My Favorite Notes by Belmondo Books

Lijstjes maken is leuk! Bijna iedereen doet het - al is het maar het saaie wekelijkse boodschappenlijstje. De wereld der lijstjes is echter veel groter en leuker dan dat! En dankzij Belmondo Books kan jij vanaf nu al je lijstjes bij elkaar verzamelen, zodat je ze zo vaak als je wilt kan teruglezen en aanvullen. In haar mooi vormgegeven boekjes My Favorite Notes kan je namelijk verschillende lijstjes bijhouden. Lijstjes waar je lekker bij weg kan dromen - zoals reizen die je nog wilt maken- maar ook lijstjes voor praktische zaken als handige cadeau ideeën. Nooit meer goede ideeën verliezen en creatief bezig zijn, goede combi! 


Lijstjes
Zelf maak ik ze dagelijks; het saaie boodschappenlijstje - waar je je vervolgens alsnog niet aan houdt, want waarom heb je er in hemelsnaam geen koekjes en chocola op gezet? - het in stressvolle periodes noodzakelijke to-do lijstje en uiteraard het jaarlijkse goede voornemenslijstje - hoe staat het daar eigenlijk mee dames?

My Favorite Notes
Maar het zijn juist de gewoon-leuk-voor-jezelf-lijstjes waar je fijn je creativiteit en fantasie in kwijt kan! En laat dit nu net het soort lijstje zijn waar de My Favorite Notes boekjes vol mee staan. Ze laten je nadenken over gekke, bijzondere of leuke dingen. Zo kan je bijvoorbeeld een lijstje maken met de 10 dingen die je sowieso nog wilt doen in je leven. Iets waarover je wellicht wel eens nagedacht hebt, maar nog nooit zo specifiek en met opschrijven tot gevolg. Al je creatieve ideeën worden in het boekje opgeslagen en kunnen ieder moment weer teruggelezen worden.

Ook zijn er functionele lijstjes, zodat je jouw briljante ingevingen nooit meer hoeft te vergeten. Neem nou dat zelfbedachte recept dat je echt nog eens wilt uitproberen of het gezellige restaurantje waar je langsliep en graag een keer met je vriendinnen naartoe zou willen  Onwijs handig dat je het nu meteen kunt noteren, want uit een onderzoek van Belmondo Books blijkt dat één op de vijf mensen dit soort leuke ideeën vergeet.    

Verschillende uitgaven
De boekjes zijn er in verschillende uitgaven, waaronder eentje speciaal voor vrouwen. Hierin kan je - natuurlijk - een schoenen of tassen wishlist bijhouden met daarop die mooie prada-bag of die LBD van Chanel die zelfs in je dromen nog verschijnt. Ook handig: alle goede adviezen die je van mensen om je heen krijgt verzamelen in een lijstje. Zo hoef je in de supermarkt nooit meer je hersenen te kraken over wat er volgens je vriendin ook al weer zo goed werkte tegen PMS. 

My Favorite NotesMy Favorite Notes


Bij de speciale vrouweneditie houdt het niet op. Er zijn ook My Favorite Notes verkrijgbaar voor mannen, jongens en meisjes. Met je vriendlief een avondje lijstjes maken en vergelijken is dus een leuke mogelijkheid. Of kijken wat de grote toekomstplannen van je nichtje, zoontje of oppaskindje zijn. Je leert elkaar beter kennen op een originele manier.

My Favorite Notes is echt een ideaal boekje om in je tas te stoppen en tijdens het wachten bij de kapper of saaie treinritjes tevoorschijn te halen en je creativiteit op los te laten. Schrijf op wat je te binnen schiet en wie weet… door het opschrijven van je grootste dromen komen ze misschien nog eens echt uit!

Nieuwste artikelen

  • Deze films en series verschijnen in april op Netflix

  • Een onverstandig huwelijk - Julia Quinn

  • Cumulus - Neal Shusterman

  • Een huwelijk in het Duincafé - Debbie Johnson

  • De meestervervalser - Annemarie Jongbloed

Gerelateerde artikelen

  • That’s it

  • Rituals: Your body. Your soul. Your rituals.

  • Supermom’s stijlgids

  • Boekkado.nl: voor een boek naar keuze

  • Het geheim van Chanel Nº 5

Zoek in artikelen