De beste eerste tv kussen die je lieten juichen

Wat is er beter dan die eerste kus tussen een stel wat zich duidelijk tot elkaar aangetrokken voelt? Dat vinden wij ook, heel erg weinig! Soms duurt het een poosje voordat de personages van onze favoriete series eindelijk doorhebben dat ze voor elkaar gemaakt zijn. Er zijn ook van die koppige mensen die gewoon niet toegeven aan hun gevoelens. Wanneer ze dat dan eindelijk doen kunnen wij als fans alleen maar juichen! De beste eerst tv kussen zie je hier.

Nick & Jess - New Girl

Het zat er al vanaf het begin aan te komen dat Nick en Jess iets zouden krijgen. Deze eerste kus is wel erg gepassioneerd en wat ons betreft dan ook de beste eerste kus uit deze lijst. Nick weet wat hij wil en gaat ervoor. Willen we niet allemaal zo'n man? Zucht...

Simon & Alisha - Misfits

Dit stel is misschien een beetje verrassend omdat ze elkaars tegenpolen zijn, maar dat maakt het juist zo'n goed koppel! Simon is op zichzelf en stil, terwijl Alisha een allemansvriend is die mensen letterlijk aan kan zetten om haar aantrekkelijk te vinden. Deze kracht heeft ze gelukkig niet nodig bij Simon, want hij is hoe dan ook al gek op haar!

Fleabag & Hot Priest - Fleabag

Dit is een relatie die je niet snel aan ziet komen. Vanuit een biechtstoel naar een zoen met de priester, dat is niet iets wat je dagelijks ziet. Toch heeft de kus iets heel speciaals, wat ervoor zorgt dat kijkers blij waren met deze absurde wending!

Jamie & Dani - The Haunting of Bly Manor

Dani is de au pair en Jamie de tuinier van Bly Manor. Er is duidelijk een hoop aan de hand in en rond het huis, en de kinderen gedragen zich ook erg vreemd. Dani en Jamie vinden elkaar en het is fijn dat ze met elkaar kunnen praten, maar daaruit bloeit nog iets mooiers: een prachtig liefdesverhaal.

Sookie & Eric - True Blood

Sookie is lang vooral bezig geweest met een ander, maar hier krijgt Eric dan toch eindelijk die eerste kus die hij zo graag wil. En wat voor één! Helaas is het meteen bedoeld als een afscheid, maar van deze zoen krijgen we het toch best warm!

Ross & Rachel - Friends

Deze zat er al heel lang aan te komen (veel te lang als je het ons vraagt). Ross en Rachel draaien om elkaar heen en zijn op en af verliefd op elkaar, maar dan is het toch echt een keer tijd voor die eerste zoen. Overtuigend, toch? Wij vinden van wel!

Magnus & Alec - Shadowhunters

Alec staat op het punt om te trouwen... maar niet met Magnus! Gelukkig komt Magnus opdagen voordat Alec het jawoord geeft en ziet hij in dat Magnus en hij bij elkaar horen. Hij loopt naar hem toe en geeft hem een denderende eerste kus!

Jane & Rafael - Jane the Virgin

Jane heeft net haar relatie met Michael verbroken wanneer deze kus plaatsvindt. Zowel Rafael als zij hebben gewacht om elkaar te kussen, maar het is overduidelijk dat ze dit heel graag wilden. Eindelijk is hij daar dan, die magische eerste kus!

Emma & Hook - Once Upon a Time

Emma en Hook waren zo'n stel waarvan iedereen dacht... Wanneer gebeurd het nou een keer? Het stel stelt niet teleur. Hook (Killian) is niet bang om naar de kus te vragen die hij zo graag wil. Al doet hij dat wel een beetje met een omweg die perfect bij zijn bijdehante personage past.

Donna & Harvey - Suits

Donna verrast Harvey door hem te kussen, maar hij lijkt het niet bepaald erg te vinden. Hij is wel een beetje in de war, maar dat begrijpen we ook.

Maeve & Isaac - Sex Education

De meeste kijkers zien Maeve en Otis liever bij elkaar, maar toch moet je toegeven dat deze eerste kus met Isaac heel mooi en teder is. Doordat hij een handicap heeft moet Maeve het meeste werk doen, maar daar zit ze niet mee.

David & Patrick - Schitt's Creek

David en Patrick ontmoeten elkaar in seizoen 3 van Schitt's Creek. Aan het einde van het seizoen neemt David het voortouw na zijn verjaardagsdiner. Patrick heeft nooit eerder een man gekust, maar is erg blij dat David deze stap heeft genomen.

Mindy & Danny - The Mindy Project

In eerste instantie mochten Mindy en Danny elkaar helemaal niet. Maar nadat ze langzaam vrienden zijn geworden, worden de twee steeds hechter en tijdens een turbulente vlucht besluit Danny Mindy te zoenen. Eindelijk!

Clarke & Lexa - The 100

Deze twee dames hebben allebei een sterke persoonlijkheid, daar is geen ontkennen aan. Toch is de aantrekkingskracht duidelijk aanwezig en vonden veel fans het hoog tijd voor de twee om eens te gaan zoenen. Met deze kus als resultaat:

Luke & Lorelai - Gilmore Girls

Wanneer gaan die twee eindelijk een keer zoenen? Juist, dat vroegen wij ons ook af. Luke neemt het voortouw en kust Lorelai, ook al is zij een beetje in de war. De kus ziet er heel intens uit, wat best knap is. De acteurs konden elkaar in het echt namelijk niet uitstaan!

Alicia & Will - The Good Wife

Will en Alicia gingen samen naar school en waren toen geliefden, maar Alicia blies de boel af. Will geeft haar een baan en het lijkt erop dat de twee toch nog veel voor elkaar voelen.

Willow & Tara - Buffy the Vampire Slayer

Willow moet voor haar eigen geluk kiezen, en wanneer ze die knop eindelijk omzet... Nou, kijk maar. Echte liefde!

Logan & Veronica - Veronica Mars

Veronica wil weglopen nadat ze Logan een kus gegeven heeft, maar daar is hij het dus niet mee eens. Hij trekt haar in zijn armen om haar vervolgens gepassioneerd te zoenen. 

 

Bronnen: Buzzfeed, Netflix, The CW, ABC, 

Lees ook: De beste romantische relaties die zijn ontstaan in tv-series

Nieuwste artikelen

  • Young adult top 6: juni 2023

  • Fictie top 6: juni 2023

  • De 6 mooiste boekenwinkels van Nederland

  • Wauw: deze kinderen uit films zijn goed opgedroogd! 

  • 13 dingen die alle book lovers graag zouden willen horen

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • 13 series die je kan kijken als je The Vampire Diaries mist

Zoek in artikelen