Goedgemerkt©

Het is weer tijd voor school en dus ook weer tijd voor het kopen van nieuwe schoolspullen en het kaften van de boeken. Voor de één is dit de ergste nachtmerrie en voor de ander juist het grootste feest! Wat het schooljaar en het kaften van de boeken voor iederéén een feest maakt zijn de superleuke Back to School-pakketten van Goedgemerkt©.

Goedgemerkt©
Goedgemerkt© is een website waar je terecht kunt voor allerlei soorten labels. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het laten maken; tassenlabels, kledinglabels, schoolboeklabels, noem maar op. De site is in 2002 opgericht door moeder Anouk van Schaardenburg. Ze was het zat om elke keer haar spullen kwijt te zijn en vond als oplossing een makkelijke, leuke en praktische manier om alle spullen te merken. Ze wilde dit aan álle moeders kenbaar maken et voilà, Goedgemerkt.nl was een feit!

Voor en door moeders
In het begin deed Anouk alles zelf vanuit huis, maar algauw werden de producten van Goedgemerkt© zo populair dat Anouk handen te kort kwam. Inmiddels is er een heel team nodig om de website draaiende te houden en alle orders te kunnen verwerken. Het team bestaat voornamelijk uit moeders, wat je aan alles kunt merken. Overal is aan gedacht! Leuk is bijvoorbeeld de mogelijkheid om op de website kleurplaten te printen. Zo kun je je kinderen lekker aan het kleuren zetten, terwijl jij online je labels ontwerpt. Handig!

Producten
Goedgemerkt© is gestart met ongeveer 12 verschillende producten, maar hebben hun assortiment inmiddels uitgebreid tot meer dan 50 verschillende producten. Zo kun je er terecht voor verschillende labels als plaklabels, kledinglabels, schoolboeklabels, Delftsblauwe labels en voorraadlabels, maar ook voor andere producten zoals tassenhangers en producten om te voorkomen dat je je kindje in een onbewaakt ogenblik kwijtraakt (denk aan S.O.S. tekstplaatjes, infobandjes en safety tats). 
Natuurlijk zijn de producten naast de handigheid ook gezegend met een leuk uiterlijk - het oog wil tenslotte ook wat - en kunnen ze allen worden voorzien van een eigen naam of een korte tekst. Ook kun je kiezen voor één van de goedgeMERKJES op je labels. Zo kunnen kinderen die nog niet kunnen lezen toch hun eigen spulletjes herkennen.

Productie van de labels
De labels zijn van zeer goede kwaliteit en worden allemaal door het team van Goedgemerkt© zelf geproduceerd. Hiervoor worden eco machines gebruikt, waardoor er tegelijkertijd ook aan het milieu gedacht wordt. De goede kwaliteit van de producten blijkt ook uit het feit dat alle plaklabels vaatwasser en magnetron veilig zijn en alle kledinglabels gewoon in de wasmachine en droger kunnen. Het zou natuurlijk niet zo handig zijn als je na één wasbeurt al niet meer kunt lezen welke naam er op het label staat. Dan weet je nog niet van wie het is!

  

Back to School
Nieuw in het assortiment van Goedgemerkt© zijn de schoolboeklabels. Handig voor op je schoolboeken, agenda’s en andere schoolspullen! Ook heeft Goedgemerkt© speciale Back to School pakketten samengesteld met daarin alles wat er nodig is om het kaften van je boeken tot een waar festijn te maken, de blits te maken op school en nóóit meer iets kwijt te hoeven zijn. In deze pakketten vind je onder andere 30 plaklabels, 30 instrijklabels, 20 schoenlabels en een tassenhanger.

Kun jij je tijd wel wat beter gebruiken dan altijd maar te moeten zoeken naar je spullen? Ga voor de oplossing snel naar Goedgemerkt.nl!

Nieuwste artikelen

  • Aarde eten - Dolores Reyes

  • Eigenwijze voeten - Irène Storm

  • Zonlicht op Crystal Sands - Holly Martin

  • De 6:20 man - David Baldacci

  • De school van de magische dieren: Top of flop - Margit Auer

Gerelateerde artikelen

  • That’s it

  • Rituals: Your body. Your soul. Your rituals.

  • Supermom’s stijlgids

  • Het geheim van Chanel Nº 5

  • Boekkado.nl: voor een boek naar keuze

Zoek in artikelen