10x series met de mooiste outfits

De afgelopen decennia zijn er meerdere series uitgekomen die ons jaloers maken op alle prachtige outfits. Je zou zelf bijna echte Louboutins willen kopen of in de duurste jurk dansen om er net zo bij te lopen als de it-girls uit de series! Deze stijliconen kunnen ons inspiratie geven voor onze eigen outfits. Ben je op zoek naar inspiratie voor de mooiste jurken? Wij hebben de series met de mooiste outfits even op een rijtje gezet, daar kunnen wij nog wat van opsteken! 

Gossip Girl
Deze lijst zou niet compleet zijn zonder Gossip Girl. De serie over de upper east siders leeft natuurlijk rondom fashion. Van designerhandtassen tot schoenen en van de mooiste jurken tot de meest prachtige sieraden. Blair en Serena werden al snel fashion iconen en iedere fan zou wel in hun kledingkast willen duiken. 

Bron: Warner Bros.

Downton Abbey
Een ander tijdperk, maar de jurken van Downton Abbey zijn tijdloos. De fashion ontwikkelt zich als we richting 1920 gaan, met een stille revolutie voor vrouwen. Downton Abbey geeft haar fans de beste ontwerpen van het edwardiaans tijdperk. 

Bron: Carnival Films

Euphoria
Menigeen op de middelbare school zou zich zo als Rue willen kleden. Euphoria heeft een hele unieke stijl en ieder personage geeft daar zijn of haar eigen draai aan. Make-up speelt een grote rul en alles geeft een mooi, visueel effect. 

Bron: HBO

The Crown 
Deze koninklijke outfits zijn natuurlijk gebasseerd op het leven van royals, waardoor het niet verassend is dat de serie het neusje van de zalm presenteert op het gebied van jurken. Van prachtige baljurken tot stijlvolle outfits, The Crown betovert iedere aflevering opnieuw. 

Bron: Netflix

Suits
Zowel voor mannen als vrouwen: de fashion uit Suits is tijdloos en jaloersmakend. Of je nu zoekt naar Jessica's elegante jurken, Rachel's kokerrok of Harvey's uitmuntende pakken, door Suits wordt iedereen op zijn of haar wenken bedient. 

Bron: Universal Pictures

Sex and the City
Carrie Bradshaw is nog steeds een van de grootste stijliconen op de televisie, maar we zijn ook jaloers op de, soms underrated (Miranda), unieke stijl van de overige personages. De prachtige outfits van Sex and the City blijven ons nog steeds bij en de serie is met gemak een van de meest geliefde fashion-series op televisie. 

Bron: Universal Pictures

Friends
Misschien niet zo glamarous als Sex and the City, maar Friends gaf ons het beste van de jaren 90. Van de rokjes en laarzen van Rachel tot de mom jeans van Monica en Phoebe's unieke stijl hebben we ons niet verveelt. 
Bron: Warner Home Video

The Fresh Prince of Bel-Air
Op zoek naar kleur? The Fresh Prince of Bel-Air gaf ons kleurrijke, vrolijke outfits. Hoofdrolspeler Will Smith gaf ons stoere kleding, maar Hilary Banks gaf ons haar eigen kijk op de kleren van rijke meisjes in de jaren 90. Daar kunnen we wel naar blijven kijken. 

Bron: 20th Century Fox Home Entertainment

Scandal 
Dankzij Olivia Pope is Scandal meer dan alleen een politieke serie met een goed verhaal. Kerry Washington (die Olivia Pope speelt) werkte samen met de kostuumontwerper om Olivia's verhaal te kunnen vertellen door middel van haar kleding en dat heeft goed uitgepakt! 

Bron: Walt Disney Studios Home Entertainment

Pretty Little Liars
Of de vriendinnen nu naar school moesten, afspraakjes hadden of moesten vluchten van 'A', Specner, Aria, Hanna en Emily zagen er altijd geweldig uit. Ondanks de verschrikkingen die ze meemaken dankzij de mysterieuze A'' blijven de meiden henzelf en weten ze toch altijd weer de mooiste outfits samen te stellen.

Bron: Warner Home Video 

 

Nieuwste artikelen

  • Verliefd in het voorjaar - Nora Roberts

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Als ik jou was van Marijke Vos

  • Terschelling - Linda van Rijn

  • De nieuwe achternaam - Elena Ferrante

  • Schrikkeldag - Inge Spaan

Gerelateerde artikelen

  • Zo verborgen deze acteurs hun zwangerschap op tv

  • De leukste vrouwen series op Netflix

  • Co-acteurs die elkaar haten

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Startdatum seizoen 7 Pretty Little Liars bekend!

Zoek in artikelen