Whoopsie Daisy: niet per ongeluk de leukste!

Via één van onze recensenten strandden we op de website Whoopsiedaisy.nl. Na een nieuwsgierige blik op de site te hebben geworpen - want zeg nou zelf, wie wordt er nu niet nieuwsgierig van zo’n naam? - zijn we van mening dat deze site té leuk is om jullie te onthouden. Whoopsie Daisy is een online vrouwenmagazine en is informatief, vermakelijk, humoristisch en hip. Zelfs als je geen vakantie geboekt hebt deze zomer wordt het een feest… als je alle leuke nieuwtjes, columns en verhalen op Whoopsie Daisy leest!

Whoopsie Daisy is een online magazine - geboren op 1 april 2010 - met als voornaamste doel vrouwen te vermaken. En niet zomaar vrouwen, nee, ALLE vrouwen. Dus of je nu groot of klein bent, dik of dun, jong of oud, single of getrouwd, uit Nederland of België… iedereen is welkom! En belangrijker nog, er is voor iedereen iets leuks te vinden.

Wat kun je dan zoal op Whoopsie Daisy vinden?
Een betere vraag zou zijn: Wat kun je NIET op Whoopsie Daisy vinden? Je kunt er namelijk terecht voor de nieuwste boeken, de meest heerlijke recepten en de hotste showbizz nieuwtjes, maar ook voor de nieuwste must-haves in make-up en fashion land en de leukste columns zit je bij Whoopsie Daisy aan het juiste adres. Whoopsie Daisy brengt alles wat de moderne vrouw nodig heeft. Kortom… een online magazine wat je niet wilt missen!

Waarom de naam Whoopsie Daisy?
Whoopsie Daisy is een verbastering van het Engelse OopsieDaisy / Whoops-a-daisy, wat ooit ontstaan is in een New Yorkse cartoon. De uitdrukking wordt gebruikt bij het herkennen van een eigen fout, een moment waarop wij in Nederland meestal zeggen: Oeps!
Maar waarom de naam Whoopsie Daisy voor een online magazine? Gewoon… omdat hij - net als het magazine zelf - leuk, grappig en ook best lief is. En het blijft zo lekker hangen!

Wie is de vrouw achter Whoopsie Daisy?
Het gezicht achter Whoopsie Daisy is Sharon. Sharon heeft een tijd voor een ander magazine geschreven, maar moest hier helaas mee stoppen. Ze miste het schrijven en organiseren daarna zo erg, dat ze besloot haar eigen online magazine te beginnen. Whoopsie Daisy was een feit!
Natuurlijk doet Sharon dit niet helemaal in haar eentje. Ze wordt bij het schrijven van de leuke verhalen, artikelen en nieuwtjes bijgestaan door een heel team van vrouwen, diverse vrouwen. De diversiteit - in leeftijd en interesses - is voor Whoopsie Daisy een must om ALLE vrouwen aan te kunnen spreken. Want hoe kan ze elke doelgroep aanspreken als ze niet weet hoe deze doelgroep denkt en wat ze leuk vindt?

Ook de lezeressen hebben inspraak!
Maar dit is nog niet alles… ook de lezeressen hebben inspraak! Heb je bijvoorbeeld iets belangrijks of heftigs meegemaakt, wat je graag met anderen zou willen delen? Op Whoopsie Daisy kan dat! Dit is mede wat haar zo persoonlijk en aantrekkelijk maakt. Ook heeft ze een rubriek op haar website genaamd In The Spotlight, waar de lezeressen een persoon - een vriendin, moeder, buurvrouw , noem maar op - kunnen opgeven om eens lekker in de spotlights gezet te worden.

Dus waarom Whoopsie Daisy? Omdat ze niet “per ongeluk” de leukste is!

Nieuwste artikelen

  • Recensie: The Princess Switch 3: Romancing the Star

  • Chicklit.nl feelgood boek van het jaar 2021: dit is de top 3

  • Schreeuw om middernacht - Benjamin Read en Laura Trinder

  • Ontluiken - Nora Roberts

  • Deze titels verdwijnen binnenkort van Netflix

Gerelateerde artikelen

  • De première datum van PLL is bekend!

  • 100 wereldplekken

  • Ik moet je iets vertellen

  • That’s it

  • Het geheim van Chanel Nº 5

Zoek in artikelen