Doe mee aan de Chicklit.nl Reading Challenge!

Het nieuwe jaar is net begonnen en één van onze vaste voornemens is natuurlijk altijd: meer boeken lezen! Er zijn zo veel boeken, auteurs en genres die je kunt kiezen, dat je soms even niet weet wat je moet gaan lezen. Geen probleem, wij hebben een oplossing voor je: doe mee aan de Chicklit Reading Challenge van 2022! In de challenge kom je verschillende uiteenlopende uitdagingen tegen. Lees snel verder om te zien welke.

Je kunt de Chicklit.nl Reading Challenge natuurlijk alleen doen, maar het is ook leuk om je moeder, zussen, vriendinnen of collega's uit te dagen mee te doen. Wie krijgt het voor elkaar om alle hokjes af te vinken? Wie is als eerst klaar? Onze uitdaging bestaat uit 35 verschillende hokjes die jij af moet vinken. Als je op zoek bent naar goede boekentips, zou je onze maandelijkse tips eens kunnen bekijken. Iedere maand maken wij een top 6 in verschillende categorieën, zoals bijvoorbeeld de Young Adult top 6 van januari of de Fictie top 6 van december.

Hieronder vind je de challenge. Het kan natuurlijk zijn dat er iets tussen staat wat je echt niet kunt vinden of wat voor jou niet haalbaar is. Bedenk dan zelf een variatie op de challenge en voer die op jouw manier uit. Dan kun je hem alsnog afstrepen.

De spelregels

Bij een echte challenge hoort natuurlijk ook een eisenlijstje. De spelregels voor de Chicklit.nl Reading Challenge zijn alsvolgt:

- Ieder vinkje mag je maar één keer afstrepen

- Als een challenge voor jou echt niet uit te voeren is, bedenk er dan zelf een passende variatie op (bijvoorbeeld: er is geen auteur met mijn voor- of achternaam - kies dan voor een naam die op de jouwe lijkt of bijvoorbeeld de naam van je partner)

- Lezen doe je natuurlijk op je eigen tempo, maar probeer alle hokjes af te vinken. Het hoeven natuurlijk niet allemaal boeken van 600 pagina's te zijn!

- Geniet!

Social media

We zouden het leuk vinden om jullie voortgang te kunnen volgen. Wil je meedoen aan de Chicklit.nl Reading Challenge en ons op de hoogte houden hoe ver je bent? Gebruik dan wanneer je iets post de volgende hashtags: @chicklitnl #chicklitnl #readingchallenge. Je kunt ons op Instagram volgen op @chicklitnl of via Facebook

 

We zijn heel benieuwd wie er meedoet aan de Chicklit.nl Reading Challenge van 2022. Laat jij ons weten hoe ver je bent?

Nieuwste artikelen

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

  • Zombies op school - Marieke Boeijen

  • Hotel Happiness 2: Zomer in Hotel Happiness - Floortje Sanders

  • De laatste nacht - Martin Österdahl

  • Thuiskomst - Reina Crispijn

Gerelateerde artikelen

  • De Rory Gilmore Reading Challenge

  • De Chicklit.nl Reading Challenge 2015

  • Chicklit.nl Reading Challenge update #1

  • Chicklit.nl Reading Challenge update #2

Zoek in artikelen