Sterren van Mamma Mia! hebben zin in derde film

Mamma Mia 3 is in de maak! Het heeft even geduurd, maar nu is het zo goed als zeker dat de derde film er inderdaad gaat komen. Het script staat nog in de kinderschoenen en ook de cast is nog niet zeker, maar van een aantal dingen kunnen we wel al uitgaan. Speciaal voor onze lezers hebben wij alles wat bekend is over Mamma Mia 3 op een rijtje gezet. Lees dus snel verder!

Producer Judy Craymer heeft de eerste twee delen ook geproduceerd. Hij denkt dat actrice Meryl Streep wel in de film zou willen spelen, mits het script goed is. De producer onthulde dat ze een manier heeft bedacht om Streep's personage Donna in de film te verwerken, die een paar jaar voor het plot in de sequel Mamma Mia! Here We Go Again overleed. 

In 2020 zei actrice Amanda Seyfried, die de dochter van Streep speelde, al dat ze van de partij zou zijn voor een nieuwe Mamma Mia! film. In mei 2022 onthulde Amanda Seyfried teleurstellend dat niemand met haar over Mamma Mia! 3 sprak, maar ze hoopte nog steeds dat ze het zouden doen. Een probleem zou zijn dat er niet genoeg ABBA-liedjes zijn om geen nummer te hoeven hergebruiken. Ook Lily James hoopt op een derde film. Zij speelde de jongere Donna in Mamma Mia! Here We Go Again. Pierce Brosnan (Sam) en Christine Baranski (Tanya) zouden ook graag meedoen. Het zal waarschijnlijk niet zo moeilijk zijn om de cast bij elkaar te krijgen, dus de kans is groot dat je alle favorieten weer zal zien! 

Bron: Universal Pictures

Mamma Mia!
De single moeder Donna runt een hotelletje op een idyllisch, Grieks eiland. Haar dochter staat op het punt om te gaan trouwen, en in het geheim heeft ze drie gasten uitgenodigd. Ze is namelijk op zoek naar de identiteit van haar vader en wilt graag dat hij haar begeleidt naar het altaar. Wie haar vader is? Uit een dagboek van Donna haalt Sophie drie namen. Ze nodigt de drie mannen uit, er zeker van te zijn dat ze haar vader wel zal herkennen als hij voor haar neus staat. Dit blijkt toch niet zo makkelijk te zijn... Tijdens deze vakantie film kun je niet alleen genieten van het uitzicht op een Grieks eiland, de muziek is ook nog eens lekker zomers! In Mamma Mia! Here We Go Again volgen we een jongere Donna als ze volopn geniet van het leven. We volgen haar romantische escapades, wanneer ze het pad kruist van Sam, Harry en Bill.

Lees ook: Vakantie films waardoor je wilt reizen

Nieuwste artikelen

  • Bob Popcorn kan niet stoppen met ontploffen - Maranke Rinck

  • Hoe verjaag je een monster? - Jana Bauer

  • Toestanden - Tsitsi Dangarembga

  • Split Second - Caja Cazemier

  • Vermoorde onschuld - Angela Marsons

Gerelateerde artikelen

  • Gebroken glas - Anja Feliers

  • Fatale waarheid - Robert Bryndza

  • Sturm der Liebe - Gevaarlijk spel

Zoek in artikelen