Acteurs die het meest samen acteren

Het is je vast opgevallen dat sommige acteurs in heel veel films samen te zien zijn. In veel gevallen is op deze manier ook hun doorbraak gekomen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij Ryan Gosling en Emma Stone. Maar boven alles is het veelvuldig met elkaar acteren vaak het begin van een langdurige vriendschap en een chemie die van het scherm spat. Lees snel verder om te zien welke acteurs graag met elkaar in een film spelen, al dan niet als verliefd stelletje...

Adam Sandler en Drew Barrymore

Dit hilarische stel schittert vaak samen op het witte doek en meer dan eens als koppel. The Wedding Singer was hun eerste gezamenlijke project, daarna volgde onder andere 50 First Dates en Blended. In het echt zijn ze goede vrienden. Sandler zong zelfs op de receptie tijdens Barrymores bruiloft.

Bron: Columbia Pictures

Julia Roberts en richard gere

Dit klassieke koppel mag natuurlijk niet ontbreken. Wie kent de romantische scènes uit Pretty Woman niet? Negen jaar later speelden ze opnieuw een stelletje in de film Runaway Bride (1999). Hoe vaak dit stel ook samenspeelt, ze blijven altijd geweldig om naar te kijken!

Bron: Touchstone Pictures

Ryan Gosling en Emma Stone

In 2011 'begonnen' zij als duo in de filkm Crazy, Stupid, Love. Daarna volgden nog drie films waarin ze een verliefd stelletje speelden. Het beste resultaat kwam van de film La La Land. In 2017 wist de film maar liefst 7 Golden Globes binnen te slepen, waaronder die voor beste acteur en actrice in een musical- of komediefilm.

Bron: Summit Entertainment

Bradley Cooper en Jennifer Lawrence

Ook dit duo is samen in meerdere films te zien. Denk aan Silver Linings Playbook, American Hustle, Serena en Joy. Een heerlijk koppel om naar te kijken! En wist je dat ze voor het filmen van Silver Linings Playbook twee weken lang danslessen hebben gehad van 5 uur lang!

Bron: The Weinestein Company

Ben Stiller en Owen Wilson

Dit duo herken je direct! De twee mannen ontmoetten elkaar voor het eerst tijdens het filmen van The Cable Guy, geregisseerd door Ben Stiller zelf. Uiteindelijk hebben ze maar liefst 12 films samen gedaan, waaronder Meet the Parents en Night at the Museum

Bron: Universal Pictures

Johnny Depp en Helena Bonham Carter

Dit extravagante koppel wordt ook veelvuldig in verband gebracht met regisseur Tim Burton, en dat is niet gek. Burton is namelijk de ex van Bonham Carter en een goede vriend van Depp. Het duo speelde in maar liefst zeven films samen, waaronder Alice Through The Looking Glass en Charlie and the Chocolate Factory

Bron: Warner Bros.

Matt Damon en Ben Affleck

Toen ze pas 10 jaar oud waren werden Affleck en Damon al vrienden. Ze staken heel veel tijd in het doen van audities en hun grote succes kwam na de film Good Will Hunting. Ze schreven het script samen en acteerden ook zelf. Uiteindelijk hebben ze maar liefst negen gezamenlijke projecten gedaan.

Bron: Miramax

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • 9 beroemde broers en zussen die niet op elkaar lijken

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

  • 10 meest bizarre dingen die fans hebben gedaan voor beroemdheden

  • Dit zijn de laagst scorende films ooit

  • 16x de leukste musical films

Zoek in artikelen