De 7 ergste momenten in de Bachelor franchise

In Nederland kunnen we genieten van de heerlijke realityserie De Bachelor. Zo hebben we o.a. kunnen zien hoe Gaby Blaaser en Tony Jr. de rol van bachelor op zich namen. Wekenlang konden we genieten van de romantische dates van de vrijgezellen. In Amerika zijn de programma's The Bachelor en The Bachelorette al jarenlang te zien. In alle jaren dat we nu van de Bachelor hebben kunnen genieten hebben we al een aantal heftige momenten meegemaakt. Zo wees een bachelor beide finalisten af! Wij hebben voor jullie de 7 ergste momenten in de bachelor fanchise onder elkaar gezet.

Tony Junior heeft tijdens De Bachelor 2021 finale gekozen voor Julia. In de reünie-aflevering horen wij dat ze 5 weken na de finale alweer uit elkaar zijn gegaan. Maar nu komt de grote schock: Tony Junior blijkt tijdens die 5 weken te zijn vreemd gegaan met Maxime! En daar komt Julia achter in de reünie-aflevering. Julia is dan ook niet erg blij met Tony Junior en weigert hem op het einde een knuffel te geven. Wij zeggen groot gelijk.

Ook dit is weer een reünie-aflevering schocker! Jason Mesnick van The Bachelor seizoen 13 koos in de finale Melissa boven Molly. Jason Mesnick koos ervoor om Melissa tijdens de live uitzending van de reünie-aflevering te dumpen! Melissa noemde Jason een b*sterd en toen bleek dat Jason ook nog eens met Molly aan het daten was! De twee zijn nu wel getrouwd samen maar wij zeggen niet een goede move van Jason om Melissa op live TV te dumpen.

Toen Brad Womack in seizoen 11 ervoor koos om allebei de finalisten af te wijzen. 

Ben Flajnik koos Courtney Robertson in The Bachelor seizoen 16 maar na een paar maanden werd de verloving verbroken, waarom? Courtney bracht een boek uit: "I Didn't Come Here to Make Friends: Confessions of a Reality Show Villain". Nou dat vertelt je alles wat je wilt weten. 

Cassie Randolph kiest ervoor om zelf te vertrekken uit seizoen 23 van The Bachelor. Bachelor Colton Underwood reageert hierop door zijn microfoon af te trekken en hij springt uit frustratie over een hek, op de vlucht voor Chris Harrison en de producenten als ze zijn naam roepen. Later maakt hij het uit met de andere twee overgebleven deelnemers, Tayshia en Hannah, en krijgt Cassie terug. Na een paar jaar verkering, gaat het stel uit elkaar en Randolph heeft een straatverbod tegen Underwood aangevraagd.

In een schokkende wending, nadat de productie van seizoen 15 van "The Bachelorette" was afgerond met een aanzoek van Jed Wyatt, onthulde een verhaal in People Magazine dat hij een geheime vriendin had gedurende de show en waar hij terug naar zou gaan na de show. Hannah confronteerde Jed op TV na de finale, die hier niks op kon zeggen en ze beëindigde hun verloving.

Toen Jake Pavelka, Rozlyn in seizoen 20 confronteerde met het feit dat ze sliep met één van producers van The Bachelor. Rozlyn ging naar huis en de producer werd ontslagen.

 

Lees ook: 10 realityseries die eigenlijk nep zijn

Nieuwste artikelen

  • Koffers vol liefde - Marli Elisa

  • De affaire - Yvonne Doorduyn

  • De roep van de raaf - Mercy Ngeno

  • Boze zomer - Jan-Willem Anker

  • Op zoek naar roem - Soman Chainani

Gerelateerde artikelen

  • 10 realityseries die eigenlijk nep zijn

  • Zo organiseer je een vrijgezellenfeest á la The Big Bang Theory

Zoek in artikelen