De meest interessante driehoeksverhoudingen in series

Driehoeksverhoudingen in tv-series kunnen de kassa goed laten rinkelen. Ze creëren nieuwe mogelijkheden tot drama en verhogen de binding met de karakters en het publiek, in goede en slechte tijden... En daarom zijn liefdesdriehoeken zo fantastisch. Ze helpen het personage groeien en zichzelf ontwikkelen. En voor ons als kijker? Dat is natuurlijk gewoon heerlijk om te zien... Laten we eens kijken naar de interessantste verhoudingen in populaire series!

Grey's Anatomy
Grey's Anatomy domineert al jarenlang de tv-seriewereld met steeds weer een nieuw seizoen. En hoewel er zeker geen gebrek aan drama is, blijft de driehoeksverhouding tussen Meredith, Derek en Addison heerlijk om naar te kijken! Van het romantische zwijmelen om Meredith en Dereks relatie aan het einde van seizoen 1 tot het moment dat Addison binnenkomt en Derick ineens haar man blijkt te zijn... Zucht.

Bron: Shondaland

Gilmore Girls
Ook in Gilmore Girls valt er genoeg te smullen van de relatieperikelen van de Gilmore dames. Wat dacht je van Christopher - Lorelai - Luke of Logan -Rory - Jess? O, wat houden we toch van deze serie! Welk kamp ben jij?

Bron: Warner Bros. Tellevision

Jane The Virgin
Aan drama geen gebrek in Jane the Virgin. Deze door telenovela's geïnspireerde serie behoort zeker tot de beste als het gaat om drama. En dus ook op het gebied van liefdesverhoudingen! Jane heeft een relatie met Michael, maar wordt per ongeluk geïnsemineerd met het goedje van Rafael dat leidt tot een baby van hem. Maarja, met wie moet ze nu eindigen?

Bron: Poppy Productions

The Vampire Diaries
Nog zo'n fijne serie waarbij we dromen over de knappe mannen die voorbijkomen. En wij niet alleen... Ook Elena zal moeten kiezen tussen Stefan en Damon. En ondanks dat er in de serie wel meer bijzondere relaties zitten, blijft deze driehoeksverhouding intimiderend. De chemie tussen de Salvatore-broers en Elena is zeker weten dé kracht achter te serie!

Bron: Alloy Entertainment

Outlander
Hun liefde gaat over grenzen en door verschillende tijdsperiodes, maar ze vinden altijd hun weg terug naar elkaar... Als dat niet romantisch is. Maar wij zouden Claire niet willen zijn... Moet ze terug naar haar eigen tijd en haar man Frank? Of moet ze samen met Jamie in het brute verleden blijven?

Bron: Tall Ship Productions

Gossip Girl
De eerste twee seizoenen waren Nate en Blair een echt powerkoppel waar we maar geen genoeg van konden krijgen. Maar hun relatie is wel gevuld met drama en leugens, mede doordat Nate in het geheim met Serena wil zijn... Twee vriendinnen en één vriendje gaan helaas niet zo goed samen...

Bron: Alloy Entertainment

Younger
Josh zijn gevoelens voor Liza  gaan maar niet weg en dat is deels de reden dat de relatie tussen Josh en Kelsey platonisch is gebleven. Liza heeft die gevoelens ook nog voor hem, maar hoe zit het dan met haar gevoelens voor Charles? Dit liefdesdrama weet fans er wel van te overtuigen steeds weer terug te komen om verder te kijken en hebben zich verdeeld in twee teams om te discussiëren over welke man beter voor Liza is...

Bron: Darren Star Productions

Lees ook: De slechtste romantische relaties die ontstonden in tv-series

 

Nieuwste artikelen

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Six More Months of June

  • Ollie de Viking - Adam Stower

  • Hart te huur – Diverse auteurs

  • Het Park – Magnus Weightman

  • De dochter die goed wilde doen - Corine Hartman

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • Co-acteurs die elkaar haten

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Series met de mooiste mannen

  • 10 redenen waarom Ed Westwick een lekker ding is

Zoek in artikelen