10 redenen waarom Thomas Doherty een lekker ding is

Tring, tring... tijd voor een nieuw lekker ding! Je kan Thomas Doherty kennen van Descendants, High Fidelty, de Gossip Girl reboot en The Invitation! De jonge, Schotse acteur heeft dus al meerdere rollen gehad waarin hij de nodige dingen al heeft laten zien, bijvoorbeeld dat hij kan zingen en dansen! Waarom deze kaaklijn nou zo'n lekker ding is hebben wij voor jullie op een rijtje gezet.  

1. Zijn ogen 
Voor die eerste hoeven we niet ver te zoeken, we kijken allemaal als eerste in iemands ogen, toch? 

2. Hij gaat regelmatig shirtless door het leven
Hij draagt er wel vaak nog iets overheen, maar de beelden liegen er niet om. Hij draagt vaker geen shirt als hij naar een event of shoot gaat, en dat mag van ons hoor... 

3. Hij speelde in Gossip Girl 2.0
Als je nog aan het twijfelen was of je die reboot nog een kans moet geven...

4. Hij houdt van honden
Wij zeggen geen nee tegen een man die goed met dieren is! Op zijn Instagram zie je regelmatig honden verschijnen, en kijk nou eens naar die lach!

5. Hij heeft humor
Humor en de nodige zelfspot, dat zien we graag in een man. Met hem verveel je je niet snel! 

6. Hij kan zingen
In de serie High Fidelity (kun je kijken op Disney+) zingt Doherty! Hij is vooral bekend van zijn dagen op Disney Channel, waar hij een rol speelde in The Descendents franchise. Hij is gepromoveerd naar historische drama's, met de hoofdrol Peter Zavadovsky in Catherine the Great en een sexy vampier in Legacies. High Fidelity is de eerste keer dat we de acteur horen zingen. 

7. Hij kan dansen 
Een man die kan zingen, ja doe maar. Een die ook nog eens goed kan dansen? Phoe...

via GIPHY

8. Hij speelt Walter De Ville in The Invitation
In The Invitation heeft Evie geen ouders meer en wil ze meer te weten komen over haar familieleden. Ze neemt een DNA-test en ontdekt dat ze familie heeft wonen in het Verenigd Koninkrijk. Ze ontmoet haar welgestelde familie, maar leert gaandeweg hun gruwelijke geheimen. En ook voor Evie hebben ze iets gepland. Lees HIER onze recensie van The Invitation. 

9. Hij is romantisch
Helaas heb je hier niet zoveel aan, maar Thomas Doherty is romantisch! Hij is ook gelukkig in een relatie met zijn vriendin Yasmin Wijnaldum. En als je het je al af vroeg, nee, Yasmin is geen familie van voetballer Georginio Wijnaldum. 

 

10. Hij is sexy
De laatste reden waarom Thomas Doherty een lekker ding is... Hij is het gewoon! Sommige mensen hoeven gewoon niet zo veel moeite te doen om goed voor de dag te komen...

Lees ook: 10 redenen waarom Tom Holland een lekker ding is

Nieuwste artikelen

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

  • Zombies op school - Marieke Boeijen

Gerelateerde artikelen

  • Tussen de leugens - Michelle Adams

  • Het Koninkrijk der Bruggen - Danielle L. Jensen

  • Deze Disney-theorie beweert dat Aladdin en Belle en het Beest verbonden zijn!

Zoek in artikelen