Tv-momenten die niet zo in het script stonden

Hoe goed het script en de acteurs ook zijn, wanneer er gefilmd wordt voor een film of tv-serie ontkom je niet aan improvisatie en bloopers. Soms zijn die improvisaties zo goed en leuk dat ze in het uiteindelijke resultaat verwerkt worden. Ook de onderstaande acteurs wisten hun talent te benutten en kregen het voor elkaar om iets anders te doen dat het script eigenlijk zei! 

1. Wie kent de hilarische ziekenhuisserie Scrubs niet? Neil Flynn kreeg al helemaal de lachers op zijn hand met zijn rol als conciërge. Maar wist je dat hij in sommige afleveringen zijn eigen dialogen mocht improviseren? In het script stond dan: Whatever Neil says. Dat is nog eens een leuke manier van acteren!


Bron: Doozer

2. Een paar zinnen improviseren gebeurt wel vaker, maar een volledige scène? In Orphan Black is dat precies wat er is gebeurd in de scène met Alison en Donnie die een lichaam in de garage begraven. Deze volledige scène stond niet in het script. De regisseur heeft een camera neergezet en liet de acteurs doen wat ze wilden doen. Goed uitgepakt, zeggen wij! 


Bron: Temple Street Productions

3. Jensen Ackles schreeuwde in Supernatural een van Deans klassieke zinnen 'Son of a bitch' en maakte daarmee Jared Padalecki aan het lachen voor de camera. Wat bleek: de zin kwam niet voor in het originele script. 

Dean Winchester Sam Winchester GIF Bron: Warner Bros. Television

4. Over een goede verrassing gesproken: In How I Met Your Mother wist acteur Jason Segel niet dat de vader van zijn personage Marshall doodging tot het moment dat ze de scène aan het filmen waren. De reactie die je dus ziet is zijn echte reactie op deze schokkende onthulling!


Bron: 20th Century Fox Television

5. Een pijnlijke blooper in Riverdale. Op het moment dat Archie Cheryl van een verdrinkingsdood in Sweetwater River probeert te redden, breekt acteur K.J. Apa zijn hand terwijl hij doet alsof hij door het ijs breekt met zijn hand. Auw... 


Bron: Berlanti Productions

6. In de scène Gay Witch Hunt in The Office verraste acteur Steve Carell Oscar Nunez door hem een zoen op zijn mond te geven. Volgens het script was het de bedoeling dat hij hem op de wang zou zoenen... 


Bron: Reveille Productions

7. Ross op een doedelzak... misschien niet het beste idee. In deze scène van Friends kwam een deel van deze blooper in het eindresultaat terecht. Als je goed kijkt zie je actrice Jennifer Aniston lachen om haar medespeelster Lisa Kudrow die met Ross mee begint te zingen. 


Bron: Warner Bros. Television

8. Hoe hilarisch is dit. Chris Pratt improviseerde in Parks and Recreation de tekst van personage Andy, wanneer hij de symptomen van Leslies verkoudheid opzoekt op de computer. 

Bron: Deedle-Dee Productions

9. Met Will Smith kun je niet anders dan grappen en grollen verwachten. In The Fresh Prince of Bel-Air heeft hij zijn hele speech, over zijn vader die hem niet wil, volledig geïmproviseerd. 


Bron: NBC Productions

 

 

Bron: Buzzfeed

Lees ook: De grappigste bloopers van de leukste series

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • De gebroeders Maxilari - David Pefko

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

Gerelateerde artikelen

  • Deze acteurs werden tijdens de opnames vervangen

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • Waar kennen we de Riverdale cast nog meer van?

  • Release datum seizoen 2 van Riverdale op Netflix is bekend

  • Deze films en series verschijnen in mei op Netflix

Zoek in artikelen