Deze seksscènes in films waren heel ongemakkelijk

In films zien seksscènes er altijd mooi en perfect uit. Uiteraard zorgen de makers van de film en acteurs ervoor dat zo'n scène er goed uit komt te zien. Als kijker zien we altijd alleen maar het eindresultaat waarin een seksscène er vaak mooi en intiem uitziet. Je vergeet soms dat je naar twee acteurs aan het kijken bent. Het filmen van een seksscène is voor de acteurs niet altijd even makkelijk en een aantal seksscènes waren zelfs heel ongemakkelijk om op te nemen!

Revolutionary Road - Kate Winslet en Leonardo DiCaprio

Kate Winslet en Leonardo DiCaprio hebben al eerder samengewerkt aan de wereldberoemde film Titanic. In Revolutionary Road werden de twee acteurs met elkaar herenigd. In deze film moesten de twee ook een liefdesscène met elkaar opnemen, maar voor Kate Winslet bleek dit toch erg ongemakkelijk te zijn. Haar toenmalige man Sam Mendes was de regisseur van de film en zij moest voor zijn ogen een seksscène doen met Leonardo DiCaprio. Kate Winslet vertelt er in een interview met The Telegraph het volgende over:  "Ik bleef maar zeggen dit is te raar. en Leo die vond dat ik me eroverheen moest zetten, waarop ik tegen hem zei 'dat je het even weet: jij bent mijn beste vriend. Hij is mijn man. Dit is een beetje raar". Gelukkig heeft Kate Winslet zich er toch overheen kunnen zetten en heeft het een mooie film opgeleverd!

Bron: Dreamworks Pictures

The Change-Up - Ryan Reynolds en Olivia Wilde

In de film The Change-Up is er een scène waarin Olivia Wilde stript voor Ryan Reynolds en vervolgens op hem gaat zitten. Maar deze scène was voor Ryan Reynolds vrij ongemakkelijk om te filmen! Hij vertelt er het volgende over: "In de scène zit Olivia Wilde op me en ik doe haar top en beha uit en ze heeft op haar tepels een patch zitten, maar daar heeft ze van die schattige smiles op getekend. Op dat moment vergeet ik elke zin van de scène - niet alleen van deze film, maar van elke film die ik ooit heb gedaan. Op een gegeven moment moet ik in de scène mijn handen op haar borsten leggen. En zodra ik mijn handen weghaal zie ik dat er twee smileys op te zien zijn! Ik heb geen idee wat ik moet doen en als een reflex, idioot dat ik ben, leg ik mijn handen direct weer op haar borsten! En ik denk dat ik dat doe om ze te bedekken, maar ik realiseer me nu dat er een heel dunne lijn is tussen ridderlijkheid en, weet je, seksueel geweld op het werk."

Bron: Universal Pictures

No Strings Attached - Natalie Portman en Ashton Kutcher

In No Strings Attached moesten Natalie Portman en Ashton Kutcher meerdere seksscènes opnemen. Voor Ashton Kutcher was een van de scènes vrij ongemakkelijk toen de regisseur hem apart nam en hem vertelde dat hij 'er te lang over deed'. Ashton Kutcher vertelt er in een interview met ComingSoon.net het volgende over: "Ivan komt naar me toe en zegt: 'je moet sneller klaarkomen'. Mijn mannelijk macho dacht nee, nee het zou me veel langer duren dan dit! Ik weet zeker dat elke acteur dat zegt, maar het is altijd heel technisch omdat je elkaars gezichten probeert te laten zien, maar toch in het moment blijft. Dus het is altijd iets gecompliceerder dan in het echte leven, dat is zeker."

Bron: Paramount Pictures

Superbad - Christopher Mintz-Plasse

Tijdens de opnames van Superbad moest acteur Christopher Mintz-Plasse een seksscène opnemen. Aangezien de acteur pas 17 jaar oud was tijdens de opnames, moest zijn moeder bij het opnemen van de seksscène aanwezig zijn. Voor de 17-jarige acteur was dit natuurlijk erg ongemakkelijk! De acteur vertelt er het volgende over: "Mijn allereerste seksscène ooit was in de film Superbad. Omdat ik toen 17 jaar oud was moest mijn moeder om juridische redenen op de set aanwezig zijn. Het was erg ongemakkelijk, maar het werkte goed, want toen ik de film met haar bekeek, was de seksscène niet ongemakkelijk, omdat ze erbij was geweest toen het gebeurde. Achteraf hebben we het er niet meer over gehad; we praten nog steeds niet over dat moment."

Bron: Columbia Pictures

Map to the Stars - Robert Pattinson en Jullianne Moore

In de film Map to the Stars heeft Robert Pattinson een seksscène met Julianne Moore. Echter, was deze scène voor Robert Pattinson vrij ongemakkelijk omdat hij zweette als een otter! In een interview met Heat Magazine vertelt de acteur er het volgende over: "Het was eigenlijk hilarisch - het was de eerste keer dat ik Julianne ontmoette. Het was ontzettend heet in Toronto en zij is een van die mensen die gewoon niet zweet! Maar ik zweet ontzettend erg. Ik probeerde letterlijk om druppeltjes zweet op te vangen zodat die niet op haar zouden vallen. Na afloop vroeg ze aan me of ik een paniekaanval had. Het was zo ongemakkelijk."

Bron: Prospero Pictures

Love & Other Drugs - Anne Hathaway

In Love & Other Drugs hebben Anne Hathaway en Jake Gyllenhaal verschillende seksscènes moeten opnemen. Tijdens een van deze opnames had Anne Hathaway echter niet door dat ze aan het oefenen waren en nog niet echt aan het filmen. In een interview zegt ze: "Ik moest mijn trenchcoat uitdoen, waaronder ik compleet naakt was. Ik dacht dat we aan het filmen waren, maar het bleek dat we gewoon aan het repeteren waren, waardoor ik onnodig naakt voor veel mensen stond!" Ai, wij kunnen ons voorstellen dat dat best ongemakkelijk is!

Bron: Fox 2000 Pictures

The favourite - Olivia Colman en Emma Stone

In een interview met de Graham Norton show vertelde Olivia Colman dat ze voor de film The Favourite een seksscène moest doen met Emma Stone. Echter zorgde deze scène voor een ongemakkelijk, maar vooral grappig moment. "Emma Stone maakte zich zorgen om mij, omdat ze me onder de lakens intiem moest aanraken. Om te voorkomen dat ze iets zou aanraken wat niet hoort, vroeg ik aan de make-upafdeling of ze een spons hadden. Ik legde die spons tussen mijn benen en ik zei: 'het is in orde, er is een barrière, het komt wel goed'. Echter was het een grote natte spons en toen ze langs mijn been omhoog ging voelde ze die spons. Haar gezicht vertrok in afschuw toen ze de natte spons bereikte! Ik zei: 'Het is oké, het is een spons, het is een spons!" Bekijk hieronder het grappige fragment uit de Graham Norton Show.

Fifty Shades Darker - Jamie Dornan en Dakota Johnson

Uit deze hele lijst zitten misschien wel de meeste seksscènes in de film Fifty Shades Darker. Dit kan soms wat ongemakkelijk zijn voor de acteurs, dus Jamie Dornan besloot om de boel wat luchtiger te maken. Tijdens de meer intense seksscènes besloot hij om zijn tegenspeelster Dakota Johnson aan het lachen te maken. In een interview met de Graham Norton show vertelt hij: "Als er gefilmd wordt vanuit een brede hoek, dan wordt alles in één keer opgenomen en wordt er uiteindelijk muziek onder gezet. Ik probeer daarom altijd Dakota aan het lachen te maken. Dus soms - op een moment dat ik een orgasme moet krijgen - doe ik iets geks en zeg ik bijvoorbeeld: 'Doo-doo-doodley-do!'" Bekijk hieronder het (hilarische) stukje bij de Graham Norton Show:

 

Lees ook: Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

Nieuwste artikelen

  • Hannahs vlucht - Jan Eliasberg

  • Tot aan de zon en terug - Jill Mansell

  • De Code - Denise Rudberg

  • Grenzeloze liefde - Kyra Rutgers

  • Zelfs de honden - Jon McGregor

Gerelateerde artikelen

  • Deze films en series verschijnen in oktober op Netflix

  • Er komt een nieuw boek van Fifty Shades of Grey!

  • De nieuwste trailer van Fifty Shades Darker is heftiger dan we hadden verwacht

  • Nieuwe duistere trailer van Fifty Shades Darker

  • De eerste trailer van Fifty Shades Darker

Zoek in artikelen