Deze artiest maakt van Disney karakters echte mensen

Wie droomde er vroeger nu niet van om een echte Disney prinses te zijn? We zouden allemaal wel zo slim willen zijn als Belle, zo avontuurlijk als Ariël, zo creatief als Rapunzel of zo stoer als Anna en Elsa. Hoe zouden deze prinsessen er in het echt hebben uitgezien? Dat moet de kunstenaar die zichzelf 'Toyboyfan' noemt zich hebben afgevraagd. Hij heeft de Disney prinsen en prinsessen op een heel realistische manier weten neer te zetten. Het lijkt bijna wel alsof hij een foto heeft gemaakt! Het resultaat is prachtig en onze favoriete Disney karakters lijken net echte mensen. 

Dat het lijkt alsof de kunstenaar een echte foto heeft gemaakt is niet zo gek, dat is ook deels hoe hij deze prachtige kunstwerken heeft weten te maken. In een interview met de website Bored Panda vertelt de kunstenaar hoe zijn tekeningen tot stand komen: "Voor deze artificial intelligence-bewerkingen begin ik meestal met een foto van een Disney-personage en een foto van een echt persoon waarvan ik denk dat die op dat personage lijkt, dan plaats ik de twee in het AI-programma dat ik gebruik om de twee samen te voegen. Daarna kan het resultaat er een beetje grappig uitzien, dus ik gebruik die foto en combineer deze met een andere foto enzovoort totdat ik een enigszins realistische foto krijg die een beetje op het personage lijkt. Dan verwerk ik de foto in Photoshop en maak ik hier en daar aanpassingen om het nog meer op het personage te laten lijken, zoals het veranderen van de oogkleur of het verfijnen van het gezicht."

Het resultaat is uiteindelijk prachtig. De kunstwerken lijken écht op hun geanimeerde tegenhangers. Bekijk zijn werk hieronder:

Elsa

Anna

Kristoff

Moana

Rapunzel

Flynn Ryder

Mulan

Tiana

Ariël

Prins Erik

Belle

Merida

Megara

Pocahontas

 

Bron: Bored Panda, Toyboyfan

Lees ook: Als Disney klassiekers trouw zouden zijn aan hun duistere bronnen

Nieuwste artikelen

  • Het geheim van het familiehuis - Kate Morton

  • Dromen in Bretagne - Marcella Kleine

  • De prins van Trots (Koninkrijk der Zonden 2) - Kerri Manisalco

  • Juice - Heleen van Royen

  • De Hawthorne-broers - Jennifer Lynn Barnes

Gerelateerde artikelen

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • De negen meest shocking onthullingen in Disney films

  • Als Disney prinsessen in therapie zouden gaan

  • 19 dingen die je nog niet wist over Belle en het Beest

Zoek in artikelen