Fantastische Fan Art voor de Harry Potter Wizarding World series

We weten inmiddels dat er een Harry Potter-serie komt! Ieder seizoen zal een een boek van de bekende reeks onder handen nemen. Niet alle fans zijn hier enthousiast over. Er zijn zoveel verhalen binnen de Wizarding World die nog vertelt kunnen worden, en kan een nieuwe serie tippen aan de geliefde series? Een fan heeft prachtige art gedeeld over mogelijke HP series. Welke zou jij het liefste willen zien? 

Marauders
Het eerste idee volgt de vier oprichters van de Marauders map, waar we veel over leren in de derde Harry Potter film (De gevangenen van Azkaban). De Marauders bestaat uit vier Gryffindors: Remus Lupin (Harry's Verweer tegen de Zwarte Kunsten leraar in zijn derde jaar), Peter Pettigrew (die jarenlang als het huisdier van Ron door het leven gaat), Sirius Black (Harry's peetoom) en James Potter (Harry's vader). Zij hebben ook de Marauder's Map gemaakt. 

Bron: Noaptoparamuggles

Sisters of Black House
Sirus Zwart kennen we allemaal wel: hij is de peetoom van Harry. Zijn nichtje Bellatrix is misschien wel de meest bekende (en niet positief) van de drie zussen. De moeder van Draco Malfoy, Narcissa, is een zus van Bellatrix en met Andromeda Black zijn de zussen compleet. Andromeda trouwde met Ted Tonks, een muggle-born. Bellatrix en Narcissa namen toen afstand van hun zusje. In de boeken vermoord Bellatrix zowel haar neef, Sirus, als de dochter van haar zus: Nymphadora Tonks. 


Bron: Noaptoparamuggles

The Founders
The Hogwarts founders, ook bekend als de Hogwarts Four. Twee heksen en twee tovenaars die Zweinstein hebben opgericht. Van hun zijn de vier namen van de huizen ontstaan, Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw en Slytherin. Ze zijn vernoemd naar de tovenaars Godric Gryffindor en Salazar Slyhterin en de heksen Helga Hufflepuff en Rowena Ravenclaw. 

Bron: Noaptoparamuggles

Voldemort Origins
Hij die niet genoemd mag worden... Tegenover onze tovenaars-held Harry Potter stond natuurlijk de vijand Voldemort. In de films wordt er aandacht besteed aan Tom Riddle, later bekend als Voldemort. Vooral in de boeken krijgen we meer te weten over de achtergrond van de jongen. Hoe hij een erfgenaam is van Salazar Slyhterin (weet je nog, een van The Founders) en hoe hij was verwerkt terwijl zijn dreuzel vader onder de invloed van een love potion was. Toen die potion niet meer werkte verliet Riddle Senior zijn zwangere vrouw. Tom Riddle's moeder stierf enkele minuten na het krijgen van haar zoontje. Ze heeft hem vernoemd naar zijn vader (Tom) en haar eigen vader (Marvolo Gaunt). 

Bron: Noaptoparamuggles

Harry Potter and The Cursed Child
De populaire musical van Harry Potter zou natuurlijk ook nog als serie omgetoverd kunnen worden! Er zijn ook al geruchten dat de musical misschien verfilmd wordt. Het verhaal van The Cursed Child volgt Harry Ron en Hermelien, die inmiddels richting de 40 aan kruipen. Ze hebben allemaal kinderen die ondertussen zelf leerlingen zijn en studeren aan Zweinstein. Albus, Harry en Ginny's zoon, leert Scorpius kennen, de zoon van Draco. 

Bron: Noaptoparamuggles

Severus Snape
Ook van Snape leren we het een en ander kennen in de films. In zijn een-op-een sessies met Harry nemen we een kijkje in zijn verleden. Hoe hij gepest werd, verliefd werd op Lilly, moest toekijken hoe zij voor iemand anders viel en daarmee ging trouwen. Hoe ze moeder werd en uiteindelijk werd vermoord. 

Bron: Noaptoparamuggles

Minerva
Minerva McGonagall ken je als het hoofd van de afdeling Gryffindor in de films. Ze is de lerares Transfiguratie en later ook schoolhoofd van Zweinstein. In de films komt niet heel veel terug over haar verleden. We zien haar wel in haar jongere jaren in de reeks Fantastic Beasts and Where to Find Them

Bron: Noaptoparamuggles

Dumbledore The Origins
Het schoolhoofd is natuurlijk heel bekend in de Harry Potter-films. Hij is heel lang het schoolhoofd geweest en daarvoor was hij ook al leraar op Zweinstein (zoals je ook ziet in de Fantastic Beast-films, waar Jude Law Perkamentes speelt). Als je het hebt over 'The Origins' kijk je waarschijnlijk naar zijn jeugd, waar hij hele goede vrienden was met Grindelwald en zijn zusje verloor door een tragisch ongeluk. 

Bron: Noaptoparamuggles

Hagrid's Magical Creatures
De leuke, harige halfreus die de gamekeeper was van Zweinstein is een erg geliefd personage. Acteur Robbie Coltrane is afgelopen jaar helaas overleden, maar zowel hij als zijn personage Hagrid zullen niet snel vergeten worden. Hagrid werd de professor Care of Magical Creatures. 

Bron: Noaptoparamuggles

Quidditch Through the Ages
Als je je ooit heeft afgevraagd waar de Gouden Snaai vandaan komt, hoe Beukers zijn ontstaan en waarom de Wigtown Wanderers een afbeelding van een hakmes op hun gewaad hebben, moet je Zwerkbal Door de Eeuwen Heen lezen. Deze beperkte oplage is een facsimile van het boek uit de schoolbibliotheek van Zweinstein, die vrijwel dagelijks door jonge Zwerkbalfans wordt geraadpleegd. Quidditch through the ages is een echt boek geschreven door J.K. Rowling. 

Bron: Noaptoparamuggles

Voor het gebruiken van deze HP Art hebben wij toestemming van de maker. Bekijk het account HIER

Lees ook: De beste Harry Potter fan theorieën

Nieuwste artikelen

  • Recensie: XO, Kitty

  • Young adult top 6: juni 2023

  • Fictie top 6: juni 2023

  • De 6 mooiste boekenwinkels van Nederland

  • Wauw: deze kinderen uit films zijn goed opgedroogd! 

Gerelateerde artikelen

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

  • 100 dingen die je nog niet wist over Harry Potter

  • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

  • Deze Harry Potter referenties in Fantastic Beasts zijn jou waarschijnlijk nog niet opgevallen

Zoek in artikelen