Top 5 koppels die geen chemie hadden

Er worden ontzettend veel films en series gemaakt en bijna allemaal draaien deze tenminste voor een deel om een liefdesrelatie. Het is dus belangrijk dat de acteurs chemie hebben: hun gevoelens moeten van het scherm af spatten en voelbaar zijn op je bank. Soms gaat dit echter niet helemaal zoals gepland. In dit artikel zie je de top 5 koppels die geen chemie hadden.

1. Bonnie Wright en Daniel Radcliffe

In Harry Potter And The Half-Blood Prince moet duidelijk zichtbaar zijn dat Harry Potter en Ginny Wemel verliefd op elkaar zijn. Helaas valt dat voor de kijkers nogal tegen: de twee lijken niet tot over hun oren verliefd op elkaar. Wellicht komt dit door het feit dat ze al als kinderen gecast werden voor hun rollen en er vooraf dus nog lang niet gekeken werd naar de chemie tussen de twee. Jammer is het in ieder geval wel.

Bron: Warner Bros

2. Amber Heard en Jason Momoa

In Aquaman moet de connectie tussen Arthur en zijn liefje ook duidelijk zichtbaar zijn. Jammer genoeg lijkt het erop dat de twee elkaar niet zo leuk vinden. Hoe het Amber Heard niet lukt om te doen alsof ze verliefd is op Jason Momoa is ons een raadsel.

Bron: DC

3. Cara Delevingne en Dane DeHaan

Valerian And The City Of A Thousand Planets werd niet goed ontvangen. Het kan zijn dat dit voor een deel kwam doordat de chemie tussen de hoofdrolspelers miste. Cara Delevigne en Dane DeHaan hebben zelf ook gezegd dat er nul chemie tussen hen was. Oeps!

Bron: Lionsgate

4. Katie Holmes en Christian Bale

Dit koppel had moeten schitteren in Batman Begins. Maar helaas, de chemie tussen Christian Bale en Katie Holmes was ver te zoeken. Wij zien het in ieder geval niet...

Bron: DC

5. Kristen Stewart en Jesse Eisenberg

De film Café Society sloeg ook de plank mis wat betreft de chemie tussen deze twee acteurs. Kristen Stewart en Jesse Eisenberg brengen de liefde niet over op het grote doek.

Bron: Lionsgate

Het is altijd zonde als iets wat een goed liefdesverhaal moet zijn niet mooi uit de verf komt. Ben jij het eens met deze koppels die geen chemie hadden?

Lees ook: Harry Potter-regisseur wil dezelfde acteurs voor verfilming 'The Cursed Child'

Nieuwste artikelen

  • 8x sexy young adult films en series

  • 10x populaire jongen versus verlegen meisje films

  • Even krabben - Rebecca Watson

  • Recensie: Ghostbusters: Afterlife

  • Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings krijgt een vervolg

Gerelateerde artikelen

  • Young Adult top-5: augustus

  • Young Adult top 5: januari

  • Young Adult top - 5: december 2014

Zoek in artikelen