Batman wordt nu door wel heel veel acteurs tegelijk gespeeld

Batman is misschien wel een van de meest bekende superhelden die er bestaat. Het is dan ook niet gek dat er al heel veel films en series gemaakt zijn over Batman. Hierdoor hebben in het verleden al veel acteurs deze rol vertolkt. Nog steeds is Batman razendpopulair en er kruipen dan ook heel veel acteurs in de huid van deze superheld. De komende tijd zullen maar liefst 4 verschillende acteurs deze rol gaan vertolken. 

In 2022 zal Robert Pattinson de rol van de superheld op zich nemen in de film The Batman. Maar in datzelfde jaar zullen Michael Keaton en Ben Affleck ook de rol van Batman gaan spelen in de film The Flash. Hoe zit dat precies?

DC wil proberen om een zogeheten 'multiverse' te creëren. The Batman met Robert Pattinson zal zich afspelen op 'Earth 2', terwijl de voorgaande films van DC, zoals Batman v Superman: Dawn of Justice zich afspelen op 'Earth 1'. De gebeurtenissen in The Batman hoeven daarom geen effect te hebben op de Batmans in het andere universum. 

Bron: Warner Bros.

In de film The Flash zullen zowel Michael Keaton als Ben Affleck de rol van Batman gaan vertolken en de geruchten gaan dat deze film de verschillende universums aan elkaar zal linken. Michael Keaton heeft in 1989 en 1992 al eerder de rol van Batman gespeeld en naar verluidt zal er in The Flash worden verteld wat er met hem is gebeurd sinds hij de laatste keer de rol van Batman speelde. Verder gaan er geruchten dat Michael Keaton ook in andere films de rol van Batman zal gaan vertolken. De film The Flash zal wel de laatste keer zijn dat Ben Affleck in de huid van Batman kruipt.   

Maar er is nóg een acteur die in de huid van Batman zal kruipen. In de podcast van DC op Spotify genaamd Batman: Unburied, zal Wiinston Duke de stem van Bruce Wayne/Batman gaan vertolken. Winston Duke kun je onder andere kennen als M'Baku in Black Panther. We kunnen binnenkort dus van veel Batman vertolkingen gaan genieten!

Bron: Marvel Studios, Walt Disney Pictures

 

Bron: CNet, EpicStream

Lees ook: De 13 beste film quotes aller tijden

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Pikante films op Netflix

  • Dit kunnen we verwachten van 365 dni 2

  • Deze acteurs haten de manier waarop ze beroemd zijn geworden

  • 10 meest bizarre dingen die fans hebben gedaan voor beroemdheden

Zoek in artikelen