Deze behind-the-scenes foto's laten je heel anders kijken naar blockbuster films

Wij zijn gek op blockbuster films. De actiescènes, de CGI, de superhelden... we houden ervan! Deze films zien er stuk voor stuk gelikt uit en de CGI is zo realistisch dat je soms vergeet dat de acteurs voor een groen scherm acteren. Tijdens de opnames van veel van dit soort blockbusterfilms zijn er ook heel wat behind-the-scenes foto's gemaakt, waardoor je ineens heel anders naar deze films gaat kijken. 

Avengers

Mark Ruffalo speelt in de Marvel films de rol van de Hulk. Aangezien de Hulk gemaakt is door middel van CGI loopt Mark Ruffalo op de set rond in een speciaal pak, zodat ze later de Hulk erin kunnen verwerken. Toch ziet dit er een stuk minder indrukwekkend uit dan het eindresultaat.

Lord of the Rings

Tijdens de opnames door moet Gandalf - eh Ian McKellan - ook gewoon 'moderne' dingen doen. Toch blijft het gek om de acteur in zijn Gandalf kostuum met een iMac te zien zitten!

Gardians of the Galaxy
Zoe Saldana speelt in Guardians of the Galaxy de rol van Gamora. Om haar om te toveren tot dit stoere personage moet de actrice een paar uur in de make-up zitten. Hieronder zie je haar transformatie!

Avatar

De magie van de CGI is net zo betoverend als de film zelf!

Star Wars: The Phantom Menace

Een van de meest memorabele scènes uit de eerste Star Wars film is misschien wel de pod race. Na het zien van deze behind-the-scenes foto gaan we heel anders naar deze film kijken. In het model waarmee ze de pod race gefimd hebben, hebben ze voor het publiek namelijk gekleurde wattenstaafjes gebruikt! Bekijk vooral ook de tweede foto, waarin je een close-up van de wattenstaafjes ziet.

Avengers: Endgame

Op de set van Avengers: Endgame liepen zowel Mark Ruffalo als Chris Hemsworth (Thor) met een grote nepbuik rond. Volgens Chris Hemsworth konden de mensen op de set er niet vanaf blijven: “Mensen bleven maar naar me toe komen om me te knuffelen als een grote beer of over mijn buik te wrijven alsof ik zwanger was. Of ze probeerden op mijn schoot te gaan zitten alsof ik de kerstman was. Ik voelde me een oude man, een oude opa, met een stel kinderen om me heen.”

Harry Potter

In de Harry Potter films zit natuurlijk veel CGI, maar wij blijven het liefst toch gewoon geloven dat Zweinstein en de magie écht bestaat. Toch zijn onderstaande behind-the-scenes foto's wel erg leuk!

 

Lees ook: Zo worden seksscènes in films gemaakt

Nieuwste artikelen

  • Top 10 Nederlandse romcoms

  • Wat doet de cast van The Santa Clause nu?

  • De beste aankomende films van 2021 en 2022

  • Nieuwe serie van de makers van Downton Abbey aangekondigd

  • Eternals komt naar Disney+

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • 100 dingen die je nog niet wist over Harry Potter

  • Volwassen acteurs die tieners speelden

  • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

Zoek in artikelen