Pittig en Stoer

Het voorjaar is in aantocht en dat betekent... tijd voor een nieuwe garderobe! Maar het kan natuurlijk niet zo zijn dat alleen jij straalt in hippe en stoere nieuwe kleding. De outfit van je kind moet natuurlijk wel matchen! Dus schaf je ook daar een nieuwe garderobe voor aan. Maar waar? Bij Pittig en Stoer! Een hippe winkel vol pittige en stoere merkkleding voor zowel boys als girls.

Schattige sokken en leggings van Bonnie Doon, pittige truitjes van Mim-Pi en stoere broeken van Vingino - op de webwinkel pittigenstoer.nl vind je alle hippe merken onder één dak. Je kunt dus vanuit je luie stoel een hele nieuwe garderobe voor je kind aanschaffen. Vind je het leuker om echt in een fysieke winkel rond te snuffelen? Dat kan ook! Sinds een half jaar heeft Pittig en Stoer namelijk de deuren van een echte winkel geopend in hartje Beverwijk. Jullie zijn allemaal welkom!

Pittig en Stoer
Pittig en Stoer is een initiatief van Sharon, die aan haar zwangerschapsverlof een heel andere invulling heeft gegeven. Naast het geven van flesjes en het verschonen van luiers heeft ze namelijk ook de stoute schoenen aangetrokken om een webwinkel te beginnen. Ze hield zelf erg veel van pittige en stoere kinderkleertjes en waarom moeite doen om dit te zoeken als je het ook zelf kunt verkopen? Een tweede kindje was geboren, Pittig en Stoer was een feit! Het was een instant succes en met een fysieke winkel erbij hoeven we jullie natuurlijk niet meer te verklappen dat het ook nu nog heel goed gaat met Pittig en Stoer! Sharon is een drukbezette moeder van een dochtertje van 3,5. “Het is druk, maar wel allemaal goed te combineren”, zegt ze zelf.

Handgemaakte sieraden
Naast verschillende merken kinderkleding kun je bij Pittig en Stoer ook terecht voor handgemaakte sieraden en accessoires. Haarspeldjes, sleutelhangers, kettingen, tashangers en naamarmbandjes - dit zijn maar een paar voorbeelden uit de grote collectie. Ook verkoopt ze schattige S.O.S. armbandjes - met daarop de naam van het kind en jouw telefoonnummer - die de ouderwetse, saaie, naamplaatjes meteen in de afvalemmer doen verdwijnen.

  

Kinderfeestjes
Niet alleen JIJ wordt blij van Pittig en Stoer, je kind ook. Pittig en Stoer heeft namelijk de mogelijkheid om een leuk kinderfeestje te verzorgen. De kinderen kunnen - onder het genot van wat lekkers - zelf hun eigen unieke (naam)armbandje of sleutelhanger maken, die ze mee naar huis krijgen in een eigen gepimpt sieradendoosje. Dat is nog eens wat anders dan een middagje naar het zwembad.

Meer weten? Kijk snel op de website pittigenstoer.nl of kom naar de fysieke winkel in hartje Beverwijk!

Nieuwste artikelen

  • The Originals feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • De 15 beste boeken uit de Reese Witherspoon Book Club

  • De 10 leukste beroemde vriendschappen in Hollywood

  • Uncharted trailer met Tom Holland en Mark Wahlberg is uit

  • Mijn moeder heeft altijd gelijk - Lana Lux

Gerelateerde artikelen

  • That’s it

  • Supermom’s stijlgids

  • Boekkado.nl: voor een boek naar keuze

  • Goedgemerkt©

  • En dan lig je daar…

Zoek in artikelen