40 Hallmark kerstfilms die we kunnen verwachten!

Het voelt misschien nog niet zo, maar kerst is over minder dan drie maanden! Met de start van de herfst is Hallmark begonnen met de leuke films over deze feestdagen. De hulpjes van de Kerstman hebben niet stilgezeten, het zijn namelijk maar liefst 40 films die te zien zullen zijn op Hallmark Channel en Hallmark Movies & Mysteries. Ben je benieuwd? Speciaal voor onze lezers hebben we alle films op een rijtje gezet op volgorde van uitgave. Lees snel verder en kom erachter welke Hallmark kerstfilms op de planning staan!

1. Noel Next Door
De eerste film die op de planning staat is Noel Next Door! In de film volgen we een single moeder die ruzie krijgt met haar buurman doordat hij Kerstmis voor haar verpest. Al snel komt ze erachter dat deze verkeerd begrepen mopperende buurman haar hart misschien zal stelen. Noel Next Door is vanaf 21 oktober te zien. 

Bron: Hallmark 

2. We Need a Little Christmas
Julie is aan het wennen aan het leven van een single moeder van een kind dat in de rouw zit. Als de eerste kerst eraan komt die ze moet vieren zonder haar man   er een onverwachte vriendschap met haar oudere buurvrouw Irene. We Need a Little Christmas is vanaf 22 oktober te zien. 

Bron: Hallmark 

3. We Wish You a Married Christmas
In We Wish You a Married Christmas volgen we Becca en Robby. Ze zijn een getrouwd stel dat het moeilijk heeft om met elkaar te klikken als de feestdagen op hun af komen. Net voor kerst gaan ze naar een klein hotel in Vermont, op advies van hun relatietherapeut. Hun weekend wordt plotseling verlengt als hun auto door een foutje niet meer werkt. Dit ongelukje brengt ze misschien op het juiste pad voor een zalig getrouwd kerstfeest! We Wish You a Married Christmas is vanaf 22 oktober te zien. 

Bron: Entertainment Weekly

4. A Kismet Christmas
De volgende Hallmark kerstilm is A Kismet Christmas. Sarah is de auteur van kinderboeken. Ze keert terug naar haar geboorteplaats, waar ze dichter bij haar familie en Travis is, haar jeugdcrush. Het duurt niet lang voordat Sarah erachter komt dat een legende in haar familie misschien wel echt waar is... A Kismet Christmas is vanaf 23 oktober te zien. 

Bron: Hallmark 

5. A Cozy Christmas Inn
Vastgoedmanager Erika reist tijdens de feestdagen naar Alaska. Ze is van plan om een bed & breakfast te kopen, maar ontdekt dat het land eigendom is van haar ex. Terwijl ze in Alaska is om alles te regelen wordt ze verliefd op de stad en misschien ook opnieuw op haar ex... A Cozy Christmas Inn is vanaf 28 oktober te zien. 

Bron: Entertainment Weekly 

6. Jolly Good Christmas
David is een Amerikaanse architect. Hij is onlangs naar Londen verhuisd vanwege een uitstekende kans in een presitgieus bedrijf. Met slechts drie dagen voor Kerstmis komt hij Anji tegen, een professionele shopper, die een wenkbrauw optrekt over zijn keuze voor een cadeaubon voor zijn vriendin. David besluit om Anji in te huren, wat hem een wild avontuur door het vrolijke oude Londen oplevert terwijl Anji hem helpt bij het zoeken naar het perfecte cadeau. Jolly Good Christmas is vanaf 29 oktober te zien.

Bron: Entertainment Weekly 

7. Christmas Bedtime Stories
Wanneer Danielle's man vermist raakt tijdens zijn uitzending, moet ze haar dochter alleen opvoeden. Drie jaar later, terwijl ze gewend is aan het leven zonder hem, begint ze haar dochter verhaaltjes over haar vader te vertellen voor het slapengaan. Christmas Bedtime Stories is vanaf 29 oktober te zien. 

8. Ghosts of Christmas Always
Katherine is een Ghost of Christmas Present en ze moet één ziel, Peter, helpen zijn kerstgeest te herontdekken. Maar dit jaar heeft iets ongewoons in petto. Ghosts of Christmas Always is vanaf 30 oktober te zien. 

Bron: Entertainment Weekly

9. A Magical Christmas Village
Wanneer Summer's moeder, Vivian, bij haar en haar jonge dochter Chloe intrekt, wordt haar ordelijke bestaan ​​op zijn kop gezet. Bij aankomst zet Vivian een miniatuur kerstdorpje op dat lijkt op hun stad en ze vertelt Chloe dat het kerstwensen vervult. Terwijl Chloe begint met het opzetten van de beeldjes, lijken gebeurtenissen uit het echte leven de scènes die ze maakt na te bootsen. Met een beetje hulp van de magie van het kerstdorp, zal de familie dichter bij elkaar worden gebracht en misschien zal Summer leren haar hart weer te openen voor liefde. A Magical Christmas Village is vanaf 4 november te zien. 

10. Lights, Camera, Christmas!
Wanneer de set van een vakantie-rom-comfilm in haar stad een kostuumontwerper nodig heeft, neemt Kerry, een plaatselijke winkeleigenaar, die rol op zich. Terwijl ze aan de film werkt, herontdekt ze haar passie voor kostuumontwerp en wordt ze verliefd op Brad, de beroemde hoofdrolspeler van de film. Lights, Camera, Christmas is vanaf 5 november te zien. 

Bron: Entertainment Weekly 

11. A Maple Valley Christmas
In deze Hallmark kerstfilm volgen we Erica, een boer die haar hele leven samen met haar moeder en zus op de familieboerderij heeft gewerkt. Als Aaron arriveert en haar plannen verstoort, begint ze zich af te vragen wat ze eigenlijk wil. A Maple Valley Christmas is vanaf 5 november te zien. 

Bron: Hallmark 

12. All Saints Christmas
Lisette is een populaire r&b-zangeres die zich klaarmaakt om voor Kerstmis naar huis te reizen naar New Orleans. Wanneer de media een foto van haar met haar ex-muziekproducent verwarren als een aankondiging van een verloving, staat haar familie erop dat hij met haar meegaat op reis. All Saints Christmas is vanaf 6 november te zien. 

Bron: Entertainment Weekly

13. In Merry Measure
Wanneer popster Darcy thuiskomt om Kerstmis door te brengen met haar zus en nichtje, wordt ze onverwachts de coach van het koor van de middelbare school. Samen met haar voormalige rivaal, Adam. In Merry Measure is vanaf 11 november te zien. 

Bron: Entertainment Weekly

14. The Royal Nanny
Claire is een MI5-agent die undercover gaat als de koninklijke oppas. Ze moet de uitdagingen van haar opdracht overwinnen, zoals het weerstaan ​​van de charmes van prins Colin, terwijl ze de familie veilig moet houden met Kerstmis. The Royal Nanny is vanaf 12 november te zien. 

15. Our Italian Christmas Memories
In een poging om het geheugen van hun grootvader, die worstelt met dementie, op te frissen, gaan de Colucci kleinkinderen op zoek naar de legendarische pastasaus van hun overleden grootmoeder. Our Italian Christmas Memories is vanaf 12 november te zien. 

Bron: Entertainment Weekly

16. Christmas at the Golden Dragon
Wanneer de ouders van Romy en Rick hen verrassen met het nieuws dat ze het Chinese restaurant zullen sluiten, dat ze al tientallen jaren in eigendom hebben, moeten ze hun toekomst opnieuw evalueren. Het nieuws heeft ook gevolgen voor de trouwe klanten en het personeel van het historische restaurant, die tijdens de feestdagen allemaal afhankelijk zijn geworden van het restaurant. Christmas at the Golden Dragon is vanaf 13 november te zien. 

17. Inventing the Christmas Prince
Shelby staat op het punt om haar baan als raketingenieur op te zeggen wanneer haar dochter ervan overtuigd raakt dat haar Scrooge-achtige baas, Evan, de kerstprins is uit een verhaal dat Shelby jaren geleden verzonnen heeft. Inventing the Christmas Prince is vanaf 18 november te zien. 

18. Three Wise Men and a Baby
Drie broers krijgen de verrassing van hun leven als ze tijdens de feestdagen moeten samenwerken om voor een baby te zorgen. Terwijl ze de dingen langzaam onder de knie krijgen, bevinden ze zich op onverwachte ontdekkingsreizen naar zichzelf en beginnen ze hun relaties als broers opnieuw op te bouwen, evenals de beschadigde romantische en professionele relaties in hun respectievelijke levens... en dat alles terwijl ze hun liefde voor Kerstmis herontdekken. Three Wise Men and a Baby is vanaf 19 november te zien. 

19. Long Lost Christmas
Hayley is een interieurontwerper die van plan is haar moeder, Patricia, die onlangs weduwe is geworden, te verrassen met het perfecte kerstcadeau: de uitgebreide familie waar haar moeder naar verlangt. Long Lost Christmas is vanaf 19 november te zien. 

20. When I Think of Christmas
Sara Thompson keert terug naar haar geboorteplaats om haar moeder te helpen verhuizen en is verrast dat haar ex-vriend Josh Hartman weer thuis is. De twee hadden ooit samen een leven in de muziek gepland, maar Sara vertrok om rechten te studeren. De voormalige vlammen komen langzaam weer samen en proberen wonden te helen, zowel oude als nieuwe. Wanneer Sara een verrassende ontdekking doet, smeden zij en Josh een gewaagd plan voor het komende kerstconcert dat hen allemaal terug zal leiden naar hun muzikale roots en dit een onvergetelijke vakantie zal maken. When I Think of Christmas is vanaf 20 november te zien. 

21. My Southern Family Christmas
Onder het mom van een journalist krijgt Campbell de kans om haar biologische vader voor het eerst te leren kennen, zonder dat hij ooit weet wie ze werkelijk is. Terwijl ze tijd doorbrengt met hem en zijn gezin, evenals met de administratie van de stad, realiseert ze zich dat gezinnen rommelige, prachtige dingen zijn. Uiteindelijk moet Campbell beslissen of ze haar identiteit geheim wil houden of de waarheid aan haar vader zal onthullen - een beslissing die hun familie voor altijd zal veranderen. My Southern Family Christmas is vanaf 24 november te zien. 

Bron: Hallmark 

22. #Xmas
Wanneer Jen de kans krijgt om mee te doen aan de ontwerpwedstrijd van een merk, doet ze zich voor als een familiebeïnvloeder en roept ze de hulp in van haar beste vriend, Max, en haar kleine neefje. Wanneer haar video als finalist wordt geselecteerd, twijfelt Jen of ze verder moet gaan met haar perfecte 'familie' of de waarheid moet onthullen. #Xmas is vanaf 25 november te zien. 

23. A Royal Corgi Christmas
De onwillige kroonprins Edmond keert vlak voor Kerstmis terug naar huis in afwachting van zijn benoeming tot troonopvolger. Om zijn moeder de koningin te eren, schenkt hij haar 'Maretak', een onstuimige Corgi die een serieuze training nodig heeft. Na verschillende hondenrampen wendt Edmond zich tot Cecily, een hondengedragsexpert uit Amerika voor hulp - maar tot zijn grote verbazing eist Cecily dat hij actief deelneemt aan de dagelijkse hondentrainingssessies. De vonken vliegen tussen hen in als het paar samenwerkt om Maretak klaar te maken om te presenteren op het jaarlijkse kerstbal. Als de dierbare pup hun hart verovert, ontdekken ze dat liefde op de meest onverwachte plaatsen kan groeien, waardoor ze zich afvragen wat ze echt willen. A Royal Corgi Christmas is vanaf 25 november te zien. 

24. A Tale of Two Christmases
Dankzij wat kerstmagie kan Emma twee verschillende kerstdagen beleven - een waar ze in de stad blijft en viert met een nieuwe verliefdheid en zijn vrienden, en een waar ze naar huis terugkeert voor alle tradities met haar familie... en Drew, een oude vriend die misschien gevoelens voor haar heeft. Emma's dubbele vakantie helpt haar uiteindelijk te ontdekken wat haar echt gelukkig zal maken, zowel in het leven als in de liefde. A Tale of Two Christmases is vanaf 26 november te zien. 

25. Haul Out the Holly
Emily komt thuis, in de hoop haar ouders te bezoeken, maar ontdekt dat ze op eigen reis vertrekken. Terwijl ze de feestdagen bij hen verblijft, is hun Verenigingen van eigenaren vastbesloten om Emily over te halen om deel te nemen aan de vele kerstfestiviteiten in de buurt. Haul Out of the Holly is vanaf 26 november te zien. 

Bron: Entertainment Weekly

26. Time for Him to Come Home for Christmas
Vier dagen voor Kerstmis ontvangt Elizabeth Athens een voicemail van een nummer dat ze niet herkent. Op het bericht doet een man die ze niet kent een laatste smeekbede aan de liefde van zijn leven voor een tweede kans. Deze film is het vijfde deel van de populaire francise Time for Me to Come Home. Time for Him to Come Home for Christmas is vanaf 26 november te zien. 

27. A Christmas Cookie Catastrophe
Annie Cooper heeft grote schoenen te vullen wanneer ze de functie van CEO overneemt van het koekjesbedrijf in een klein stadje van haar overleden grootmoeder en haar best doet om hun worstelende bedrijf weer op de rails te krijgen. Die taak wordt nog lastiger als het geheime recept van haar grootmoeder wordt gestolen tijdens het kerstfeest. Terwijl Annie de zaak probeert op te lossen en de dader te achterhalen, werkt ze samen met Sam, de eigenaar van een plaatselijke bakkerij, om het recept opnieuw te maken in de hoop het bedrijf en haar baan te redden. Terwijl Annie en Sam batch na batch bakken op zoek naar de perfecte, beginnen ze te leren dat hun leven samengaat als melk en koekjes. A Christmas Cookie Catastrophe is vanaf 27 november te zien. 

28. A Holiday Spectacular
In 1958 is Maggie een erfgename uit Philadelphia die haar trouwplannen voor de high-society in de wacht zet om naar New York City te sluipen en haar geheime droom waar te maken: live dansen op het podium in de Christmas Spectacular in Radio City Music Hall. A Holiday Spectacular is vanaf 27 november te zien. 

29. A Big Fat Family Christmas
Liv is een fotojournalist die het graag alleen wil maken. Om een ​​droomopdracht te krijgen - het jaarlijkse vakantiefeest van de familie Chang fotograferen voor een coververhaal - onthult ze niet dat ze in feite haar familie zijn. Wanneer ze merkt dat ze steeds hechter wordt met Henry, de collega die het verhaal met haar vertelt, wil ze hem in vertrouwen nemen, maar wil ze haar grote doorbraak niet in gevaar brengen. A Big Fat Family in Christmas is vanaf 2 december te zien. 

Bron: Entertainment Weekly

30. A Fabled Holiday
Talia en haar beste jeugdvriend, Anderson, worden onverwacht herenigd in een merkwaardig vertrouwd ogende stad vol kerstsfeer die de bezoekers herstelt wanneer ze dat het meest nodig hebben. A Fabled Holiday is vanaf 3 december te zien. 

31. The Holiday Stocking
RJ is een nieuwe engel, die de kans krijgt om zijn enige spijt aan te pakken, dat hij zijn zussen niet heeft helpen verzoenen terwijl hij nog leefde. Als een vreemdeling keert hij terug naar de aarde en laat ze elk van hen de kerstsok nieuw leven inblazen, de oude traditie van hun ouders om liefdadigheid met Kerstmis aan te moedigen. The Holiday Stocking is vanaf 3 december te zien. 

32. Undercover Holiday
Wanneer ze thuiskomt voor de feestdagen, vertelt de pas geslagen popster Jaylen haar beschermende familie dat Matt haar nieuwe liefde is, terwijl hij in werkelijkheid haar overijverige bewaker is. Undercover Holiday is vanaf 4 december te zien. 

33. The Most Colorful Time of the Year
Ryan is een leraar op een basisschool die erachter komt dat hij kleurenblind is. Michelle, een optometrist en moeder van een van zijn studenten, helpt hem op tijd voor de feestdagen kleur in zijn leven te brengen. The Most Colorful Time of the Year is vanaf 9 december te zien. 

34. Christmas Class Reunion
Klasgenoten van de middelbare school, die zichzelf ooit de 'vervloekte klas' noemden, komen met Kerstmis weer bij elkaar voor hun 15-jarige reünie. Terwijl ze opnieuw contact maken, dagen de klasgenoten elkaar uit om te onthouden wie ze waren, wie ze zijn en wie ze willen zijn. Christmas Class Reunion is vanaf 10 december te zien. 

35. The Gift of Peace
Kunstenaar Traci is een ooit vrome christen die niet meer in God gelooft nadat haar man ondanks haar gebeden op tragische wijze stierf. Nu haar tweede kerst zonder hem nadert, probeert ze naar een praatgroep te gaan voor inspiratie en troost. The Gift of Peace is vanaf 10 december te zien. 

36. The Holiday Sitter
Sam is een workaholic vrijgezel die voor de vakantie op zijn nichtje en neefje past als zijn zus en haar man de stad uit moeten. Helemaal uit zijn element, werft hij hulp van hun knappe buurman Jason en komt hij in een onverwachte romance terecht. The Holiday Sitter is vanaf 11 december te zien. 

Bron: Entertainment Weekly

37. Holiday Heritage
Ella keert terug naar haar geboorteplaats om hekken te repareren met haar gebroken gezin. Met de hulp van Griffin, haar ex-vriendje, moedigt ze haar familie aan om Kerstmis en Kwanzaa te vieren en hun wonden uit het verleden te helen voordat het te laat is. Holiday Heritage is vanaf 16 december te zien. 

38. 'Twas the Night Before Christmas
Een voormalige actrice die probeert door te breken met regisseren, test haar vaardigheden met de jaarlijkse kerstavond-rechtszaalproductie van een stad waarin het ware auteurschap van het beroemde gedicht 'A Visit from St. Nick' wordt gedebatteerd. 'Twas the Night Before Christmas is vanaf 17 december te zien. 

39. Five More Minutes: Moments Like These
De kerstwens van een jonge weduwe voor haar zoon wordt op onverwachte manieren beantwoord als ze terugkeert naar hun oude huis voor de feestdagen. Five More Minutes: Moments Like These is vanaf 17 december. 

40. Hanukkah on Rye
Een koppelaar verbindt Molly en Jacob, maar hun nieuwe romance wordt op de proef gesteld wanneer ze zich realiseren dat ze concurrerende deli-eigenaren zijn. Zal een Chanoeka-wonder hen bij elkaar houden? Hanukkah on Rye is vanaf 18 december te zien. 

Lees ook: Alle kerstfilms op Disney+

Nieuwste artikelen

  • The Mummy ster Brendan Fraser maakt graag nog een vervolg

  • Dit is waar de kinderen uit kerstfilms nu zijn

  • Dit is de release datum van Shadow and Bone seizoen 2 + eerste beelden

  • Genoeg gezegd – Karen Rose

  • Nee! Kerstklassieker The Holiday krijgt toch geen vervolg

Gerelateerde artikelen

  • Blond op Bonaire - Ellen De Vriend

  • Recensie: Sluit alle Deuren

  • Daar brak m'n hak

Zoek in artikelen