MyHighTea.nl: make it yours

Er is altijd wel iets feestelijks wat je kan vieren! Een goede manier om dit te doen is een fancy High Tea! Door het hele land heen zijn er leuke plekken te vinden om te genieten van cupcakes, brownies en sandwiches. MyHighTea.nl heeft al deze plekken voor je op een rijtje gezet. Vind je het knusser thuis een High Tea te organiseren? Ook dan is dit een goede site. Je koopt er de schattigste kopjes en etagères, je vindt er veel kookboekentips en ook erg belangrijk: er staat een selectie smaakvolle recepten op!


Wie, wat, waar?
Erg handig voor weekendjes weg of dagjes uit: van tevoren opzoeken waar je van een lekkere High Tea kan genieten. Per provincie kan je op MyHighTea.nl kijken in welke plaatsen je kan komen smullen. Per restaurant wordt vervolgens weer vermeld wat je kan verwachten en wat het gaat kosten. Geen grote teleurstelling dus meer over de voorgeschotelde gerechtjes of grote schrik bij het zien van de rekening. Bezoekers van de site kunnen hun mening achterlaten met een berichtje en een aantal sterren. Zo kan je je restaurant ook selecteren op kwaliteit.

Zelf aan de slag
Soms is het misschien niet zo handig om in een restaurant af te spreken of wil je gewoon zo lang mogelijk kunnen nakletsen zonder weggekeken te worden. Thuis een High Tea organiseren is dan natuurlijk een goede oplossing. MyHighTea.nl plaatst regelmatig bijzondere recepten die jouw High Teanog net even specialer maken. Natuurlijk staan er recepten op voor cheesecake en muffins, maar ook tips om zelf kruiden te kweken of een extra lekkere thee te maken. Zeg jij bij het idee van een High Tea thuis volmondig ja, maar bij het idee van zelf in de keuken staan, nee? Dan is er ook de mogelijkheid een cateraar in te schakelen. MyHighTea.nl zet ook deze allemaal voor je op een rijtje.

 

Webshop
Ga je zelf aan de slag? Dan is de aankleding net zo belangrijk als het eten. Een etagère waarop je je scones en mini-gebakjes kwijt kunt is eigenlijk onmisbaar, net zoals wat gezellige kopjes en bordjes. Op MyHighTea.nl staan unieke spulletjes die je High Tea helemaal afmaken. Ziet jouw High Tea er bijna te mooi uit om op te eten? Dan heb je erna in ieder geval nog de mooie spulletjes die je natuurlijk ook gewoon kan gebruiken voor je dagelijkse ontbijtje!

Nieuwste artikelen

  • De monsterdokter 2: De beestachtige bedreiging - John Kelly

  • De grote race - Ruby Coene 

  • Het Zwarte Koninkrijk - Szczepan Twardoch 

  • Deze Young Adult boeken worden regelmatig verbannen 

  • Luna, Schaduw van de Maan - Lies Vervloet

Gerelateerde artikelen

  • 100 wereldplekken

  • Ik moet je iets vertellen

  • Boekkado.nl: voor een boek naar keuze

  • Rituals: Your body. Your soul. Your rituals.

  • En dan lig je daar…

Zoek in artikelen