Deze acteurs zijn ouder dan je zou denken

Sommige Hollywoodsterren hebben het allemaal: een fantastische baan, genoeg geld en ze zien er op het eerste gezicht ook nog eens een stuk jonger uit dan ze daadwerkelijk zijn. Wat denk je bijvoorbeeld van Jennifer Aniston of Jared Leto? Een kwestie van goede genen of dure crèmepjes? Wie zal het zeggen! Welke Hollywoodster verrast jou het meest?

Thomas Brodie-Sangster (1990)

In de film Love Actually (2004)speelde hij een 13-jarig jongetje en iedereen ging ervan uit dat medespeelster Keira Knightley een heel stuk ouder dan hem was. Maar in het echt schelen ze maar 5 jaar! De acteur ziet er zo jong uit dat hij acht jaar later opnieuw werd gecast voor de rol van een dertienjarige, namelijk als Jojen Reed in Game of Thrones, terwijl hij op dat moment 23 was!

Bron: 20th Century Fox

Alexis Bledel (1981)

Deze knappe actrice ziet er altijd jonger uit dan ze is. Vanaf het moment dat we haar zagen in Gilmore Girls tot nu, haar leeftijd blijft ons verbazen. Ze is van 16 september 1981, wat haar dus 40 jaar oud maakt, maar ze had net zo goed tien jaar jonger kunnen zijn!

Bron: Warner Bros. Television

Paul Rudd (1969)

Deze man is een mysterie: hoe is het mogelijk dat de Ant-Man-acteur inmiddels al 52 jaar oud is! Voor ons is hij niet ouder geworden dan het moment dat hij Phoebe's vriend speelde in Friends...

Bron: Walt Disney Pictures

Jennifer Aniston (1969)

Deze vrouw blijft ons verbazen met haar jeugdelijke uiterlijk. Hoewel ze toch echt al 53 jaar oud is, is ze bijna niets veranderd sinds we haar in Friends zagen! Zonder twijfel doet ze er ontzettend veel aan om er zo uit te kunnen zien...

Bron: Warner Bros. Television

Jim Parsons (1973)

Deze acteur kennen we natuurlijk allemaal van The Big Bang Theory waarin hij de egocentrische Sheldon Cooper speelt die in zijn dertiger jaren zit. We zouden het zo geloven! In het echt is de acteur toch echt al 48 jaar oud! Niet dat ons dat iets uit maakt, hij ziet er nog altijd ontzettend goed uit!

Bron: Warner Bros. Television

Anna Faris (1976)

We zien haar vaak terug in comedy's en dat is ongetwijfeld de reden dat ze vaak jonger wordt geschat. Wat zeg je? 35 jaar? Wij nemen het voor waar aan hoor, maar in het echt is ze toch echt alweer 45 jaar!

Bron: Warner Bros. Television

Emily Kinney (1985)

De actrice die velen van ons ongetwijfeld kennen als Beth Greene in The Walking Dead ziet er wat ons betreft nog altijd uit alsof ze begin twintig is. We kunnen het dan ook niet geloven dat ze toch echt 36 jaar is op dit moment!

Bron: Valhalla Motion Pictures

Alyson Hannigan (1974)

Er zijn acteurs die iets onverklaarbaars over zich heen hebben waardoor ze er veel jonger uitzien dan ze volgens hun paspoort zijn... Wat dacht je bijvoorbeeld van Alyson Hannigan die Lily in How I Met Your Mother speelde, maar in het echt inmiddels 47 jaar is!

20th Century Fox Television

Jared Leto (1971)

Misschien dat zijn veelzijdigheid hem zo jong houdt, want naast acteren is Jared Leto ook nog een frontman bij de rockban 30 Seconds to Mars. Ondanks dat zijn kledingstijl veranderd en verbeterd is, is hij geen spat veranderd en ziet hij er nog altijd jong uit. Toch zag deze hunk eind 2021 Abraham. 

Bron: Integral Films

Rachel McAdams (1978)

Nog altijd laat Rachel McAdams onze harten sneller kloppen, al is het maar alleen door de nineties-film Mean Girls! Zij was de ultieme mean girl en het is dan ook niet te geloven dat deze knappe vrouw inmiddels 43 is. Had je 32 gezegd, dan hadden wij je ook geloofd!

Bron: Goldcrest Pictures

 

 

Bron: Stylevamp

 

Lees ook: Deze acteurs zijn getrouwd met hun tegenspelers

Nieuwste artikelen

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

  • Zombies op school - Marieke Boeijen

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Series met de mooiste mannen

  • Friends fouten die je waarschijnlijk nooit zijn opgevallen

  • Deze acteurs werden tijdens de opnames vervangen

Zoek in artikelen