Christopher Lloyd ziet Back to the Future graag terugkeren

Christopher Lloyd heeft aangegeven dat hij de DeLorean zeker nog een keer uit de garage wil halen. Hij speelde Doc Brown in de films, maar zijn co-star Michael J. Fox ziet een nieuwe film niet zitten. Fox heeft geen ambitie om nog een keer in de schoenen van Marty McFly te stappen. Hij vindt dat het verhaal mooi is afgerond. "Ga je een betere manier vinden om het verhaal te vertellen? Ik betwijfel het,' zei Fox in een interview met Variety. 

Christopher Lloyd zegt dat hij er helemaal klaar voor is om Doc Brown terug te brengen naar het grote scherm. Dat komt vooral door zijn relatie met zijn collega, Michael J. Fox. "Er was een zekere rust tussen ons", zei hij. "Ik hoefde niet te worstelen om daar te komen met Michael. Er was nooit een conflict. Het paste gewoon. En het is nooit gestopt. Ik heb het gevoel dat we het na al die jaren opnieuw kunnen doen en niet hoeven na te denken over de relatie tussen Marty en Doc."

Bron: Universal Pictures

Michael J. Fox
Voor Fox ging het einde van de franchise gepaard met zijn ziekte van Parkinson. De acteur is inmiddels 61, maar toen hij 29 was werd hij al gediagnosticeerd met Parkinson. Of er na de derde film al gesprekken waren over een vervolg weet Fox niet, maar hij denkt ook niet dat dit verschil gemaakt zou hebben. "Ik zat op dat moment in de vroege stadia van Parkinson, dus ik weet niet of ik dat op me had willen nemen. Meteen nadat 'Deel Drie' het goed had gedaan, waren er misschien gesprekken over, maar ik ben daar nooit onderdeel van geweest." Over een vervolg zei hij: "Doe wat je wilt. Het is jouw film. Ik ben al betaald." Voor Fox wordt iedere dag zwaarder. In een interview met CBS Sunday Morning gaf de acteur aan dat hij de 80 niet zal halen. "Het zijn allemaal subtiele dingen die je te pakken kunnen krijgen. Je gaat niet dood aan Parkinson. Je sterft met Parkinson.”

Back to the Future
Het is 1985, maar niet voor lang. Want tiener Marty McFly staat op het punt terug te reizen naar 1955 aan boord van de met plutonium aangedreven DeLorean, een uitvinding van het excentrieke genie Doc Emmett Brown. Maar als Marty er per ongeluk de oorzaak van is dat zijn toekomstige ouders niet verliefd op elkaar worden, wordt er een tijdschokkende kettingreactie in gang gezet waardoor zijn toekomst in het niets zal verdwijnen en hij voor eeuwig vast zal zitten in het verleden! Marty's enige hoop is de loop van de geschiedenis te veranderen, voordat de tijd om is en zijn enige kans om weer terug te gaan naar de toekomst verkeken is!

Nieuwste artikelen

  • Zij die achterbleef – Jean Kwok

  • Professor Prank - Jozua Douglas

  • De scheepsdochter - Anne Jacobs

  • Dodelijke wraak - Robert Bryndza

  • IJsbreker - Kristina Ohlsson

Gerelateerde artikelen

  • Koffie verkeerd: boeklancering van Elsbeth Witt

  • Het beste van The Princess Bride reünie

  • Sarah's lot

Zoek in artikelen