12x Supernatural feiten die je nog niet wist

Als je alle seizoenen van Supernatural hebt gezien, dan ken je de hele cast natuurlijk uit je hoofd. Met hoofdrolspelers Jared Padalecki en Jensen Ackles die we in alle seizoenen zagen, maar ook Jeffrey Dean Morgan, Misha Collins, Jim Beaver en Alexander Calvert in hun terugkerende rollen, voelt de cast misschien bijna als familie. Door de jaren heen hebben ze diverse feitjes onthuld over zowel hun leven als de show en wij hebben de leukste op een rijtje gezet!

1. Jared Padalecki en Jensen Ackles hadden verwacht dat ze met tientallen andere acteurs auditie moesten doen voor de rol van Sam en Dean, maar ze bleken de enige te zijn! Dankzij de chemie tussen de twee pakte de auditie perfect uit en de rest is geschiedenis.

Bron: The CW

2 Voordat hij besloot om te gaan acteren, volgde Alexander Calvert een studie muscical en theater en  wilde hij Hiphop-danser worden. Hij werd echter aangemoedigd om te gaan acteren en laat zijn dansmoves nu aan zijn fans zien.

Bron: The CW

3. Ook Jensen Ackles had een andere carrière voor zich uitgestippeld: hij wilde namelijk fysiotherapeut worden. Hij beproefde, na toestemming van zijn vader, zijn geluk in de showbusiness toen hij nog jong was, en we weten allemaal hoe dat is afgelopen!

Bron: The CW

4. Als Jared Padalecki op zijn zeventiende (1999) niet de wedstrijd 'Claim to Fame' van Fox gewonnen had, had hij misschien nooit de carrière gehad die hij nu heeft. Hij kreeg toen de kans om prijzen uit te reiken tijdens de Teen Choice Awards. Dat heeft hem in the picture gezet en dat was het startpunt van zijn acteercarrière.

Bron: Warner Bros. Television

5. Een heel bijzonder feitje is dat van Misha Collins. Hij was namelijk een stagiaire in het Witte Huis in 1994! Niemand minder dan Bill Clinton was toen president. Als aandenken heeft hij zijn beveiligingspasjes gehouden.

Bron: The CW

6. Multitasken tussen twee shows? Jeffrey Dean Morgan deed het gewoon. Hij had tegelijkertijd met de opnames voor Supernatural ook opnames voor Grey's Anatomy. Als hij klaar was met Grey's Anatomy in LA, vloog hij door naar Vancouver in Canada om Supernatural op te nemen. Hij noemde vooral het wisselen van personage pittig omdat Denny een 'nice guy' was en het karakter van John wat harder was.

Bron: Shondaland

7. Acteren is niet zonder gevaar... Toen Jared Padalecki op de set een beetje aan het stoeien was met Osric Chau eindigde hun worstelpartijtje met een schouder uit de kom... auw.

Bron: The CW

8. In het echt zou het wel heel erg jong zijn, maar Jeffrey Dean Morgan is maar 12 jaar ouder dan zijn 'zoon' Jensen Ackles in Supernatural. Tijdens het eerste seizoen was Morgan 39 jaar oud en Ackles 27 jaar. In het echte leven zijn ze goede vrienden, wellicht omdat het leeftijdsverschil relatief klein is..

9. ...en dankzij Ackles heeft Morgan zijn vrouw ontmoet. Als dat niet mooi is! Volgens Morgan heeft Ackles hem in 2009 namelijk aangemoedigd om te gaan daten met Hilarie Burton (One Tree Hill). Burton was vriendinnen met de vriendin van Ackles en zodoende gingen ze op een dubbeldate. Sinds die tijd zijn ze onafscheidelijk en in 2021 speelden ze man en vrouw in een aflevering van The Walking Dead.

10. ... Het is dan ook niet verwonderlijk dat Ackles en ook Jared Padalecki uitgenodigd werden voor de bruiloft van Morgan. En dat er een nauwe band ontstaat op de set blijkt wel uit het feit dat ze alledrie een matching tattoo hebben genomen. Op de bruiloft was namelijk een tattoo-artiest aanwezig die het drietal voorzien heeft van een betekenisvol plaatje.

11. Dit wist je misschien niet, maar Jeffrey Dean Morgan heeft samen met acteur Paul Rudd een snoepwinkel, Samuel's Sweet Shop! De winkel bevindt zich in Rhineback, NY en beide acteurs waren groot liefhebbers van de winkel. Toen de eigenaar in 2014 overleed hebben ze samen met (onder andere) hun vrouwen besloten de winkel over te nemen! Hoe leuk is dat.

 

12. In zijn studententijd had Misha Collins een bizarre ervaring. Hij werd namelijk beschuldigd van een bankoverval tijdens een bezoek aan zijn geboortstad in Massachusetts. Hij klom rond middernacht op het dak van een bank om daar een boek te lezen (het licht daar leek hem een goede optie), maar voor hij het wist werd hij omsingeld door politie en vloog er een helikopter boven zijn hoofd. Na een nachtje in de cel kon hij gelukkig uitleggen wat hij daadwerkelijk aan het doen was.

Bron: The CW

 

Bron: Ranker

Lees ook: Series met de mooiste mannen

Nieuwste artikelen

  • De enige dochter - A.B. Yehoshua

  • Het Ultimatum - John Grisham

  • 5 x Sinterklaas films voor volwassenen

  • Film & Serie top 6: december 2023

  • Koning - Mark Janssen & Suzanne Diederen

Gerelateerde artikelen

  • Series met de mooiste mannen

  • 30 Gilmore Girls feitjes die je waarschijnlijk nog niet wist

  • De beste fantasie series

  • Mannen uit series met wie je wilt trouwen

  • Top 5 series met de lekkerste mannen

Zoek in artikelen