De meest langverwachte tv-zoenen

Ken je dat: dat je eindeloos wacht en smacht naar die ene eerste zoen tussen twee personages in je favoriete serie? Anders wij wel! In sommige films en series duurt het een eeuwigheid voordat er eindelijk wordt toegegeven aan die hunkering voor elkaar. Wij hebben de mooist tv-zoenen die ons veel te lang hebben laten wachten voor je op een rijtje gezet!

Damon en Elena in The Vampire Diaries

De eerste kus tussen Elena en Damon was een van de beste acties van een liefdesdriekhoek op televisie. Drie seizoenen lang maar liefst wist The Vampire Diaries fans in spanning te houden. Aan het einde van het eerste seizoen zoende Damon Elena's dubbelganger Katherine Pierce, wat ons pas later deed beseffen dat dat niet Elena was, en in seizoen 2 zagen we Elela in een relatie met Stefan. Pas in aflevering 10 van seizoen 3 kregen fans waar ze op hoopten!

Bron:Alloy Entertainment

Booth en Brennan in Bones

Het duurt maar liefst tot het derde seizoen, maar dan heb je ook wat! De kus waar alle fans van Bones op zaten te wachten: die tussen Booth en Brennan. Hoe dat is afgelopen weten we natuurlijk allemaal!

Bron: 20th Century Fox Studios

Oliver en Felicity in Arrow

Vanaf het moment dat Oliver en Felicity elkaar in seizoen 1 ontmoetten, hoopten fans op dit ene moment. Maar Oliver was nog niet klaar met een andere vrouw in zijn leven. Pas aan het einde van seizoen 2 gaf hij zijn liefde voor Felicity toe en seizoen 3 begon dan ook goed met de langverwachte zoen!

Bron: Warner Bros. Television

Castle en Beckett in Castle

Ook tot ver in seizoen 3 (aflevering 13) van Castle moesten we wachten tot schrijver Castle en rechercheur Beckett eindelijk aan elkaar toegaven. En vanaf dat moment weten we allemaal hoe het gegaan is...

Bron: Beacon Pictures

Norma en Romero in Bates Motel

Vier seizoenen maar liefst wisten de regisseurs de spanning op te bouwen naar hét moment tussen Sheriff Romero en Norma Bates. Op het begin viel Romero Norma alleen maar lastig en beschuldigde hij haar zoon van allerlei misdaden, en ondanks alle bijna-kussen duurde het tot aflevering 3, hun trouwdag nota bene, voor de eerste echte kus!

Bron: Universal Television

Rick en Michonne in The Walking Dead

De makers van The Walking Dead konden nog iets beter met de spanning omgaan, want het duurde maar liefst zes seizoenen voordat Rick en Michonne elkaar zoenden. Hun vriendschap is al die seizoenen opgebouwd, maar in seizoen 6 werd die vriendschap omgetoverd in iets anders moois.

Bron: Valhalla Motion Pictures

Luke en Lorelai in Gilmore Girls

Hier hebben we natuurlijk allemaal naar uitgekeken: dé zoen tussen Luke en Lorelai in het popularie Gilmore Girls! Vier seizoenen (en pas aflevering 22) hadden ze nodig om tot deze actie te komen, ondanks dat de chemie tussen de twee al vanaf dag 1 te voelen was.

Bron: Warner Bros. Television

Otis en Maeve in Sex Education

Al vanaf het eerste moment werd duidelijk dat Otis Meave wel zag zitten, maar hij was ervan overtuigd dat ze veel te hoog gegrepen was. In de loop van seizoen 1 begon ook zij gevoelens voor hem te ontwikkelen, maar het duurde nog tot in seizoen 3 (aflevering 5) voordat de twee voor het eerst speeksel uitwisselden...


Bron: Eleven

Spike en Buffy in Buffy The vampire Slayer

Deze klassieker mag natuurlijk niet ontbreken. Tot in aflevering 7 van seizoen 6 duurde het voordat onze geliefde Buffy en Spike eindelijk samen kwamen. In seizoen 4 werden ze tijdelijk verliefd op elkaar dankzij een toverspreuk, maar het duurde daarna nog twee seizoenen voordat ze daadwerkelijk zoenden uit vrije wil!

Bron: Mutant Enemy

Daphne en Niles in Frasier

Als je ergens lang op dé zoen hebt moeten wachten dan is het wel in Frasier. Niet minder dan zeven seizoenen verder gaven de twee elkaar de eerste zoen. Natuurlijk was vanaf de allereerste aflevering al lang duidelijk dat de twee bij elkaar hoorden! En gelukkig heeft die zoen heel veel goeds gebracht!

Bron: Paramount Television

 

Bron: The EW

Lees ook: Deze acteurs vonden het vreselijk om elkaar te zoenen

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • De gebroeders Maxilari - David Pefko

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

Gerelateerde artikelen

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • V-Wars: de nieuwe Netflix-vampierenserie met Ian Somerhalder

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

Zoek in artikelen