Alyssa Milano reageert op naamgenoot Marvel

Actrice Alyssa Milano deed onlangs een verrassende ontdekking, namelijk dat Peter Quills ruimteschip in Guardians of the Galaxy naar haar is vernoemd! De actrice, die velen van ons ongetwijfeld kennen van de populaire serie Charmed (1998 - 2006) waar ze de rol van Phoebe Halliwell speelde, zegt dat ze geen idee had...

Terwijl ze haar promotietour voor haar nieuwste film Brazen aan het maken is en volop interviews geeft, komt ze achter de connectie die ze heeft met het enorme Marvel Cinematic Universe (MCU). Het schip, dat de naam Milano draagt, was een constante factor tijdens Guardians of the Galaxy en Guardians of the Galaxy vol.2. Maar nooit was zij op de hoogte gebracht van het feit dat het ruimteschip naar haar was vernoemd. "I had no idea," aldus Milano tegen entertainmentsite Screen Rant. "It's pretty cool. It is. It is pretty cool. One of the more cool things, I think, that's happened in my life."

Bron: Marvel Studios

Wat blijkt: regisseur James Gunn had wat zogenaamde easter eggs voor fans achtergelaten in de productie, en een daarvan was Milano. Het schip is vernoemd naar Alyssa Milano, de tienercrush van Peter Quill (Chris Pratt). Hoe leuk is dat! Jammer genoeg is de Milano niet meer te vinden in de MCU. Nadat het schip grote beschadigingen opliep in Guardians of the Galaxy Vol. 2, werd het schip achtergelaten en later verbeterd met een nieuw schip, genaamd de Benatar. Dit betekent ook dat de easter egg die de regisseur in de film verstopt had niet meer te vinden is. Maar wie weet kan hij in het derde deel een andere manier vinden om aan de actrice te refereren.

En of Alyssa Milano nu de naam van het schip niet wist of de film gewoon nooit gezien heeft, dat weten we niet. Het is natuurlijk niet alleen haar achternaam, maar ook de naam van de Italiaanse stad en een erg gebruikelijk Engels woord. Hoe dan ook. Ze is er in ieder geval erg trots op!

Alyssa Milano (tweede van rechts). Bron: Paramount Network Television

 

Mocht je de films nou nog nooit gezien hebben, of ze gewoon graag nog eens zien. Ze zijn te bekijken op Disney+!

 

Bron: Comicbook

Lees ook: Interview: Shannen Doherty blikt terug op Charmed-tijd

 

Nieuwste artikelen

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

  • Zusje van mij - Mikaela Bley

  • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

Gerelateerde artikelen

  • De 48 hoogst verwachte films van 2021

  • De 5 beste Marvel slechteriken

  • 25x de beste film franchises

  • Alle aankomende Disney films

  • Avengers 4 wordt nog schokkender dan Avengers: Infinity War

Zoek in artikelen