwanger bent van je ex-baas en niet weet hoe je het moet vertellen. Kan Flora in het seizoen van vrede op aarde haar geheim delen en haar relatie met Joël redden? Ondertussen probeert Saif, de dokter op het eiland en vluchteling uit het door oorlog verscheurde Syrië, te genieten van zijn eerste westerse kerst met zijn zonen – maar zonder zijn vermiste vrouw. Kan het kleine gezin troost en vreugde vinden?

Helderwitte macht - Cassandra Clare 

Magnus en Alex wonen samen met hun heksenmeesterzoontje Max. Maar dan dringen op een nacht twee oude kennissen hun appartement binnen en stelen het machtige Witte Boek. Magnus en Alec volgen de dieven naar Shanghai. Ondertussen heeft iemand Magnus neergestoken met een vreemd magisch wapen, en de wond gloeit, dus daar moeten ze zich óók nog druk om maken. In Shanghai ontdekken ze dat er een nog veel gevaarlijke dreiging hun opwacht...

 

Droomvakantie - Sarah Morgenthaler

Het eetcafé van Graham Barnett begon als een grap, maar nu zit hij hier vast met toeristen die hem allemaal irriteren. Zoey Caldwell besluit om in het bergstadje Moose Springs te verblijven. Maar wanneer een goede daad haar Grahams leven in schiet, ontdekt ze dat er meer is aan deze knorrige local dan ze kon vermoeden… en meer om lief te hebben in Moose Springs dan alleen de prachtige wildernis van Alaska.

 

Het geschenk - Sebastian Fitzek

Milan Berg staat bij het stoplicht wanneer er een auto naast hem stopt. Op de achterbank zit een doodsbang meisje. Wanhopig drukt ze een briefje tegen het raam. Een vraag om hulp? Milan weet het niet: hij is analfabeet. Toch voelt hij dat het meisje in levensgevaar is. Milan begint een zoektocht die hem op een griezelig dwaalspoor zet. Aan het einde van de tocht wordt hij geconfronteerd met de wrede realiteit: soms is de waarheid te gruwelijk om mee te leven, en onwetendheid het grootste geschenk op aarde.

 

Vlucht - Mel Wallis de Vries

In een vervallen gebouw komen drie meisjes bij bewustzijn, alledrie zijn ze opgesloten in een eigen kamer. Voor hun voeten ligt een iPad waarmee ze elkaar kunnen zien. De opdracht is simpel, maar gruwelijk. Een van hen mag het huis niet levend verlaten. En ze moeten zelf kiezen wie dat is…

 

 

Drie vrouwen - Jojo Moyes

Wanneer drie generaties vrouwen uit één familie voor het eerst samenkomen, lopen de spanningen hoog op, en komt er een familiegeheim naar boven dat hun leven voor altijd op zijn kop zet…
 

 

Hex - Thomas Olde Heuvelt

Wie er wordt geboren is gedoemd er tot zijn dood te blijven. Wie er zich vestigt komt er nooit meer weg. Het ogenschijnlijk pittoreske dorpje Beek is in de greep van de Wylerheks, een vrouw uit de zeventiende eeuw wier ogen en mond zijn dichtgenaaid. Zwijgend loopt ze door de straten en dringt ze de huizen binnen, nachtenlang staat ze aan je bed. Iedereen weet dat haar ogen nooit mogen worden geopend. Er wordt alles aan gedaan om haar aanwezigheid geheim te houden. Maar als een groep jongeren besluit viral te gaan met de heks, laat ze de moderne samenleving langzaam maar zeker afglijden naar middeleeuwse praktijken. En dan is de wraak van de Wylerheks nog niet eens begonnen...

Cinder & Ella - Kelly Oram

Als haar moeder verongelukt moet Ella bij haar vader en zijn nieuwe gezin wonen. Ella mist haar moeder en haar blogvriend Cinder. Wat ze niet weet is dat hij de hotste acteur van Hollywood is...

 


 

Storm and Fury - Jennifer L. Armentrout

Trinity is de laatste van haar soort. Ze heeft een bijzondere gave en leeft al jaren op een geheime locatie, bewaakt door de wachters. Als Trinity hoort dat er buiten iets leeft dat zowel demonen als wachters vermoordt, stort haar wereld in. Ze kan niet anders dan uit haar veilige omgeving vertrekken om zichzelf en haar familie te beschermen.

 

Misschien nu - Colleen Hoover

Ridge en Sydney zijn eindelijk samen, maar Maggie – Ridge' ex – staat er nu alleen voor. Ze geniet van haar vrijheid, maar moet ook dealen met haar taaislijmziekte. Maggie besluit een bucketlist te maken om alles uit het leven te halen. Punt 1 op de lijst: skydiven. Daar ontmoet ze Jake, een adrenalinejunkie, precies wat Maggie wil én nodig heeft.

 

 

Voor wat hoort wat - Sophie Kinsella

Fixie Farr heeft altijd volgens haar vaders motto geleefd: family first. Wanneer ze in een koffiezaakje voorkomt dat er iets gebeurt met de laptop van een knappe vreemdeling, schrijft laptopeigenaar Sebastian als bedankje een IOU op een servetje. Als Sebastian vervolgens een baan regelt voor Fixie's jeugdliefde Ryan, zijn de rollen weer omgedraaid en een nieuwe serie IOU's volgt, van kleine gunsten tot levensveranderende momenten. Al snel moet ze kiezen tussen haar familie en het leven dat ze eigenlijk wil. Durft ze eindelijk voor zichzelf te kiezen?

De dame van het Voorhout - Marja Visscher

Johanna van Coesveld was lange tijd het hoofd van de huishouding in het Slingelandts paleis 'Huis aan de Boschkant' en trouwde in 1726 met raadspensionaris Simon van Slingelandt. Het huwelijk tussen deze man van adellijke komaf met een van origine eenvoudige herbergiersdochter wordt schandalig gevonden. In het boek leer je het levensverhaal van Johanna kennen: hoe zij zich als zestienjarig meisje in de herberg heeft vrijgevochten tot een dame van stand.

 

Het dorpje Happiness - Holly Martin

Willow heeft behoefte aan een nieuwe start. Als ze een advertentie ziet om een jaar lang gratis in het dorpje Happiness te wonen, lijkt het een droom. Ze pakt haar koffers en vertrekt. De droom blijkt te mooi om waar te zijn: het dorpje is lang niet zo lieflijk als op de foto's en de meeste pittoreske pandjes bevinden zich in erbarmelijke staat. Maar Willow geeft niet zomaar op en gelukkig staat ze er niet alleen voor.


 

Het winkeltje in Cockleberry Bay - Nicola May

Het zit Rosa Larkin niet mee. Haar leven in Londen is een complete puinhoop. Als ze een vervallen winkel erft in een dorpje in Devon, denkt ze eerst aan verkopen. Helaas voor haar zit er een clausule bij de erfenis waarin bepaald is dat het niet verkocht mag worden. Ze mag het alleen nalaten aan iemand die het verdient. Rosa besluit het een kans te geven en vertrekt naar Devon. Ze zet alles op alles om het winkeltje in Cockleberry Bay tot een succes te maken. Maar ze kan het niet alleen. Gelukkig zijn er genoeg locals die haar een handje willen helpen... of tegenwerken. 

 

 

 

 

Nieuwste artikelen

  • Top 12 erotische speelfilms

  • Virgin River seizoen 3 alles wat je wil weten

  • De nieuwe Lord of the Rings film: The War of the Rohirrim komt eraan

  • Deze Harlan Coben boeken worden verfilmd

  • Lucinda Riley auteur van De Zeven Zussen is op 55-jarige leeftijd overleden

Gerelateerde artikelen

  • Mooie boekenquotes

  • Winnen: De beproevingen van Apollo-serie van Rick Riordan

  • Shoptip: 10x relaxstoelen voor buiten

  • Adembenemende bibliotheken waar elke boekenwurm moet zijn geweest 

  • Shoptip: 10x coole e-reader covers

Zoek in artikelen